Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tönkretesz a családja, mit...

Tönkretesz a családja, mit lehet tenni? Nem bírom tovább!

Figyelt kérdés

Lassan 7 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel,4 éve vagyok megkérve,de azóta SE VOLT ESKÜVŐ. Ez nem is lényeges,hanem,hogy az anyja és apja(elvátlak) mindig azt kérdezik,mit dolgozok,hol dolgozok. Kapcsolatunk első 2 évében 21-22 éves voltam nem dolgoztam tanultam,és az volt a bajuk,hogy eltartatom magam. Pedig én diákmunkát csináltam,mellette a közgázra jártam. Én csak kihasználom a fiát,nem szeretem,csak mutatom,mások előtt számtalanszor alázott meg,vőlegényem pedig sose állt ki értem. Azt mondta ő gyenge ember,ha beszél is pár jó szót,abból áll,hogy szépen szép hangnemben beszél az anyjával. Az apja mivel egyedül él,elmentem vendégségbe,de be akart zárni,volt egy vitánk,amit ő generált,én azt mondtam,hogy nem hallgatom tovább,lelépek,mert minek vagyok köteles azt hallgatni,hogy ha dolgoztál volna ekkor és akkor ennyi pénzetek lenne,mennyi mindenünk lenne. Amúgy ez nem igaz,és számukra csak a fizikai munka az első,hiába van diplomám és dolgozok már semmit se érek. Már egy ideje oda se megyek,mert egyik percben minden rendben még egy annyitól is kiakad a kedves mama,hogy megkérdezem hogy vagy...és akkor mindent rámzúdít,miért utál,meg ilyenek.

Ezt vőlegényem hagyja...aztán bátyja is,hogy tönkre teszem-...én ezt nem bírom tovább. Annyira szeretnék esküvőt,mert még normális lánykérésem se volt,de nem merek,mert szülei minden családi összejövetelt tönkretettek,veszekedtek,gázul viselkedtek.

Így nem merek gyereket se szülni,vőlegényem 33 és már szeretne családot,én 26 vagyok. Természetesen van saját lakásunk,minden adott,de én nem bírom már ezt.

Utolsó ,,veszekedésnél" amikor kedves mama szidott 10 percen át (én soha vissza nem szóltam,csak tűrtem éveken át,és újra és újra odamentem hozzá,ő soha nem kért bocsánatot) annyit mondtam neki a 11. percben,hogy nem vagyok köteles megint hallgatni,hogy megaláz,és hagyjon békén. Eleget éreztette velem,hogy nem vagyok családtag,nem csinálhatok semmit nála,mert még egy teregetés is rossz...

Mit tegyek? 6 éve már együtt is élünk,de én ebbe tönkre megyek,hiába a szerelem ha ez van...na meg vőlegényem nagyon határozatlan és ez sírba visz...

2017. ápr. 8. 20:57
1 2 3
 21/26 Martin3410 ***** válasza:
100%
Hagyd el és kész.
2017. ápr. 9. 18:36
 22/26 anonim válasza:
100%
Menjetek el egy másik országba. Ha veled tart akkor annyira nem határozatlan.
2017. ápr. 9. 19:14
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem kell szenvedned ebben a kapcsolatban, választhatsz ennél jobb életet.

Menj el egy vagy több Hellinger-féle családállításra, utána könnyebb lesz lépned az ügyben.

2017. ápr. 9. 20:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de egy kib.szott nagy idióta vagy. Igazad van teljesen, szüljél legalább három gyereket a kretén pasidnak aki nem képes kiállni melletted, had legyen kit csicskáztatniuk egy életen át. Aztán gyere ide utána sírni kérlek.....
2017. ápr. 26. 23:29
 25/26 anonim ***** válasza:
Én nem tűrtem volna ennyi ideig eleve, te se tűrd. senkivel sem lehet így beszélni, és egyetlen ffi sem ér annyit, h hagyd alázni saját magad. arról nem is beszélve, h meg sem védett egyszer sem. Nem mondom, h nem szeret, mert attól még szerethet, de az anyjával nem fog szembe szállni. mond meg neki, h neked ez így nem megy tovább, és ha nem véd meg az anyjával szemben, akkor elhagyod, keresel egy olyan ffit, aki néz annyiba, h kiálljon érted. még csak 26 vagy, nem vagytok összeházasodva, nincsenek gyerekek, nem kötelez semmi. bőven találhatsz még megfelelő társat magadnak, olyat, amilyet érdemelsz.
2017. máj. 4. 22:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett veletek?
2017. júl. 10. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!