Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya figyelmetlen! Mit tegyek?

Anya figyelmetlen! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sokszor van, hogy foz, de az elszivot nem inditja be es ablakot, ajtot sem nyit, igy az emeletre jon fel minden szag. Tegnap hazaertem 5-kor, olyan buz volt fent... Az osszes ruhamnak lecsoszaga volt a szobamban :(

Kb minden nap elfelejti elzarni a csapot, leoltani a lampat maga utan, stb.

Egy ido utan ezek nagyon idegesitoek... A legjobb az volt, amikor telen estenkent 11-12 korul csinalt maganak szalonnas rantottat. Az irdatlan budos kajaszagra keltem fel es szelloztetnem kellett vagy 15 percig, aztan meg ugye faztam...

A szep szo nem hasznal, mindent tamadasnak vesz es hisztizik.

2014. márc. 25. 10:08
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Arrol nem beszelve, hogy milyen lusta... Mondtam neki tegnap, hogy anya, folyik a csap es te voltal bent utoljara. O kb 3 meterre volt a furdotol, en az emeleten, es nem volt hajlando elzarni....

A tejesdoboznak a kis fulet otthagyja a konyhaasztalon, mikor a kuka 2 lepesnyire van...

2014. márc. 25. 10:12
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Apukád tud ezekről a dolgokról? Szerintem mond el neki, hátha tud rá hatni. :)
2014. márc. 25. 10:15
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Csukd be a szoba ajtótt. Én panelba élek elszívonk sincs mégse lesz szakos a ruhám csukot ajtó és azon belül is szekrénybe tárolva.
2014. márc. 25. 10:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Ot nem erdeklik ezek. Csak elnek egymas mellett kb. De o is lusta amugy... Csak ha megkerem, kidobja, elzarja stb
2014. márc. 25. 10:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Mindig van elol par ruham, amiket csak 1-2 orara vettem fel. A szobam ajtaja mindig csukva.
2014. márc. 25. 10:17
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Költözz el.
2014. márc. 25. 10:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem csak az elszivorol van szo. Kepzelheted, milyen budos van itt fent, mikor 10-11 korul foz, es en delutan-kora este szelloztetek. Egy ablakot nem kepes kinyitni lent, hogy ne fentre jojjon az osszes szag
2014. márc. 25. 10:19
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Fúúú, azok a problémák. Majd megtudod, ha felnősz. :D

A kérdésre válaszolva:

Lehet, hogy azért szétszórt, mert feleségnek, anyának, munkatársnak, (hallgatónak?), barátnak és háztartás vezetőnek is kell lennie egyszerre? Ebbe még nem gondoltál bele?

Csukd be az ajtód, szellőztess, zárd el a csapot, nagy vagy már.

25/N

2014. márc. 25. 10:32
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem vállald át tőle az ebédfőzést és akkor kedvedre szellőztethetsz közben.
2014. márc. 25. 10:36
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg igaza van a kérdezőnek, nem tudom miért kell oltogatni. Jó, h ő megpróbál értelmesen működni otthon, nem pazarol és szemetet sem hagy maga után, ez azért egyfajta igényesség, amiért nem bántani kellene hanem megdícsérni. Édesanyjának is ezt kellene... De valóban, jó lenne Anyukáról többet tudni mert lehet, van vmi oka a szétszórtságának.
2014. márc. 25. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!