Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Esetleg valaki volt már ilyen...

Esetleg valaki volt már ilyen helyzetben? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tud valaki segíteni? A párom és én gyereket tervezünk. Viszont az anyja ezt nem tudom szépiteni alkoholista. (Az apjának volt egy balesete ő már rég óta nem iszik alkoholt, ő is az volt) ezért párommal az együttlétek sem olyanok.. mivel aggasztja nagyon ez a dolog sokszor belekezdünk de inkább abba hagyja mert nem megy neki nem tud kikapcsolni. Már átbeszéltük sokszor hogy nem velem van a baj mert szeret meg szeretné ő is csak ez a teher ami miatt nem tudja elengedni magát. Próbáltunk beszélni az anyjával akartuk orvoshoz vinni de nem akar jönni. És persze ugye mivel gyereket is szeretnénk nem tudjuk hogy jó ötlet lenne e ha igy ismerné a mamáját. :/ volt valaki hasonló helyzetbe? Hogy sikerült megoldni? Értelmes válaszokra vagyok csak kíváncsi. Előre is köszönöm a segítséget.

22/L

2017. máj. 18. 09:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

2. Vagyok.

Köszi, hogy gondolsz rám...

Elhiheted, hogy kismillió problémám van, sőt, egy alkesz anyánál is több....

De nem hagyom, hogy ezek a problémak másra is átragadjanak, pláne nem arra akit "szeretek".

Elhiheted, hogy több van ott mint egy alkesz anya....

2017. máj. 18. 10:31
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Megnyugodtam ,hogy nem csak én látom h.ülye kifogásnak ezt.

És igen én is küzdök ezzel, anyám apám alkoholista , a házukat árverezik, a párom meg fog hali rövid időn belül , a szex az mégis jó menekvés nekünk...

2017. máj. 18. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

talán a gyerekszobájában akartok gyereket? ha igen... akkor buta döntés.

az meg, hogy ezért nem akar... kérlek... kamu.

2017. máj. 18. 11:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki a szexuális teljesítő képességének hiányát nem a saját hiányosságaként éli meg, és nem tesz lépéseket a helyzet megoldására (kivizsgálás, kezelés stb.) hanem az alkoholista Édesanyjára fogja, az majd a későbbiekben a gyermekkel, vagy a családi élettel, vagy bármi mással kapcsolatos hiányosságait is képes egészen mással magyarázni és másra kenni.

És a megoldás természetesen elmarad.

Mert Ő maga természetesen soha semmiért nem lesz hibás! Szerinte nem ő az oka a dolognak.

Mindig a helyzet, vagy a másik ember, vagy a munkahelyi kollektíva...

Nagyon óvatosan választanám ezt az embert a gyermekem édesapjának!

Ez egy típus. Akármilyen szeretetre méltó, és aranyos, és szerethető, és nagylelkű és emberséges - de mindig hárítani fog, a személyes felelősség alól mindig ki fog bújni. És ha a Te szerelmed iránta elmúlik, nagyon fog zavarni ez a stílus.

2017. máj. 18. 12:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Sajnos nagyon egyöntetűek a válaszok. Ezért elkellene gondolkodnod a tanácsokon. Mi kívűlről látjuk és sajnos nekem azok jutottak eszembe amiket írtak és valószínűleg igazak. Mondok egy példát: A férjem testvére balesetet szenvedett, élet halál között volt az intenzíven 1 hétig. Nagyon kiborultunk mindketten naponta jártunk be. Ekkor nem szexeltünk mert máshol járt az agyunk stb...Na amikor 1 hét után jobban lett, felébredt utána helyreállt a szexuális életünk mert tudtuk meggyógyul ha lassan is és él. Utána még ezer gond jött hiszen egy balesetből felépülni nem piskóta de ezek már nem hatottak a szexuális életünkre, mert meg is beszéltük hogy attól mert a tesó beteg, kórházban van, rehab stb.. mi nekünk élni kell az életünket, és itt nem csak a szexre kell gondolni hanem mindenre. Szóval az alkoholizmus nem mentség ezekre amiket írsz. Max egyszer de nem rendszeresen. Vagy beteg szervileg vagy nem akar gyereket vagy nincs kedve hozzá vagy van valaki. Ne dugd a homokba a fejed, ne sértődj meg a válaszokon hanem derítsd ki mi van.

2017. máj. 18. 12:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj meg de szerintem is hülyeség. Nekünk itt a gyerek közben hàzat épitünk meló utàn a pàrommal a 4hóssal szaladgàlunk intézni a hàzügyeket,ezek aztàn eszik az ember idegeit. A gyerek sokszor 10 utàn alszik el mégis legalàbb heti 1-2x sort kertiünk rà ha hullàk is vagyunk. Nem az anyjànak csinàl gyereket,mondd vàgja el a köldökzsinórt,az anyja is felnött ha nem fogadja el a segitséget ha belgebed se tud vele mit csinàlni,élje a sajàt életét veled.
2017. máj. 18. 14:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg furcsa ez a kifogás.

Hány éves a párod? A szülőknél laktok?

A férjem anyja alkoholista, 3 gyerekünk van, és nem ismerik az anyai nagymamájukat. (pontosabban az első gyermekünket látta anno egyszer 8 hónapos korában, fogadkozott, hogy megváltozik, de nem történt semmi)

A gyerekek már nagyobbak, tudják, hogy van valahol még egy nagymamájuk, tudják a nevét, látták fényképeken, és ennyi. Mindenki éli a maga világát, nem kell mindenkivel kapcsolatot tartani, és megmenteni sem tudod nélküle. Mondjuk nálunk nagy segítség és támasz volt ebben a férjem anyai nagymamája, aki szintén így gondolkozott, annyi fájdalmat, anyagi csődöt okozott már neki akkorra a saját lánya megmentése, hogy azt mondta, éljük a magunk életét, legyünk boldogok.

2017. máj. 18. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!