Jogosan vagyok kiakadva ezen?
Figyelt kérdés
Párom szüleiről van szó, úgy néz ki apósomat kórházba kell vinni és anyósom nemtud füteni, de itt jobban arról van szó,hogy kevés tüzelőjük van. Párom akar venni nekik ami ugye nem kis pénz és nekünk sincs pénzünk. Azért mert fizetik neki az autóra a részleteket úgy érzi,hogy tartozik nekik és neki kell biztosítania a tüzelőt. Nekem is fizetnek a szüleim autót,telefont és sose vennének el tőlem pénzt anyósomék meg szerintem elvárják,hogy mi vegyük nekik a tüzelőt. Apósom is ivott egy hetig egyfolytába aztán most meg kórházba kell vinni operálásra, párom meg totál ki van készülve mindjárt rohanna haza hozzájuk, ami ugye ilyen hóviharos idöbe nem a legbiztonságosabb 2és fél órán keresztül. Ilyen szülökön mit lehet sajnálni akik nem bírnak még fát de venni maguknak? A házon se csinálnak semmit azt se bánnák ha a fejükre szakadna a tető, pedig apránként mindenre össze lehetne gyüjteni a pénzt amúgy nyugdíjasok már. Én vagyok a hibás,hogy életképtelennek látom öket vagy szerintetek is van benne valami?2017. jan. 13. 10:02
22/30 anonim válasza:
Akkor ne fogadjátok el a kocsira a törlesztést. Ilyen egyszerű. Igaz. akkor még ennyire sem lesz pénzetek, de "nem fogtok tartozni" anyóséknak. Majd megfőzöd ebédre a büszkeségedet.
23/30 anonim válasza:
Tuti kamu, ennyire nyíltan senki se vállalja, hogy egy gusztustalan szánalmas pcsa :)
De ha esetleg nem kamu, akkor menj el neurológushoz, súlyos elváltozásak lehetnek a csöppnyi agyacskádban, ha neked az "adok tüzelőre anyámnak" és az "eltartom anyámat, hogy ne dolgozzon" ugyanaz a kategória :D :D Imádom az ilyen kis rbancokat, remélem addig vergődsz, amíg ki nem vágja a barátod a számító pcsádat :D
24/30 anonim válasza:
Szeretném megkérdezni kérdező, hogy mi motivált a szánalmas kamu kérdésed kiírásában?
Ennyire unatkozol, vagy nem vagy normális?
25/30 anonim válasza:
amúgy ha megfagy anyós vagy após meghal, akkor szarban lesztek. ki fizeti majd a kocsit???
26/30 anonim válasza:
remélem kamu a kérdés.
ha az én szuleim lennének igy, kérés nélkul segitenem oket.
az meg kit érdekel, hogy a tesoja mit ad, vagy mit nem a szuloknek?
minden jo érzésu ember segiti a szuleit..és nem pénz kérdése.
27/30 _Jessy_ válasza:
Fagyjanak meg az életképtelen kötsögök, de a párod autóját azt fizessék ki! Kedves kérdező: valóban ennyire szánalmas vagy, vagy segít valaki? Ha a szüleim bajban lennének, akkor segítenék, amennyire telik tőlem, holott nem vettek autót nekem. De felneveltek becsületesen. Lehet, hogy ezért csórók, mint ahogyan a párod szülei is. Erre gondoltál már? A leírásod alapján nem gondolom, hogy a tipikusan "élősködöm a gyerekem nyakán" típusú szülőkről lenne szó.
28/30 anonim válasza:
Nem értem miért nem törölték ezt a nyilvánvalóan kamu kérdést, ilyen degenerált senki nem lehet. Vagy mégis?
29/30 anonim válasza:
Van egy ötletem, a modik dobták be koncnak.
30/30 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy jobb kell. Rettentő edzettek vagyunk, ez kevés, vagy inkább túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!