Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha lehetséges lenne,...

Férfiak! Ha lehetséges lenne, vállalnátok a terhességet?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, a tudomány megoldja, hogy egy férfi is ki tudjon hordani egy magzatot. Mondjuk olyasmi módon, mint a Junior-ban, beültetik a hasba, majd császármetszéssel világra hozzák.

Ha feltételezzük, hogy létezne egy ilyen módszer és az egészségre nem lenne károsabb, mint a nőknek, vállalnátok?

2012. dec. 3. 18:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
Csak akkor, ha császármetszés nélkül szülhetném meg.
2012. dec. 3. 18:49
 2/20 anonim ***** válasza:
8%

Nem, mert menni a hiszti, hogy még ezt is elvesszük tőlük és kizárjuk a kihordásból.

A nők a gyereket maguknak AKARJÁK, a lelküket is.

2012. dec. 3. 18:49
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
:D Nem.
2012. dec. 3. 18:51
 4/20 anonim ***** válasza:
17%
Nők ne jöjjenek ide pontozgatni. Ez a kérdés férfiaknak került kiírásra!
2012. dec. 3. 18:57
 5/20 anonim ***** válasza:
44%

Nem vállalnám több okból sem.

1. ha mi férfiak is szülni fogunk akkor mi marad nektek nőknek??

2. Nem bírom a fájdalmat

3. Egy kis megfázásnál is rossz beteg vagyok, akkor milyen lennék 9 hónapon keresztül?

2012. dec. 3. 18:57
 6/20 Quorra ***** válasza:
61%

Öcsém válasza: NEM!

Én lány vagyok, de én se akarok szülni, semmi szépet nem látok benne és hát akárki akármit mond, a szervezetnek se jó a terhesség.

2012. dec. 3. 18:58
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
Szó sem lehet róla.
2012. dec. 3. 18:59
 8/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem is tudom. Nem egy szörnyű dolog. A nejem, mind két gyereknél vidám volt. 8 hónaposan a szilvafa tetején mászkált. Mind két szülés előtt egy héttel még vidámparkoztunk. Szülés után három héttel már odáig volt a szexért. Szóval, nem lehet egy borzasztó dolog. Csak az ujszülöttet ne mutatnák meg.
2012. dec. 3. 19:08
 9/20 anonim ***** válasza:
69%

8-as, jó ezt olvasni :)

Én nőként nem mondanék le erről, max. több gyerek esetén megengedném a páromnak, hogy ő is kipróbálja.

Mellesleg neki itt mellettem valami artikulálatlan nyögés volt a válasza, aminek a lényege, hogy "úristen, dehogy" :D

Ő nagyon csodálja a nőket, hogy ezt hogy tudják kibírni.

Én is rettegek az egésztől, de a napokban láttam egy videót (nagy nehezen sikerült végignéznem), és bár horrorisztikusnak tűnt, picit megkönnyeztem, mert nagyon szép és megható is volt, ahogy kibújt a pici baba :)

2012. dec. 3. 19:25
 10/20 anonim ***** válasza:
25%
"Én nőként".. Még jó, hogy a kérdés férfiakhoz szól.
2012. dec. 3. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!