Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tönkretesz a családja, mit...

Tönkretesz a családja, mit lehet tenni? Nem bírom tovább!

Figyelt kérdés

Lassan 7 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel,4 éve vagyok megkérve,de azóta SE VOLT ESKÜVŐ. Ez nem is lényeges,hanem,hogy az anyja és apja(elvátlak) mindig azt kérdezik,mit dolgozok,hol dolgozok. Kapcsolatunk első 2 évében 21-22 éves voltam nem dolgoztam tanultam,és az volt a bajuk,hogy eltartatom magam. Pedig én diákmunkát csináltam,mellette a közgázra jártam. Én csak kihasználom a fiát,nem szeretem,csak mutatom,mások előtt számtalanszor alázott meg,vőlegényem pedig sose állt ki értem. Azt mondta ő gyenge ember,ha beszél is pár jó szót,abból áll,hogy szépen szép hangnemben beszél az anyjával. Az apja mivel egyedül él,elmentem vendégségbe,de be akart zárni,volt egy vitánk,amit ő generált,én azt mondtam,hogy nem hallgatom tovább,lelépek,mert minek vagyok köteles azt hallgatni,hogy ha dolgoztál volna ekkor és akkor ennyi pénzetek lenne,mennyi mindenünk lenne. Amúgy ez nem igaz,és számukra csak a fizikai munka az első,hiába van diplomám és dolgozok már semmit se érek. Már egy ideje oda se megyek,mert egyik percben minden rendben még egy annyitól is kiakad a kedves mama,hogy megkérdezem hogy vagy...és akkor mindent rámzúdít,miért utál,meg ilyenek.

Ezt vőlegényem hagyja...aztán bátyja is,hogy tönkre teszem-...én ezt nem bírom tovább. Annyira szeretnék esküvőt,mert még normális lánykérésem se volt,de nem merek,mert szülei minden családi összejövetelt tönkretettek,veszekedtek,gázul viselkedtek.

Így nem merek gyereket se szülni,vőlegényem 33 és már szeretne családot,én 26 vagyok. Természetesen van saját lakásunk,minden adott,de én nem bírom már ezt.

Utolsó ,,veszekedésnél" amikor kedves mama szidott 10 percen át (én soha vissza nem szóltam,csak tűrtem éveken át,és újra és újra odamentem hozzá,ő soha nem kért bocsánatot) annyit mondtam neki a 11. percben,hogy nem vagyok köteles megint hallgatni,hogy megaláz,és hagyjon békén. Eleget éreztette velem,hogy nem vagyok családtag,nem csinálhatok semmit nála,mert még egy teregetés is rossz...

Mit tegyek? 6 éve már együtt is élünk,de én ebbe tönkre megyek,hiába a szerelem ha ez van...na meg vőlegényem nagyon határozatlan és ez sírba visz...

2017. ápr. 8. 20:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
7 év szerintem túl sok is volt már ebben a kapcsolatban, ilyen mérgező környezetben. Már most sem bírod a vőlegényed határozatlanságát, mi lesz később, ha valami csoda folytán még gyereketek is lesz? Mindent te fogsz intézni, mindenben te döntesz, minden vitás, sz@r ügyben te harcolsz? Már most is hatott rád ez az egész, felmentést keresel a pasinak, rossz gyerekkor meg hasonlók, innen csak egy lépés, hogy magadat vádold az ő hülyeségéért, még azért is, hogy 2 éve nem szexeltek. Megjegyzem, nehezen hiszem el, hogy egy 33 éves férfinak ennyire nincsenek vágyai...Félek, nagyon nem ismered a párodat.
2017. ápr. 8. 21:52
 12/26 anonim ***** válasza:
94%

SZERETNE családot, csak semmi nem tesz érte.

Még meg se kért.

Még nem is választott Téged az anyjával szemben...

Ezt a kapcsolatot egyedül Te cipeled a hátadon...

2017. ápr. 8. 21:52
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"nem csinálhatok semmit nála,mert még egy teregetés is rossz... "

