Miért nem bír ki pár napot az anyósom a fia nélkül?
Nem, nem ilyenek. Másnál a férfi előkeresi a tökeit és megmondja az édesanyjának, hogy most nem ér rá/szeretne többet lenni a párjával.
Mindenki az anyósokat utálja, pedig csak a sok anyámasszony katonája nem képes a sarkára állni. Azt is kérdezhetnéd, hogy a férjed miért nem bír meglenni az anyja nélkül..
Kezdetekben nálunk is próbálkoztak ilyennel, de a férjem megmondta nekik, hogy heti egyszer átmegyünk pár órára, mindenkinek van saját élete, nem kell folyton egymás valagában lenni.
Most biztos hogy le leszek pontozva, de mi az hogy "haza jár"?
Hol van neki a "haza", az otthon? Nem eltek egyutt vagy most mi van? En komolyan nem ertem..."emiatt joval kesobb ert ide"
Azt kellene szerintem tisztazni elsosorban hogy ki hol lakik.
Ha a paroddal egyutt eltek akkor jo esetben ott van otthon, ahol ti eltek.
Szerintem itt nem feltetlenul az anyos a hibas, hanem a parod, O tolt tul sok idot "otthon" az anyjaeknal.
"Ezt már cikinek tartom."
Mert az is. Szerintem jobb ha masik csavot keresel, ez mindig anyuka pici fia marad.
Rettentoen gaz ez a viselkedes, es akkor lesz nagy gond amikor majd valami olyasmit teszel vagy mondasz ami nem tetszik majd az anyakiralynonek, es akkor gondolkodas nelkul ellened forditja majd a fiat.
Ha van egy kis eszed akkor menekulsz, most.
"Én jó ha havonta egyszer találkozom a szüleimmel. Alig tudtam leszoktatni őket arról hogy hétvégente ne kelljen mindig ott lennünk."
Azért ez sem normális felfogás. Én ki nem állhatom az ilyen 0 családcentrikusságú, anyóst elvből utáló, sz@rkeverő nőket. A főzéssel hogy állsz ? Ha ehető lenne a tiéd, akkor gondolom nem lenne szükség a férjeddnek máshol ebédelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!