Születésnapot ünnepelni milyen körülmények között?
Alapban nem értem mi a probléma! Felvilágosítana valaki?
Mivel amúgy sem tudjátok AZON A NAPON tartani, mert nem lesztek itthon, ezért:
- Gizi néni, Dönci bácsi, ekkor és ekkor tartjuk Béla szülinapját, jó ez az időpont maguknak?
Ennyi!
Az, hogy ti a haverokkal buliztok egyet a kalandparkban szülinap, vagy nem szülinap ürügyén, az mennyiben érdekes az ő köszöntésük szempontjából?
Nem tudsz jót csinálni a szüleinek. Mármint tényleg nem. Ha csendes iszogatós helyre szervezed, akkor nem gondolod, hogy ők 60 évesen még ilyen helyre járnak. Ha a Margit szigetre piknikezni/kirándulni, akkor nem gondolod, hogy ennyi idősen ilyet akarnak. Amúgy sem értem, hogy miért akarnak azon a szülinapon jelen lenni, ami a baráti körnek szól. Nekem pár nap múlva lesz a szülinapom és eszébe sem jut senkinek, hogy a szüleimet és a barátaimmal egyben ünnepeljek. Mármint vagy anyut hívnám el egy szórakozóhelyre hangos mai zenével, vagy a barátaimat kéne beültetnem az anyukám által szervezett babazsúr jellegű ebédre vasárnap. Teljesen abszurd mindkettő. Ne foglalkozz a szülőkkel, legyen két ünnepség, egy barátoknak, egy családnak.
L/25 (vagy 26 :) )
Nálunk a családban mióta mindenki dolgozik, soha nem tudjuk pont azon a napon tartani a szülinapokat, amikor van.
Rendszerint az előtte, vagy utána levő hétvégén jövünk össze és nem dől össze a világ.
Az adott napon felhívjuk egymást, vagy küldünk egy emailt, hogy azért az illető fel legyen köszöntve pont akkor, de a "buli" mint írtam elnapolva.
Érdekes módon sem gyerek, sem szülő nem lett emiatt öngyilkos.
Jól mondod, a családé az elsőbbség: s ők KETTEN egy család, mert házasok. Mindenki más csak rokon.
"A férj elhagyja anyját és atyját, s a feleségéhez ragaszkodik."
Nem értem a problémát, ha egyik esemény sem a születésnapon lesz, akkor nincs semmiféle ütközés a programokban.
(Én 60 évesen is mászkáltam kalandparkban, max meggondolatlan, hogy mit igen, mit nem... de az más kérdés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!