Miért nem bír ki pár napot az anyósom a fia nélkül?
Próbáltam vele beszélni erről (többször is), kértem ebédeljünk együtt, ő annyit mondott, a szüleivel ez szokás, oda jár mindig enni.
Tudom hogy ez nem normális, nem tudok mit tenni.
"nem tudok mit tenni"
ò, dehogynem.
De, tudsz.
Eldöntheted, vállalod-e ezzel a kompromisszummal a párkapcsolatot.
Egyébként mióta laktok együtt? Házasság, gyerek tervbe van véve? Mik azok a tulajdonságai, amik miatt ragaszkodsz hozzá?
Ez lesz a 3. év.
Nem beszélünk gyerekről. Nem is érzem hogy szeretnék.
Kedves, ragaszkodó, nem bánt, szeret engem, elfogad. Eddig ilyennel nem találkoztam, és már nagyon bele untam a sok hül.yébe.
A jó tulajdonságainál azt írod, ragaszkodó. Ja ragaszkodó. Az anyjához, mert hozzád nem. Hozzád max azért ragaszkodik, mert ha lelépsz, akkor energiát kell abba fektetni, hogy keressen másikat, aztán te már megvagy ágybetétnek, nem kell veled szarolni. Ha hozzád ragaszkodna, téged szeretne, téged képzelne el párjának amíg csak lehet, akkor nem az anyja seggébe lenne bújva állandóan és nem azzal rázna le, hogy ez a szokás náluk.
Az én férjemre is rá akart telepedni az anyja hirtelen, mikor rájött, hogy ellopom a fiát, de ő nem hagyta. Nem a pasid anyja nem bír ki egy napot se a fia nélkül, hanem a pasid nem bír ki egy napot se az anyja nélkül. Ez nem férfi, ez egy hülye gyerek és ha eddig nem nőtt fel, már nem is fog. Kell neked ilyen? Jó ez így neked? Mert ha nem, akkor jobb, ha lépsz, mert a legszebb éveidet vesztegeted el rá, és azt soha senki se fogja visszaadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!