Hogyan tudnék anyósnak frappánsan, de nem bunkón visszaszólni?
Vidéken laknak párom apja és annak neje. Az "anyós" mindig beszól, vagyis inkább megjegyzi, szóvá teszi, hogy milyen fehérek a lábaim, meg hogy nem megyek ki napozni? Eleve nem szeretem a napot, és lassan is barnulok. Főleg a lábaim. Amúgy délelőtt délután kint vagyok én is a parkban, mert kisgyerekes anyuka vagyok, viszem ki a kislányomat.
Szóval már kezd idegesíteni, hogy MINDEN alkalommal szóvá teszi, lehetőleg úgy, hogy mindenki hallja (jó sokan össze szoktunk gyűlni egy-egy ilyen látogatáskor)...és csak nekem, pedig nem én vagyok az egyetlen fehér lábú xD
Szeretnék valamit visszareagálni, de nem tudom hogyan, hogy ne sértsem meg a többiek előtt, de vegye kicsit észre magát, hogy leszálljon rólam ezügyben. (Amúgy nem vagyunk rosszban, csak van egyfajt stílusa...Légyszives ne a kapcsolatunkat elemezzétek, csupán egy mondatot várok!)
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!