Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós ezt direkt csinálja...

Anyós ezt direkt csinálja vagy figyelmetlen?

Figyelt kérdés
Terhesen nem kívánom a hust, kifejezetten undorodom tőle. 3 napra mentünk hozzájuk, előtte krédzete mit szeretnék enni, mondtam hogy bármit csak hust nem, elmentünk 2 féle kaja volt! pörkölt és a pörkölt husijábol (birka) gulyásleves amiben még krumpli se volt. nem tudtam semmit sem enni undorodtam mindentől uh süteményeket ettem 3 napig (esküvö volt készülöben) szerintetek figyelmetlen vagy miért csinálta ezt? 3. nap is ott kinálgatta a pörköltöt én meg csak igy néztem...

2017. máj. 12. 14:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy nem a kérdezőt védem de:

Én mikor még élt anyósom nem volt kismama, de MINDIG mikor ott voltunk figyelt arra, hogy olyan kaja legyen, amit szeretek. Ha pl csirke volt, amit utálok, mindig rántott pl egy kis gombát nekem, vagy tudta hogy a teát cukor nélkül iszom, mindig kiszedte a saját bögrémbe mielőtt a kannába becukrozta a többit. Stb stb

De az én családom is, nem csak anyukám de a testvéreim is mindig olyannal készülnek, amit a férjem szeret..

Nálunk ez alap illem, hogy nézzük egymás ízlését. Pláne egy kismamával..

Ha az unoka nem eszi majd meg a marhapörköltet majd akkor nem kap mást??

2017. máj. 13. 22:15
 32/39 anonim ***** válasza:
78%

nem voltam* kismama

Előbb rosszul írtam.

2017. máj. 13. 22:19
 33/39 anonim ***** válasza:
53%

Na te ha 3 napig képes voltál sütit enni, az a te sarad is.

Én rendeltem volna vagy elmentem volna valahova enni.

Bár én 45 vagyok, szóval, hidegen hagy, ha valaki ilyen bunkó.

2017. máj. 13. 22:33
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
Csinálhatja direkt. Nálunk is ez ment, mindig a kitolás, de ott azért, mert sem engem nem szerettek szüleim, sem feleségemet az ő szülei. Elköltöztünk, és 9 éve nem voltunk otthon. Egyikőnket se keresték szüleink, mi se őket, elég volt 27 év szenvedés velük.
2017. máj. 14. 17:07
 35/39 A kérdező kommentje:
Te jo ég egyesek hogy felhuzzák magukat meg szeretnek kötekedni, igen amugy egész végig ültem az esküvőn, szabad ülni nem feküdni kell az a lényeg h ne erőltesd meg magad hogy ha veszélyeztetett vagy, nem táncoltam végig az asztalnál ültem és beszélgettem:) nem tudok mit csinálni ha csak ennyi kaja volt az esküvön nem mindenki gazdag és rendezhet dinom dánom lakodalmat. és igen csak sütit ettem, reggelire pedig vajaskenyeret zöldséggel mert a felvágottakat sem birom megenni, a zöldség pedig elfogyott 2. nap. nem tudom mi olyan hihetetlen ezen:) erre akartam amugy kilyukadni h az én anyukám mindig odafigyel a páromra hogy mit eszik meg pedig, pláne egy kismamára szerintem oda kéne figyelnie az anyosnak. amugy meg nem tudom miért hihetetlen h csak sütit ettem, az első 3 honapban chipset tudtam csak enni mert kihánytam, szal nem lesz baja a babának ha csak sütit eszek 3 napig itt most nem ez volt a lényeg de ugy látszik ezt páran nem tudják felfogni csak kötekedni amin nevetnem kell:)
2017. máj. 16. 17:07
 36/39 anonim ***** válasza:
22%
Akkor kvittek vagyunk.Én is röhögök rajtad.
2017. máj. 16. 17:11
 37/39 anonim ***** válasza:
73%
"Készíthettél volna magadnak valami ételt, gondolom csak találtál volna ezt-azt hozzá. Nem anyóst kéne szidni, hanem a tűzhely mellé állni, elvégre Te is anya leszel, legalább magadról gondoskodhatnál." Jah, a nő csicskának születik, konyhában a helye, minden helyzetben! Esze-fszom megáll milyen primitív felfogásúak az emberek...
2017. máj. 22. 13:58
 38/39 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező hagyjad...imádnak csürhében nekitámadni az embernek, főleg, ha várandós...
2017. máj. 22. 13:59
 39/39 anonim ***** válasza:
68%
En 21 vagyok, majd én is veszélyeztetett terhes leszek, h eljön az ideje, mert leválhat a retinám (magyarul megvakulhatok), úgyhogy ne legyetek már ilyenek hogy nekiugrotok, igenis ha megkérdezünk valakit hogy mit enne, akkor ne felejtsük már el.... Nalunk sajat edesanyam olyan hogy beleszól sokmindenbe, elvár, de nem igazan ad, néha meglepődök hogy emlékszik arra ami nekem fontos. Pl idén esküdünk, 8 év van köztünk, és mindenáron vőfélyt akart hívatni, dobócsokrot csináltatni, meg mittudomén. Mellesleg egy fillért sem kellene beleadnia, de ne is adjon mert nem lesznek ilyen fa szságok, nem ugrálok az esküvőn mint egy majom, meg ne ríkasson meg senki egy verssel. Mi nem akartunk ilyeneket, vegul megmondtuk hogy a mi esküvőnkön egy ember sem fog 80 ezerért verselgetni meg hasonlók, ha tudna se intézzen, meg 3 rokonért nem csináltatok dobócsokrot meg alapból nem őrültem még meg. Meg hogy elég lesz-e a torta, 50-60 közt leszünk, de ő már 3 emeletes tortát látott volna helyesnek, miért nem azt kértünk, mert mi van ha valaki kér még. Na mondom abból egy szelet jár mindenkinek, egyenek aprósüteményt. Úgyhogy bárcsak lett volna annyi eszem és inkább egy szigeten esküdtünk volna kettesben a parton, ugyanannyiba jönne ki a dolog, plusz nászút letudva :D
2017. máj. 29. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!