Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Születésnapot ünnepelni...

Születésnapot ünnepelni milyen körülmények között?

Figyelt kérdés
Férjem májusban lesz 30 éves. Úgy gondolom, hogy kerek évszámhoz méltó ünneplés jár. Elsősorban a baráti körében kérdezősködtem, hova menjünk ünnepelni. Szerintem jó ötlet a kalandpark, többiek is egyetértenek. Kivéve a szülei... 52, 60 évesek, és nem akarják, hogy a fiúk kulonw,nélkülük ünnepeljen, mert ők ugyan nem jönnek kötelet mászni. Amit meg is értek, de ők attól még tudnának külön ünnepelni, egy másik napon, nem csakis kizárólag egyetlen egy napon lehet felköszönteni a szülinapost. Hogyan értessem meg velük, hogy nem ellenük szól a kalandpark, nyilván tudom, hogy ezen nem tudnak részt venni, de szerintem szuper jó ötlet.
2017. ápr. 20. 19:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Pont nem erdekelne, hogy anyosek eppen azon a napon akarnak felkoszonteni. Amugy a kalandpark meglepetes lenne? Csakmert szamithatsz ra, hogy a cirkusz miatt rl fogjak neki mondani.
2017. ápr. 20. 21:23
 12/23 anonim ***** válasza:
12%
Én sosem értettem, hogy a barátokat hogy lehet a család elé helyezni! Szerintem veled van a probléma, hogy ennyire elakarod rángatni a párod a szüleitől! Most az hogy 25 fős társaság se ide se oda! Igen is a családé az elsőbbség.
2017. ápr. 20. 21:29
 13/23 anonim ***** válasza:
83%

Alapban nem értem mi a probléma! Felvilágosítana valaki?

Mivel amúgy sem tudjátok AZON A NAPON tartani, mert nem lesztek itthon, ezért:

- Gizi néni, Dönci bácsi, ekkor és ekkor tartjuk Béla szülinapját, jó ez az időpont maguknak?

Ennyi!

Az, hogy ti a haverokkal buliztok egyet a kalandparkban szülinap, vagy nem szülinap ürügyén, az mennyiben érdekes az ő köszöntésük szempontjából?

2017. ápr. 20. 21:53
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudsz jót csinálni a szüleinek. Mármint tényleg nem. Ha csendes iszogatós helyre szervezed, akkor nem gondolod, hogy ők 60 évesen még ilyen helyre járnak. Ha a Margit szigetre piknikezni/kirándulni, akkor nem gondolod, hogy ennyi idősen ilyet akarnak. Amúgy sem értem, hogy miért akarnak azon a szülinapon jelen lenni, ami a baráti körnek szól. Nekem pár nap múlva lesz a szülinapom és eszébe sem jut senkinek, hogy a szüleimet és a barátaimmal egyben ünnepeljek. Mármint vagy anyut hívnám el egy szórakozóhelyre hangos mai zenével, vagy a barátaimat kéne beültetnem az anyukám által szervezett babazsúr jellegű ebédre vasárnap. Teljesen abszurd mindkettő. Ne foglalkozz a szülőkkel, legyen két ünnepség, egy barátoknak, egy családnak.

L/25 (vagy 26 :) )

2017. ápr. 20. 21:59
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk a családban mióta mindenki dolgozik, soha nem tudjuk pont azon a napon tartani a szülinapokat, amikor van.

Rendszerint az előtte, vagy utána levő hétvégén jövünk össze és nem dől össze a világ.

Az adott napon felhívjuk egymást, vagy küldünk egy emailt, hogy azért az illető fel legyen köszöntve pont akkor, de a "buli" mint írtam elnapolva.

Érdekes módon sem gyerek, sem szülő nem lett emiatt öngyilkos.

2017. ápr. 20. 22:01
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Hát a szülei még nem öregek a kalandparkhoz, tele van az edzőterem, tenisz pályák, futópályák stb. ennyi idősekkel, de végül is mindegy nekik ez nem szimpi dolog. Felnőttek vagytok bőven, ha Ti elsődlegesen ezt terveztétek, nekik nem tetszik, akkor ez van. Akkor majd máskor velük is ünnepeltek pár nappal előbb vagy később. Normális szülő ezt megérti.
2017. ápr. 21. 08:11
 17/23 anonim ***** válasza:
59%

Jól mondod, a családé az elsőbbség: s ők KETTEN egy család, mert házasok. Mindenki más csak rokon.

"A férj elhagyja anyját és atyját, s a feleségéhez ragaszkodik."

2017. ápr. 21. 09:06
 18/23 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem a problémát, ha egyik esemény sem a születésnapon lesz, akkor nincs semmiféle ütközés a programokban.

(Én 60 évesen is mászkáltam kalandparkban, max meggondolatlan, hogy mit igen, mit nem... de az más kérdés.)

2017. ápr. 21. 10:12
 19/23 A kérdező kommentje:
Én sem értem mivel 10 napot itthon leszünk, a másik 9 napon akkor köszöntik fel, amikor akarják...
2017. ápr. 21. 11:19
 20/23 anonim ***** válasza:
46%
Akkor eslő a szülők aztán a barátok! Ezzel mi a gond? Szerintem így kellene. Ne legyenek már fontosabbak a barátok mint a szülők :)
2017. ápr. 21. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!