Anyós ezt direkt csinálja vagy figyelmetlen?
Figyelt kérdés
Terhesen nem kívánom a hust, kifejezetten undorodom tőle. 3 napra mentünk hozzájuk, előtte krédzete mit szeretnék enni, mondtam hogy bármit csak hust nem, elmentünk 2 féle kaja volt! pörkölt és a pörkölt husijábol (birka) gulyásleves amiben még krumpli se volt. nem tudtam semmit sem enni undorodtam mindentől uh süteményeket ettem 3 napig (esküvö volt készülöben) szerintetek figyelmetlen vagy miért csinálta ezt? 3. nap is ott kinálgatta a pörköltöt én meg csak igy néztem...2017. máj. 12. 14:37
11/39 anonim válasza:
Legközelebb kérj 2 tojást és látványosan csinálj magadnak rántottát!
12/39 anonim válasza:
Simá lehet hogy az esküvői előkészületben elfelejtette.
az meg külön gáz hogy ennyire szerencsétlen vagy te is meg a férjed hogy 3napig csak sütit ettél.
13/39 anonim válasza:
"Pörköltöt" :D bocs, nem tudtam elmenni mellette: pörköltet!
14/39 anonim válasza:
Készíthettél volna magadnak valami ételt, gondolom csak találtál volna ezt-azt hozzá. Nem anyóst kéne szidni, hanem a tűzhely mellé állni, elvégre Te is anya leszel, legalább magadról gondoskodhatnál.
15/39 A kérdező kommentje:
Nem tudtam más kaját csinálni mert nem volt semmi más otthon, még zöldség is elfogyott 2. estére bolt nagyon messze van onnan, férjemet ugráltatták mindenért h segitsen készületekben meg idegesiteni sem akartam őt, megprobáltam lenyelni ugymond, igen lehet az esküvövel volt elfoglalva, de első este kérdezte miket kivánok mondtam hogy semmit csak undorodom a hustol. szoval igen ott helyben is szová tettem ( akkor még nem tudtam hogy 3 napig pörkölt lesz) meg azt is mondtam h az esküvöi vacsin csak pörkölt szaftot tudtam enni krumplival (addigra már rosszul voltam a süteménytöl) én is gondoltam h legközelebb viszek kaját de félek h rosszul esik majd neki. nem tudom eldönteni mi jár a fejében sose igazábol. sokszor szerintem csak magára gondol, a mi esküvönkön borjupaprikás volt és megszolták azt is hogy miért nem marhapörkölt, mert náluk mindig az van esküvökön. köszi a válaszokat:( amugy a tojást se birom még megenni:D pedig azt is nagyon szerettem.
2017. máj. 12. 16:23
16/39 anonim válasza:
Ott unatkoztál három napig, pont elsétálhattál volna egy boltba venni magadnak valamit ami épp hajlandó vagy megenni.
Esküvőn is csak szaftot ehettél krumplival?-nem volt egy esküvőn, se leves, se rizs, se párolt zöldség, se savanyúság, saláta????
17/39 pptomi válasza:
Ha feledékeny is, amikor mondják a húsundort, arra felfigyel az ember. Én is feledékeny vagyok, de ha nekem mondanák, akkor rögtön arra gondolnék, hogy wazze, ennek valamit keríteni kell, mert itt fog éhenkórászkodni. Ezt nem felejti el az ember, mert nem általános dolog a húsundor.
18/39 anonim válasza:
Hívtam volna egy taxit és elmentem volna egy étterembe. Tudod kivel szórakozzanak.
19/39 anonim válasza:
Lett volna időd már bocs, de akár rendelni valamit akár boltból venni valamit és azt eszed!Majd a sok sütitől nő a p*csád és utána majd ezért nyavalyogsz.
Amúgy pörköltet nem pörköltöt
20/39 anonim válasza:
És miért nem rendeltél magadnak kaját? Mert "félsz, hogy rosszul esik neki"? Ekkora hülyeséget... neked nem esett rosszul három napig nem enni rendesen?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!