Születésnapot ünnepelni milyen körülmények között?
Figyelt kérdés
Férjem májusban lesz 30 éves. Úgy gondolom, hogy kerek évszámhoz méltó ünneplés jár. Elsősorban a baráti körében kérdezősködtem, hova menjünk ünnepelni. Szerintem jó ötlet a kalandpark, többiek is egyetértenek. Kivéve a szülei... 52, 60 évesek, és nem akarják, hogy a fiúk kulonw,nélkülük ünnepeljen, mert ők ugyan nem jönnek kötelet mászni. Amit meg is értek, de ők attól még tudnának külön ünnepelni, egy másik napon, nem csakis kizárólag egyetlen egy napon lehet felköszönteni a szülinapost. Hogyan értessem meg velük, hogy nem ellenük szól a kalandpark, nyilván tudom, hogy ezen nem tudnak részt venni, de szerintem szuper jó ötlet.2017. ápr. 20. 19:42
21/23 A kérdező kommentje:
Nem fontosabbak egyáltalán. Csak én kijelöltem egy napot, minden meghívott elintézte szabadnak, csak a szülők, akik nem akarnak jönni velünk, ők azt hiszik, hogy már nem tudják felköszönteni a fiukat. Vagy nem is tudom mit hisznek... Szó sincs előbbre való barátokról. Nekik csak az nem tetszik, hogy én szerveztem valamit,amit nem ők találtak ki, és kukacoskodjanak.
2017. ápr. 21. 19:05
22/23 anonim válasza:
Miért kell bántani a kérdezőt? Nagyon jó ahogy eltervezte, ha a férje szereti a kalandparkot. A szülők sincsenek elhanyagolva. Legközelebb nem kell a szülők orrára kötni a barátos bulit.
Aki "pedig családvédők" szerint akkor nyugdíjas partikon is ott kéne lenniük a gyerekeiknek házastárssal unokával együtt? Vagy majd ha a kamasz unoka szülinapozik a barátaival, akkor oda is befurakodnak vagy lemondatják velük a partit, mert csak az asztal körül feszengve lehet szülinapozni?
Hagyjunk minden korosztályt úgy ünnepelni, ahogy ő szeret. 50/N
23/23 anonim válasza:
Nem a barátok fontosabbak itt a feleséggel ünnepli a férj a szülinapját csak pluszba ott lesznek a haverok is. Meg nehogy már egy napot ne lehessen kibirni a szülőknek a fiuk nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!