Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az unokabátyámnak mennyi joga...

Az unokabátyámnak mennyi joga van beleszólni a dolgaimba? Bunkóság volt visszaszólni neki?

Figyelt kérdés
Bár koözel lakok a sulimhoz, meg jó a közlekedés is (húsz perc oda ugyanannyi vissza, fél óránként járnak a buszok), ennek ellenére kollégista vagyok. A szüleim se bánták, mert -mint mondták- így azért csak közösségben vagyok, meg kicsit önállóbb vagyok. Az unokabátyám is odajár, de ő nem kollégista, másik városban lakik olyan 70 km-re, mindig beszólogat, hogy minek vagyok kollégista, meg ő biztos nem lenne, mert az ő f**át ne nézegesse senki. Mindig azzal jön, hogy majd szól a szüleinek, hogy majd beszéljenek az én szüleimmel, hogy ne legyek kollégista. Állandóan beszólogat, hogy nálunk a lánykollégiumban hogy megy a "dolog" a tusolóban. A végén olyat találtam mondani, hogy attól, hogy ő be*ari gyáva alak, mert csak a szája nagy attól más még nem biztos, hogy az. Meg mi biztosítja arról, hogy hazafele menet nem kapja el egy "olyan" alak. Erre megsértődött és kijelentette, hogy egy bunkó liba vagyok.

2015. nov. 10. 08:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
Én is kipateroltatnám a gyerekemet, ha már felnőtt lett. Tanuljon meg a saját lábán élni, ahogy te is. Nagyon helyesen tetted.
2015. nov. 10. 20:26
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok még felnőtt 15 éves leszek decemberben. De azért köszönöm.
2015. nov. 10. 20:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Unokabátyó túl sokat olvasott koleszos homoszex sztorikat, és beindult a fantáziája. Aki azt hiszi, hogy minden pasi az ő farkára vadászik, vagy állandóan azt bizonygatja, mennyire heteró, az 99%, hogy meleg.
2015. nov. 10. 23:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak hogy jól tetted hanem muszáj is visszaszólni az ilyeneknek, hogy valahogy megtanuljanak különbséget tenni a saját dolguk és a más dolga között.
2015. nov. 12. 07:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedere a válasz: semmennyi joga nincs. Az ő szüleinek sincs. És nem volt bunkóság visszaszólnod!
2015. nov. 15. 13:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
én remélem, hogy bunkóság volt, mert az ilyen csak a bunkó stilusból ért.
2015. nov. 15. 15:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak vissza kell neki szólni, hanem keményen helyre is kell tenni, hogy tudja, te erős ember vagy, és ha kell, tudsz segítséget kérni. Te kollégista vagy, mert neked az úgy jó, a szüleidnek jó - neki mi köze van ehhez?!

Írok privit is, mert ez elég komolynak látszik.

2015. dec. 10. 15:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem egy nagy eresztés egy gyerek, el van kényeztetve, meg azt hiszi, hogy parancsolgathat mindenkinek, meg ugye mindent megkap, de erélyesen visszaszól neki az ember (amit én ugye meg tettem) egyből fülét, farkát behúzza.
2015. dec. 10. 16:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi joga nincs, hogy beleszóljon, egyáltalán mi a rákért zavarja?

Amúgy tényleg... miért vagy kolis, ha 20 percre van a suli? :D Enyhe pénzkidobásnak érzem, de te tudod :D

2015. dec. 10. 19:08
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

tényleg most hogy mondod hogy merészel kolisnak lenni, felháboritó. megyek is panaszt tenni.

:)))

bocsi csak vicc volt

2015. dec. 10. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!