Férfiak! Ha lehetséges lenne, vállalnátok a terhességet?
Tegyük fel, a tudomány megoldja, hogy egy férfi is ki tudjon hordani egy magzatot. Mondjuk olyasmi módon, mint a Junior-ban, beültetik a hasba, majd császármetszéssel világra hozzák.
Ha feltételezzük, hogy létezne egy ilyen módszer és az egészségre nem lenne károsabb, mint a nőknek, vállalnátok?
Nem, mert menni a hiszti, hogy még ezt is elvesszük tőlük és kizárjuk a kihordásból.
A nők a gyereket maguknak AKARJÁK, a lelküket is.
Nem vállalnám több okból sem.
1. ha mi férfiak is szülni fogunk akkor mi marad nektek nőknek??
2. Nem bírom a fájdalmat
3. Egy kis megfázásnál is rossz beteg vagyok, akkor milyen lennék 9 hónapon keresztül?
Öcsém válasza: NEM!
Én lány vagyok, de én se akarok szülni, semmi szépet nem látok benne és hát akárki akármit mond, a szervezetnek se jó a terhesség.
8-as, jó ezt olvasni :)
Én nőként nem mondanék le erről, max. több gyerek esetén megengedném a páromnak, hogy ő is kipróbálja.
Mellesleg neki itt mellettem valami artikulálatlan nyögés volt a válasza, aminek a lényege, hogy "úristen, dehogy" :D
Ő nagyon csodálja a nőket, hogy ezt hogy tudják kibírni.
Én is rettegek az egésztől, de a napokban láttam egy videót (nagy nehezen sikerült végignéznem), és bár horrorisztikusnak tűnt, picit megkönnyeztem, mert nagyon szép és megható is volt, ahogy kibújt a pici baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!