Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan tudnék anyósnak frappán...

Hogyan tudnék anyósnak frappánsan, de nem bunkón visszaszólni?

Figyelt kérdés

Vidéken laknak párom apja és annak neje. Az "anyós" mindig beszól, vagyis inkább megjegyzi, szóvá teszi, hogy milyen fehérek a lábaim, meg hogy nem megyek ki napozni? Eleve nem szeretem a napot, és lassan is barnulok. Főleg a lábaim. Amúgy délelőtt délután kint vagyok én is a parkban, mert kisgyerekes anyuka vagyok, viszem ki a kislányomat.

Szóval már kezd idegesíteni, hogy MINDEN alkalommal szóvá teszi, lehetőleg úgy, hogy mindenki hallja (jó sokan össze szoktunk gyűlni egy-egy ilyen látogatáskor)...és csak nekem, pedig nem én vagyok az egyetlen fehér lábú xD

Szeretnék valamit visszareagálni, de nem tudom hogyan, hogy ne sértsem meg a többiek előtt, de vegye kicsit észre magát, hogy leszálljon rólam ezügyben. (Amúgy nem vagyunk rosszban, csak van egyfajt stílusa...Légyszives ne a kapcsolatunkat elemezzétek, csupán egy mondatot várok!)

Köszönöm.

2017. jún. 15. 15:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Én megmondanám neki, hogy "Lehet fehérek a lábaim, de a férje is dicsérte."

Ha van egy kis esze, erre nem akar rákontrázni.

2017. jún. 15. 15:42
 12/21 anonim ***** válasza:
94%

Ja ilyen nekem is volt, engem mindig megpróbált magával egy kalap alá venni, pl. "hát mi már csak ilyen fehér bőrűek vagyunk", "jaj látom te is híztál" lol. Hozzátenném engem tinikoromban is folyamatosan lecigányoztak, kreol bőröm van. :D

Én általában nem reagálom le, vagy annyi, hogy "ja biztos", tehát úgy teszek, mintha nem érdekelne.

2017. jún. 15. 15:56
 13/21 anonim ***** válasza:
96%
Mondj csak annyit, hogy Rozsika neni, nem divat mar a barna bor. Es aki sokat van a napon, hamar rancosodik.
2017. jún. 15. 15:56
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk én elengedném a fülem mellett és egy percig nem foglalkoznék azzal, hogy neki tetszik vagy sem a lábam.

Ellenben, ha téged ez ennyire zavar, vegyél önbarnító testápolót és azzal kend a lábad, minden nap, rendszeresen!

Csak arra vigyázz, hogy mindenütt, combtőig egyenletesen legyen kenve.

A láb amúgy is nehezen barnul, sokan - én is - ezzel segítenek rá.

2017. jún. 15. 15:58
 15/21 survivorrocky123 válasza:
6%
Tiszteld,ennyi . Amit lát a gyerek az anyjátol az fogja elsajátitani.
2017. jún. 15. 16:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Fú, de ismerős. Az én anyósom egy másik dologgal nyúz, de minden egyes alkalommal, és hiába mondok bármit, tényleg bármit a párommal együtt, meg se hallja. Szóval ha semmi nem válik be, engedd el te is a füled mellett. Sajnos előfordulhat, hogy csak ez válik be.
2017. jún. 15. 18:24
 17/21 anonim ***** válasza:
79%
Most nézek ki úgy, mint a velem egyidős napozásmániások tíz éve. Ne hagyd magad :D
2017. jún. 15. 20:41
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
A fia pont a formás fehér lábaimba szeretett bele.
2017. jún. 15. 21:45
 19/21 anonim ***** válasza:
97%
Mondd neki h jajj mama hát nem tudja hogy a tükör is hófehérkét mondta a legszebbnek? :D
2017. jún. 16. 05:51
 20/21 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is megjegyezték már többen hogy milyen fehérek a lábaim, de nem csak arra hanem rám is, hogy sápadt vagyok.

Én erre azt feleltem, hogy "Nekem tetszik. Legalább nem fogok ráncosodni mint sok szoláriumba járó nő. Ráadásul valakiknek képviselniük kell a fehér bőrt is."

Egyébként érdekes hogy ahhoz képest hogy manapság amikor ennyi a romák és migránsok aránya akik ugye szinte mind barna bőrűek senki sem akar fehér maradni.

2017. jún. 16. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!