Anyuci pici fiacskája, azt mondta, hogy önző vagyok. Szerintetek is?
Nem vagy önzp, alapbol nem egészséges anyosákhoz menni, pont ezérr.
Az meg pléne gáz, hogy a férjednek eévileg már ti vagytok a csládja, mégis ti nyeltek anyos hülyesége miatt.
Amugy egy pánikbetegtol nem fogtok megszabadulni, tapasztalat, MINDOG manipulálni fog titeket!
Én lelépnék gyerekestül (vagy nélküle), és megnézném, mennyire vagyok fontos a férjemnek, mert ez igy nem házasság.
"Hogy képzeli, hogy törődik az anyjával?"
Nem törődik az anyjával, hanem csak vele törődik. A családjára nincs ideje, csak a gyereknek veszi meg pénzen, ami épp eszébe jut. Ennyi erővel akár el is válhatnak, igen. Ajándékokat venni utána is tud a gyereknek, a felesége legalább nem készül ki idegileg attól, hogy van egy férje, de az szarik a fejére, és senki se hátráltatja a pici fiút se abba, hogy mosmár este 10 után is csak a mamával legyen.
te vállaltál oda gyereket, gondolom anyós meg a nyámnyila férjed ugyanilyen volt, most vagy maradsz vagy elválsz.
én nem szültem volna oda, egy ilyen röhej férfinak
#3, kicsit naiv vagy "Kommunikáció. Csodákra képes. :) " - tök ó közhely, de ezzel a ygerekekl mit lehete kommunikálni és milyen sikerrel?
A férjed átvágott - a házasságkor ilyesmiket fogadnak, hogy jóban-rosszban... mindenfélék és VELED - mert te vagy a párja, ti volnátok a családja.
A gyereket lerendezi pénzzel, téged meg böködéssel.
Szóval kilépett ő a családból - ideje a válással ezt rendesen lezárni.
A másik házat örökségből vagy a közös pénzből vetted? Ha örökség, akkor a te külön tulajdonod és nincs gond, de ha a te keresetedből vagy közös számláról fizetted ki, akkor a tulajdonjogát tisztázni kell, mert a férjed és az anyja arra is ráteheti a kezét.
A költözés jó döntés, de a ház részleteit tedd tisztába, mielőtt onnan sem lenne hová menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!