Jogosan vagyok kiakadva ezen?
Ha nincs pénzetek, mi a fenének van két autótok? Hogy legyen mit fizetni a szülőknek, nektek meg elmenjen a pénzetek a fenntartására?
Ha valaki a családból bajba kerül, akkor segítek rajta, nem pedig hátat fordítok neki.
Nem jogosan vagy kiakadva. A barátod tényleg tartozik a szüleinek, már csak az autó miatt is. De szerintem egy olyan embernek aki szereti a szüleit, amúgy is természetes, hogy segítsen nekik. Pláne ilyen fontos dologban, azért azok a hidegek amik mostanában vannak elég kemények. Az, hogy a te szüleid nem kérnek pénzt tőled, nem értem miért releváns a témában, nyilván ők jobban állnak, és nem fenyegeti őket a megfagyás veszélye. Vagy ha beütne a krach, és a te anyádnak nem lenne pénze fűteni így január közepén, mikor dőlnek meg a hidegrekordok, akkor te neki sem segítenél? Az apósod ivása nem tartozik ide. Igen, vannak olyan szülők, akik nem érdemlik meg a gyerekeik segítségét, mert mondjuk rosszul bántak velük, de ezt neked nem jogod eldönteni. Ha a barátod segíteni akar, akkor nyilván őt nem érdekli, hogy az apja iszik, mert az apja, és szereti ennek ellenére. Mindenki olyan családot hoz magával, amilyet. Miért nem engeded haza rohanni? A szüleiről van szó, bakker ne legyél már ennyire szívtelen. Ha nekem valamelyik szülőmön kéne segítenem, a barátnőm meg elkezdene pampogni, hogy nem mehetek oda, nem segíthetek nekik, akkor elég rövid idő alatt exbarátnő lenne belőle.
Annyira szarul meg nem állhattok anyagilag, ha van pénz két kocsira. Vagy a szerelést, benzint is anyu-apu fizeti?
" Azért mert fizetik neki az autóra a részleteket úgy érzi,hogy tartozik nekik és neki kell biztosítania a tüzelőt."
Jogosan érzi a párod. Basszus, ha nem fizetné az autót, több pénze lenne. És ha nektek sincs pénzetek, minek két autó?
És nyugdíjasok is, és még mindig a gyereket támogatják.
Itt az életképtelenek egyedül ti vagytok, de jelentem is, mert ez tuti kamu troll, ilyen idióta senki nem lehet.
Kamu és jelentettem is.
Amúgy rettentő gusztustalan szituáció lenne, ha igaz lenne, de nem az.
"pedig apránként mindenre össze lehetne gyüjteni a pénzt "
Bazz meg, kezdeném ott, hogy nem fizetem más hitelét. Idióta barmok kamu kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!