Mit tegyek ha a munkahelyen szivatnak és félek visszaszólni? Nem tudom mi az ami gátol.
Pedig lenne amugy szám,csak beszólnak vagy olyat tesznek nem merek visszaszolni,elkezdek remegni,meg csuklik a hangom,tök ciki. Nem birom megvédeni magam, se szóban, se fizikailag,mert agyilag blokkol vmi hiábi is jut eszembe 1-2 napra rá h mi lett volna a helyes cselekvés.
Hogyan tudnám magam megvédeni a sok nagyképü beszologató,megalazó kolllégátol. Kigunyolnak a külsőm miatt, kinevetnek, bár szólhatnék,de nem teszem mert minek kezdjek egy vitatkozást,pedig nyilvánvalo h rajtam nevetnek. Meg olyat tesznek h megalázó csinálni. Pl. vmit direkt ledobnak a földre h szedjem fel.
Jézusom és ezeket felnőtt emberek csinálják veled?
Ez körülbelül 14 éves korú gyerekek szintje a suliban.
Valami nincs rendben velük. Hol dolgozol? Gyárban gondolom, és valószinüleg nem túl okos emberek között. Szerintem válts...
Nem tudom hány éves a csaj de fiatalnak látszik ,olyan 20 körül, igen gyárban dolgozom 26 vok, de nem magyarban dolgozom,és lengyelek közt szinte.
Játszák magukat a pasik előtt akik partnerek ebben a nevetgélésben rajtam. Legszivesebben sirni tudnék ilyenkor,de azért az nagyon ciki lenne. Annyi örömöt nem adok meg nekik. Gyenge vagyok lelkileg,nem birom h az életem sok területén nem olyanok a dolgok mint egy normális embernél. Pl. párkapcsi.
Nem tudom mit kéne tennem h kedveljenek,vagy legalább tiszteljenek.
Velem is csinálták, az a tapasztalatom, ha visszaszólsz, még jobban élvezik. Azaz legjobb figyelmen kívül hagyni őket és csak a munkára koncentrálni.
Emellett segít, ha valakivel, vagy valakikkel a gyárból, munkahelyről neked is sikerül összebarátkoznod.
A főnöknél is fúrnak, vagy csak műszak közben egymás között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!