Miért nem bír ki pár napot az anyósom a fia nélkül?
Nem az anyósod nem bír ki a fia nélkül egy napot hanem a fia nem bír ki az anyja nélkül.
Én azt nem értem, miért gondolják egyes nők azt, hogy majd miattuk ez bármikor is változna. Nem, nem fog változni, egyre sz.rabb lesz, főleg ha gyereketek is lesz. Ez a felelősségteljes férfi majd az anyjánál ebédelget amíg te ellátod a gyereked. Naponta van fent egy ilyen kérdés. Nektek, ilyen típusú nőknek, káposztalé van az agyatok helyén?
annyira buta nők vannak.
párom is imádja a szüleit, én mondtam, hogy költözzünk ketten össze (nem a szülővárosában) és jött és évek óta együtt élünk, nem hívogatja anyját naponta, járunk oda kéthetente kb. és minden OK.
ha naponta járna haza, akkor vissza se kéne, hogy jöjjön, mert akkor nem a társam, csak néha nálam van, többet van anyjával...
Szoktam főzni. Meg is kértem ebédeljünk együtt többet. De ő a szüleivel akar. Megkaptam a szombatot. Néha kicsikarom a vasárnapot hogy itthon tudjak sütni. Tegnap is elment az anyjáékhoz munka után. Mert hogy anyuka felhívta van kaja hozza el nekem. Miközben tegnap sütöttem.
A szüleim nem valami jó szülők. Ezert nem megyünk oda sűrűbben. De ha jó szülők lennének se járnánk oda rendszeresen. Nem vagyunk már gyerekek.
"Akkor felháborodott és mondta hogy ő 60-70 évesen is haza fog járni minden nap enni."
Azt hiszem, itt mondtam volna azt, hogy akkor jobb nekünk külön.
Mint férfi írom: nem fér a fejembe, hogy egy ilyen férfi hogyan tudott udvarolni, nővel párkapcsolatot kialakítani. Hiszen ezek a dolgok néhány randevú után ki kellett, hogy derüljenek (az, hogy az anyja félóránként hívogatja, az pl. a legelsőn).
Akkor nem volt taszító a férfiatlan, gyerekes viselkedése? Hogy az anyja dróton rángatja, és őt ez nem is zavarja? Vagy pont a kérdező (ÉS MINDEN HASONLÓ KÉRDÉST KIÍRÓ FELESÉG ITT A GYK-N) is hasonlóan uralkodó típusú nő, mint anyósa, akinek pont egy papucsférj kell, mert egy határozott, önérzetes FÉRFIval kinyírnák egymást?
Szóval szerintem a kérdező is nézzen nagyon magába, hogy miért szeretett bele ebbe a férfiba, és miért ilyen férfi szeretett őbeléje.
Szoktam főzni. Meg is kértem ebédeljünk együtt többet. De ő a szüleivel akar.
Akkor meg ne az anyóst szidd...
Mikor össze jöttünk a szülei messzebb éltek. Kb egy éven át havonta egyszer találkoztunk. Akkor az anyja alig kereste. Jóformán örültem is hogy nem cseng a telefonja állandóan. Vissza költöztek mert kész lett a házuk. Onnantól kezdődtek ezek a gondok. Hogy ugye minden délben haza jàr. Egy ideje esténként is ha napközben nem ér rá. Volt időszak mikor 10 percecként felhívra. Páromat ez se zavarta. Akkor beszélgettem el vele erről komolyabban.
Nem értette meg akkor sem mi a bajom. Illetve azt is mondta hogy eddig egyik volt nője nem hozta fel ezt egyiknek se volt ez probléma. Mondjuk ezt furcsállom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!