Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya figyelmetlen! Mit tegyek?

Anya figyelmetlen! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sokszor van, hogy foz, de az elszivot nem inditja be es ablakot, ajtot sem nyit, igy az emeletre jon fel minden szag. Tegnap hazaertem 5-kor, olyan buz volt fent... Az osszes ruhamnak lecsoszaga volt a szobamban :(

Kb minden nap elfelejti elzarni a csapot, leoltani a lampat maga utan, stb.

Egy ido utan ezek nagyon idegesitoek... A legjobb az volt, amikor telen estenkent 11-12 korul csinalt maganak szalonnas rantottat. Az irdatlan budos kajaszagra keltem fel es szelloztetnem kellett vagy 15 percig, aztan meg ugye faztam...

A szep szo nem hasznal, mindent tamadasnak vesz es hisztizik.

2014. márc. 25. 10:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Persze. Jarjak suliba, tanuljak, meg meg du 5 utan fozzek is. Meg valamit esetleg?
2014. márc. 25. 14:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Amikor érzed, hogy elindul fel a kajaszag felemeled a feneked, lesétálsz (vagy akárcsak a lépcsőig) és szólsz, hogy "anya légyszi nyiss ablakot!" (vagy kinyitod te magad a földszinten)

Vagy hajszálnyira kinyitod a sajátod is. Szag is kimegy, nem is fázol.

(én is az emeleten lakok, soha nem büdösek a cuccaim... )

2014. márc. 25. 19:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Kinyitnam, de delelott talan suliban vagyok........
2014. márc. 25. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!