Az unokabátyámnak mennyi joga van beleszólni a dolgaimba? Bunkóság volt visszaszólni neki?
először azt hittem fiú vagy,csak a végére derült ki hogy mégsem :)
jól tetted hogy visszaszóltál,ne is foglalkozz vele.
"mindig beszólogat, hogy minek vagyok kollégista, meg ő biztos nem lenne, mert az ő f**át ne nézegesse senki"
Nem mondtad neki, hogy a te farkadat aztán nézegetheti bárki, főleg, hogy neked nincs is? :-)
Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor amikor megint felhozza a témát, simán csak megmondanám, hogy nekem szerencsére bejön a kolesz (esetleg elmondanám, hogy milyen előnyei vannak), ha ő meg szívesebben bejárós olyan messziről is, akkor tök jó az is, így mind a ketten jól jártunk.
Ha meg azzal jönne, hogy "majd szól a szüleinek, hogy majd beszéljenek az én szüleimmel, hogy ne legyek kollégista", akkor mondanám, hogy rendben, beszéljen velük.
A kóteros kicsit mást jelent. Inkább koleszos.
Először azt írod a szüleid sem bánták, azt sugallod mintha te akartad volna, aztán viszont azt írod, hogy a szüleid ragaszkodtak hozzá.
Az unokabátyádnak valami fixa ideája lehet, hogy ennyire lefoglalja az, hogy te kollégista vagy-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!