Mért teregettél nála?:-o

2017. ápr. 8. 21:53
 14/26 anonim ***** válasza:
80%
nézd a férjemnek voltak nemrég félrelépései(mint kiderült hosszú évek óta tartó lelki probléma miatt ami a szexuális életünkre is kiterjedt) én megbocsájtottam a férjemnek hisz ennek is megvolt az oka plusz egyszer mindenki elbotolhat,de a férjem családja hááát... Évek óta rejtetten viccekkel gúnyoltak, kövér vagyok, csúnya, kisminkeltem egyszer magam erre ők " mi ez a vakolat" és aztán hahaha. Hát no comment, aztán persze mikor szembesítettem velük a dolgokat mindenre azt válaszolták hogy nem emlékszem, nem így volt, ott se voltam, mi ezekkel a viccekkel kedveskedünk egymásnak. És most azt vágták hozzám hogy a félrelépés az ÉN HIBÁM, mert miért nem vettem észre... Na itt elszakadt a cérna felálltam és közöltem hogy nem akarom őket többet látni, mert kedves kérdező egyvalamit tudnod kell ez a család soha sem fog semmit megbánni, mivel ők úgy érzik semmiről nem tehetnek. Persze mivel kívülálló vagyok és a fiúkat nem hibáztathatják ezért én lettem mindenben a bűnbak. Az ilyen család nekem nem kell, ajánlom te se menj át többet mert csak esélyt adsz nekik a szurkálódásra.
2017. ápr. 8. 22:07
 15/26 anonim ***** válasza:
69%
ja hozzáteszem hogy az én férjem teljesen megérti ezt és ilyenkor ha csak szóban is de mellém áll. Az a te bajod hogy ő volt az első nagy szerelmed fiatalon és azt hiszed nem lehet másik, hát szerintem ezek után elkéne gondolkozni hogy akarod e egy életre a férjed családját... Mert ha én tudtam volna hogy ilyenek( az elején tündériek voltak) akkor nem biztos hogy hozzámegyek szerelem ide vagy oda
2017. ápr. 8. 22:11
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez a férfi sosem fog megváltozni.

A családja mindig ilyen elutasító és bunkó lesz veled. Ő mindig is hagyni fogja. Normális ember már a kapcsolatot sem tartaná ilyen családdal, és kiállna azért, aki a legfontosabb számára.

Egy jellemgyenge senki a párod, már bocsánat. Ha nem mer visszaszólni nekik, akkor is tehetne valamit, mondjuk nem nyitná rájuk többet az ajtót, HA valóban ok nélkül ilyen közönségesek és tuskók veled szemben.

Ezt bizonyítja az is, hogy 26 évesen nem talált korban hozzáillő lányt, csak ahogy előttem is leírták, egy könnyen formálható jellemű, iskolapadból frissen kikerült kislányt, akinek teljesen át tudta mosni az agyát.

Gondolkozz: NEM leszel fiatalabb. Elpazarlod az éveid emellett az ember mellett, akinek a családja lelkileg terrorizál. Ezt a sorsot szánod magadnak? Ezt a sorsot szánod a gyerekeidnek? Látod, még elvenni se akar téged, de azt mondom, addig jársz jól, amíg nem vagy a felesége!

Ráadásul már most nem megy neki a szeretkezés. Újabb két év múlva mi lesz? Ha most elítéled is a megcsalást, nem marad számodra más kiút, ha ennyire nem akarsz megszabadulni tőle.

Az a baj, hogy hiába írjuk le neked, te mindig újabb és újabb kifogásokat fogsz gyártani neki. Mert szereted. Azt mondod, azért mondjuk ezt, mert nem látunk bele a kapcsolatotokba. Viszont mi nem vagyunk elfogultak, mint te. Mert te szereted. Csak borzasztóan elszomorít, hogy újabb 2-3-5-10 év múlva is vele leszel, még rosszabb helyzetben, csak már túl késő lesz számodra találni egy normális férfit, akire lehet számítani, és akinek nem ilyen legalja családja van. Mert az lesz benned, ami most is, csak 100x jobban: hogy félsz kiszállni, mert nem tudod, mi lesz ha ő nem lesz, hogy fogsz belejönni a randizásba stb.

Remélem erős leszel és rájössz, hogy mennyire romboló kapcsolatban élsz, és nem a megkeseredett, kiégett nők táborát fogod gyarapítani.

2017. ápr. 8. 22:29
 17/26 anonim ***** válasza:
81%

7 éve vagy menyasszony?! Gratula!

Az én feleségem 8 hónapig volt az! :-)

Nem vagyok teszetosza ember.

Egyik falubeli csaj 5 évig volt menyasszony, akkor azt mondta a fickónak, te Laci, fejezzük ezt be!

Nem ment hozzá a nyámnyila alakhoz.

2017. ápr. 9. 00:14
 18/26 anonim válasza:
100%
Bocsi, de nem fog változtatni. 6- 7 év alatt nem volt változás, már nem is lesz. És addig örülj, amíg nincs gyerek, csak mert ugyanebben a helyzetben vagyok és itt a kedves nagymama olyan szinten ránk telepedett, és gyerekek is vannak, hogy teljesen tönkretett már mindjájunkat. Egyedül én állok a sarkamra de ezt mindig 1000 x esen vissza is kapom . Férjem nem áll ki mellettem, mert fél tőlük. És nem is fog . 6 éve már.
2017. ápr. 9. 00:47
 19/26 A kérdező kommentje:

4 éve vagyok menyasszony.

Szünetet tartunk,1-2 hónapig,aztán majd látom hogy lesz.

Ő ezt nem akarta,én igen,mert így lesz változás. Tudom a családja nem fog változni,de ha ki fog állni mellettem és megér neki ez veszekedést,akkor együtt maradunk. Nagyon jó ember,csak határozatlan,a többi majd megoldódik.

Néha nemet kell mondani,hogy később igent mondjunk.

2017. ápr. 9. 01:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet magyarázkodni, meg mentegetni a vőlegényedet, de szerintem egy megoldás van: Fuss,
2017. ápr. 9. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!