Elmondjuk nekik ezekután a mostani terhességet?
Figyelt kérdés
7 hetes vagyok, sajnos egy ideje rosszul vagyok illetve veszelyeztetett is ezért nem tudunk hazautazni anyósékhoz azonban ők nem tudnak a babaról mert egy éve mielőtt elvetéltem elmondtuk nekik de megkértük őket hogy a fiatal terhességre való tekintettel ne mondjàk el senkinek...ennek ellenére vilàggà kürtölték és kellemetlen volt vetélés utàn mert elkezdtek gratulàlni a rokonok...volt aki rà fel évre gratulàlt...lényeg hogy nem nagyon értik miertnem megyünk haza vidékre és mérgesek de én mondtam ferjemnek hogy amiert ilyenek voltak egy éve nem akarok elmondani majd csak 12 hét utan...szerintetek el kéne mondani hogy megértsék?2017. jan. 8. 15:52
21/23 A kérdező kommentje:
Az a baj h eszrevennek mert mindentol rosszil vagyok;) igy jartak hehe;) koszonom a sok hozzaszolast es megerősitest
2017. jan. 26. 16:45
22/23 anonim válasza:
7# te akkora büdös paraszt vagy, hogy hihetetlen. Persze, hogy nem ők tehetnek róla, hogy elvetélt. De normális ember a nagyon közeli családtagokon kívül nem mondja el senkinek, mert ha valami történik, (márpedig a 12. hétig sokszor történik)nem túl jó érzés a 100. rokonnak és ismerősnek is megmagyarázni. De ehhez szükségeltetik némi érzelmi intelligencia, amivel úgy látszik te sem rendelkezel. Oké, hogy örültek, de lett volna még bőven idejük örömködni és dicsekedni az unokával.
23/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit tennék hozzá, hogy itt nem arról van szó, hogy a rokonok mit gondolnak. Hanem arról, hogy ha elmegy a babám, nincs kedvem állandóan erről beszélni valakivel akivel épp találkozok és gratulál mit sem sejtve. Én meg magyarázzam el újra és újra, hogy mit történt. Nagyon kellemetlen helyzetbe hozták a kérdezőt és a férjét az első terhességnél szóval nem érdemlik meg, hogy tudjanak róla a 12. hétig. Utána pedig reméljük miden rendben lesz. Sok boldogságot kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!