Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan vagyok kiakadva ezen?

Jogosan vagyok kiakadva ezen?

Figyelt kérdés
Párom szüleiről van szó, úgy néz ki apósomat kórházba kell vinni és anyósom nemtud füteni, de itt jobban arról van szó,hogy kevés tüzelőjük van. Párom akar venni nekik ami ugye nem kis pénz és nekünk sincs pénzünk. Azért mert fizetik neki az autóra a részleteket úgy érzi,hogy tartozik nekik és neki kell biztosítania a tüzelőt. Nekem is fizetnek a szüleim autót,telefont és sose vennének el tőlem pénzt anyósomék meg szerintem elvárják,hogy mi vegyük nekik a tüzelőt. Apósom is ivott egy hetig egyfolytába aztán most meg kórházba kell vinni operálásra, párom meg totál ki van készülve mindjárt rohanna haza hozzájuk, ami ugye ilyen hóviharos idöbe nem a legbiztonságosabb 2és fél órán keresztül. Ilyen szülökön mit lehet sajnálni akik nem bírnak még fát de venni maguknak? A házon se csinálnak semmit azt se bánnák ha a fejükre szakadna a tető, pedig apránként mindenre össze lehetne gyüjteni a pénzt amúgy nyugdíjasok már. Én vagyok a hibás,hogy életképtelennek látom öket vagy szerintetek is van benne valami?
2017. jan. 13. 10:02
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
24N
2017. jan. 13. 10:03
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj de most ha ők fizetik a kocsira meg a telóra a pénzt akkor mi a probléma azzal hogy megkérik a párodat hogy vegyen tüzelőfát? Azért egy kevés tüzifa nem olyan árban van mint a részletek fizetése. Ráadásul bajba vannak a párod segítsen nekik
2017. jan. 13. 10:06
 3/30 anonim ***** válasza:
60%

Mindegy milyenek, a párod szülei, gondolom van benne emberség ezért próbál segíteni.

Egyszer kihúznám őket a pácból, aztán ha újra kellene, akkor oldják meg.

2017. jan. 13. 10:06
 4/30 anonim ***** válasza:
97%

Nem jogos a kiakadásod, mert ha az apósék fizetik a párod autójára a törlesztést, akkor jogos, ha a párod is segít nekik legalább tüzelövel, mert tényleg tartozik nekik!

Az meg, hogy az apja kórházban van és meg akarja látogatni, természetes dplpg. Ha neked ez nem fér bele, akkor az emberi étrékrendeddel igen komoly bajok vannak!

2017. jan. 13. 10:08
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért már ne is haragudj, de így talán egy 10 éves gondolkodik nem egy felnőtt. Fizetik az autótokat és neked a korona leesne a fejedről, ha a létszükségletes tüzifát beszereznétek nekik, amikor rossz helyzetbe kerültek? Szóval titeket mindenben kell segíteniük, te meg semmit nem tennél cserébe? Bocsánat, de ez már szánalmas.
2017. jan. 13. 10:10
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

akkor párod fizesse a kocsiját és akkor tudnak enni fát.

ha te anyádnak kéne,akkor is ígx lennél???

te könnynen beszélsz gyűjtögetésről, ha még anyád tart el. életképtelen meg itt max te vagy muci

2017. jan. 13. 10:11
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Remelem kamu.
2017. jan. 13. 10:13
 8/30 A kérdező kommentje:
Nem tart el anyám mivel együtt élünk külön albérletbe. Azzal van a bajom,hogy nekünk sincs pénzünk folyton azt hallgatom,hogy nem fogunk kijönni a pénzből. Erre simán venne tüzelőt nekem meg azt kell hallgatnom,hogy nincsen pénz. Ha volna több pénzünk akkor egy szót sem szólnék,de így mikor mi is szarul élünk. A múltkor felemlítettem egy olyat hogyha több pénzt keresnék akkor segíteném anyát,hogy neki ne kelljen dolgoznia hát jó kiborult rajta a párocskám bezzeg ö segítheti a szüleit én meg kussoljak
2017. jan. 13. 10:16
 9/30 anonim ***** válasza:
94%
gusztustalan vagy.
2017. jan. 13. 10:18
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért ôk fizetik a részletet??

Az azért jó...mi?

2017. jan. 13. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!