Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom nagyon diktatórikus,...

Anyósom nagyon diktatórikus, nem lehet neki soha ellentmondani, mert akkor borul minden. Hogy mondanád meg neki? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Már rettegek az anyák napjától, mert tuti betollászkodik 3 napra. (messze laknak, hétvége) Hogy adjam a tudtára, hogy én is szeretném ezt a napot kiélvezni, az egy éves kisfiammal? Tavaly pár hetes volt a fiam, akkor is ugyanez volt, JÖN (és kész) hívatlanul és 3 napra betollászkodik 2 másik gyerekével (felnőttek). Én szeretném ezt az ünnepet az én kiscsaládommal tölteni.

2017. ápr. 11. 14:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%
Kinyitod a szádat, és megmondod neki, hogy anyuka ne jöjjön, nem érünk rá, van már programunk. A férjed meg álljon melléd, és tegye helyre az anyját.
2017. ápr. 11. 14:50
 2/27 acelsziv ***** válasza:
92%
1: jól mondja. Vagy kinyitod a pici szád vagy elviseled ha nem vagy képes kiállni magadért. De a férjed is ássa el magát ha nem áll ki értetek.
2017. ápr. 11. 14:52
 3/27 A kérdező kommentje:
Nem tud nemet mondani, pláne nem az anyjának. Hogy tudnám ezt békésen megoldani? Ha ezt így megmondom neki olyan patália lesz, meg ordibálás (telefonba, személyesen nem mer) hogy akkor hónapokig megy majd a durca és őt kell kiengesztelni, akkor meg a férjem lesz oda idegileg, azt sem akarom. Rajta csattan, mert nekem sem akarna rosszat, de az anyjának se. Hogy oldjam meg??? Segítséég!
2017. ápr. 11. 14:59
 4/27 anonim ***** válasza:
89%

1. vagyok

Pedig ez balhé nélkül nem fog menni. Lesz pár hét mosolyszünet, és utána tudni fogja hol a helye. Ezt meg kell beszélned a férjeddel, és sziklaszilárdan mindkettőtöknek ki kell állnia amellett, hogy nem, anyuka ne jöjjön, pont.!

2017. ápr. 11. 15:02
 5/27 anonim ***** válasza:
28%
Menjetek el kempingezni.
2017. ápr. 11. 15:05
 6/27 anonim ***** válasza:
92%
Megmondod a férjednek, hogy ha jön az anyós te mész a gyerekkel a szüleidhez vagy ha az anyja ennyire vele akar lenni akkor menjen a férjed oda.
2017. ápr. 11. 15:06
 7/27 anonim ***** válasza:
88%
menj el anyádhoz, wellnessbe ami anyagilag megengedhető és kész. Férjed nem lép, akkor élvezzék ki egymás társaságát kettesben, te meg a fiaddal pihenj valahol.
2017. ápr. 11. 15:10
 8/27 anonim ***** válasza:
82%
Anyák napja alkalmából, gondolom a fiához megy. Szóval te nyugodtan pattanj meg otthonról, had élvezzék egymás társaságát. Bár van egy gyanúm, hogy ha ezt így belebegteted, hogy három napra egyedül marad anyuval, rögtön rövidre zárja majd ezt a kérdést.
2017. ápr. 11. 15:36
 9/27 anonim ***** válasza:
89%

"akkor hónapokig megy majd a durca és őt kell kiengesztelni, akkor meg a férjem lesz oda idegileg, azt sem akarom. Rajta csattan, "

Es ha engedtek neki akkor ki lesz ki idegileg? Kin fog csattanni az anyos akarnokoskodasa? Rajtad? Es az neki rendben van?

Utazzanak oda nyugodtan, csak szalljanak meg maguknak szallodaban vagy ahol akarnak. Mi az hogy meg a masik 2 felnott gyerekevel odaallit? Te meg udvarold korbe oket, meg szolgald ki oket 3 napon kereztul?

Meg 1 nap vendegeskedes rendben is lenne, na de 3 nap?

Hat engem aztan tuti nem erdekelne az anyos hisztije, otthon rendezkedjen ugy ahogy akar, de a sajat portamon hagy dontesem mar el en, hogy kit es mikor akarok vendegul latni. Azt meg hogy az en idomet mas ossza be?! kizart!

Ugy latszik abban a csaladban nem divat a masikra tekintettel lenni, hat probalj meg mielobb alkalmazkodni a helyzethez, meg beilleszkedni a csaladba...kezdhetned rogton azzal, hogy te sem torodsz senkivel meg semmivel, csak magaddal, meg azzal ami neked jo! :D

Szolj a ferjednek hogy vagy O pattintja le az anyost vagy te!

2017. ápr. 11. 15:47
 10/27 anonim ***** válasza:
59%

Nem értem miért mentél hozzá anyuci pici fiacskájához???

Sose fog nemet mondani az anyjának! Látszik ki mennyire fontos neki. Szólsz neki és nem érdekli? Hát, érdekes, nálunk ilyen nincs. Ha párom mindenre igent mondana az anyjának, tuti kiverném a balhét, lehet keresnék egy érettebb gondolkodású férfit! Mi lesz ha anyuka lerobban? Oda fog költözni???

2017. ápr. 11. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!