Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Akiknek rossz a kapcsolata az...

Akiknek rossz a kapcsolata az anyóssal/apóssal: miért alakult így? Hibásnak érzed magad a dologban?

Figyelt kérdés

2017. máj. 15. 17:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nekem volt ido mikor rossz kapcsolatban voltunk.Tipikus feltette az idosebb fiat,aki ezentul nem lesz mindig keznel neki.Voltak surlodasok es jo ideig nem is tartottunk kapcsolatot.Mar eltelt par ev,a helyzet vmit javult.Ritkan de talalkozunk,mondjuk amugy is messze lakunk.A kapcsolat mar nehany eve normalis de tavolsagot megtartjuk.Ez mindannyajunknak megfelel.Azert ha barmi van szamithatunk egymasra,de nem tartjuk fontosnak a felesleges pofaviziteket hala egnek :)
2017. máj. 16. 00:46
 12/29 anonim válasza:
60%
Az "anyosommal" nagyon rossz a kapcsolatom. Alig, hogy osszekoltoztunk megjelent 5 napra. Azt hozzatennem, hogy nem volt ismerkedos idoszak a nagy tavolsag miatt. Meg a parommal se ismertuk egymast igazan es nagyon nehez volt, mert a paromnak nem jo a kapcsolata az anyukajaval, igy hatalmas vitakba sikerult belecsoppennem. Sajnos en is mondtam olyan dolgokat, amit nem kellett volna, egy eletre elrontottam a kapcsolatunkat, ami nagyon bant. Igazabol ha a pozitiv oldalt nezem, alapjaraton nem volt szimpatikus szamomra, alig hogy talalkoztjnk gyomoridegrm lett tole. Ezek utan nem kell vele tul sok idot eltoltenem.
2017. máj. 16. 01:04
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Voltak kisebb nagyobb viták persze amikor próbálta megmondani hogy kellene élnünk de nálam akkor tette be a kaput mikor 26 hetes terhesen elvesztettük a FIÚ (bele van buzulva a fiu gyerekekbe,a lány unokáját nem is szereti) unokáját és méltóztatott engem hibáztatni miatta. Azóta lett neki tőlünk másik unoka aki szintén fiú,elviselem a jelenlétét nagy nehezen de nem tudom elfelejteni amiket a fejemhez vágott. Nem érzem magam hibásnak mert nem az én hibámból vesztettük el a babát nem ittam cigiztem ilyesmi hanem szivbeteg volt.
2017. máj. 16. 05:30
 14/29 anonim ***** válasza:
70%

Az anyósom a kezdetektől fúr a férjemnek. Eleve nem

egy ilyen "panelprolit" képzelt el a fia mellé, mint én vagyok. Nincs jelentősége a dolog szempontjából de tanultam, diplomát szereztem, és büszke vagyok az édesanyámra aki a panelban szeretetben felnevelt. A szemembe mindig álnok módon mosolygott, bizalmamba férkőzött, négyszemközt meg duruzsolt ( most is) a férjemnek, jaj hogy bírod a rendetlenséget, jaj én máshogy tanultam veletek ( többet, jobban ). Mindig a hátam mögött kever. Régebben gondolkodtam azon, hogy inkább elválok, de nem akarok ebbe a családba tartozni. Végül a férjem iránti szeretetem győzött. Masik városban élünk, de így is betart nekem.

2017. máj. 16. 08:18
 15/29 anonim ***** válasza:
76%
Apósom egy elmebeteg, rosszindulatú ember, akinek fő szórakozása másokat feljelenteni. Anyósom pedig egy szolgalelkű, akarat gyenge senki, aki a gyerekei érdekeit mindig a férje hülyeségeinek rendelte alá. Hosszú évek óta nem tartjuk velük a kapcsolatot ( a férjem sem), ennek ellenére most éppen minket zaklatnak (nagyszülői láthatást akarnak, holott 5 éve nem érdekli őket az unokájuk). Nem, nem érzem magunkat hibásnak.
2017. máj. 16. 08:55
 16/29 anonim ***** válasza:
80%

az én férjem félrelépett és nehezen,de megbocsájtottam. Anyósomék első reakciója "mindkettőtöknek kijárna egy pofon", én kérdőre vontam hogy nekem miért is jár? mire a válasz, hogy észre kellett volna vegyem hogy megcsal a férjem, ha más nem az ágyban -.-" Azóta egyszer találkoztunk (próbáltam megbeszélni hátha csak a sokk okozta hogy a fiuk nem tökéletes), többet én át nem megyek és azóta is várom a bocsánatkérést... Anyós annyival letudta, hogy azért nem kér bocsánatot ,mert ő nem olyan érzelmes...

Én részemről feladtam a jópofizást, jobb ez így -.-"

2017. máj. 16. 11:11
 17/29 anonim válasza:
64%
Mostanában kezd romlani a viszony, mivel meghallottam, amint a hátam mögött szidott gyűlölködve a férjének, aztán pár perc múlva kedveskedett nekem, mintha semmi baja sem volna. Ebből levettem, hogy anyós kétszínű, ki nem állhat, és csak a fia miatt bájolog velem (több, mint 10 éve ismerem). Valószínűleg soha nem is kedvelt, undok banya :( Kiábrándultam abból az illúzióból, hogy jó a viszonyunk, ezentúl a minimumra próbálom csökkenteni a kontaktust :(
2017. máj. 16. 15:46
 18/29 anonim ***** válasza:
87%
Úgy érzem egy anyós járkál ide lepontozni 😂
2017. máj. 17. 08:37
 19/29 Gumikaralábé válasza:
26%
Tényleg senkinek nincs normális anyósa vagy anyósjelöltje rajtam kívül? Én mindegyik barátnőm szüleivel jóban voltam, barátnőim is többnyire jóban voltak az enyémmel, de olyan sosem volt, hogy utálták volna egymás.
2017. máj. 17. 09:51
 20/29 anonim ***** válasza:
51%
19# én eddig mind jelölttel nagyon jóban voltam (vàsàrolni,moziba,szinhàzba jàrtunk) csak azzal nem aki tényleg anyósom lesz XD
2017. máj. 17. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!