Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Júniusban végzek a sulival (vizsgám akkor lesz) és már 9,5 hónapja együtt vagyok a párommal és már tervezgetjük, h oda költözök hozzájuk. Na de a szüleim azt szeretnék, hogy a kis kedvenceimet elvigyem magammal (6 felnőtt cica) na de a párom allergiás a macskaszőrre, anyósom meg 1-nél többet nem enged meg. Mit tegyek? Odaadni nem akarom senkinek mert fájna nekem, szüleim meg látni sem akarják itthon. :/

2017. máj. 10. 17:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Én a helyedben gerincet növesztenék, azt tenném. Ez azt jelenti, hogy nem költöznék a még 1 éve sem barátomhoz (pláne nem annyira gyerekként, hogy még fél hónapot is megemlítsek...), ha már ezt mégis megtenném, akkor tudnék reális és felelősségteljes döntést is hozni azokkal a szerencsétlen macskákkal kapcsolatban.
2017. máj. 10. 18:41
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Jó alapja a kapcsolatnak, ha olyan állatot vinnél a párod nyakára, amire allergiás. Nem is értem, az anyja mire föl engedne meg egyet ilyen körülmények között.

A helyedben pedig maradnék otthon, nem költöznék más nyakára, nem akarnám macskával kínozni a párom, és ha már összeszedtem hatot, nem várnám el mástól, hogy pesztrálja.

Egyébként így hogy akartok közös életet bárhol? Tényleg elvárnád tőle, hogy allergiásan kerülgesse az állatkáidat? Roppantul szeretheted.

2017. máj. 10. 21:20
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
és arról még nem is volt szó h mi van akkor ha a macskák is allergiásak a párodra
2017. máj. 10. 21:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

te állataid, akkor vidd magaddal.

menjetek albiba, bár ennyi állattal nem találtok az tuti.

most te is megértheted, hogy anyádék nem akarnak a te cicáiddal lenni, etetni stb.

anyóssal meg együttlakni...

2017. máj. 11. 08:23
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

Te mentetted, te választottad a cicákat. Most a te dolgod az is, hogy jó gazdát találj nekik.

Ha allergiáról van szó, akkor tökmindegy, itt nincs kompromisszum, nem vihetsz macskát, pont. Akkor se vihetnél, ha felnőttként költöznétek össze, nem az anyós nyakára, szóval hogy ő mit enged vagy mit nem, az nem releváns.

Az meg érthető, hogy a szüleid nem akarják ezt a plusz nyűgöt helyetted.

Tervezgetés időszakában vagytok, hajrá, még bőven van időd jó gazdákat találni.

2017. máj. 11. 10:41
 16/19 anonim ***** válasza:
31%
Aha, szoval 6 macskad van es a baratod meg allergias a szorre. Ez azt jelenti hogy a te 6 macskad soha sem hullatta rad a temerdek szoret vagy a szobadba, BARHOVA amitol o rendszeresen rosszul lenne. Ha meg kopasz macskak, akkor meg mi a problema? Mibol tartasz el egyebkent 6 macskat? Etel, allatorvos, alom stb stb
2017. máj. 11. 17:15
 17/19 anonim ***** válasza:
10%
a kopasz macskákra allergiás a haverja
2017. máj. 11. 18:09
 18/19 anonim ***** válasza:
10%
eladta a macskaszőrt abból tartja el
2017. máj. 11. 18:10
 19/19 anonim ***** válasza:
59%
Anyoshoz semmiképp nem költöznék inkàbb albérlet !
2017. máj. 12. 16:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!