Férfiak! Ha lehetséges lenne, vállalnátok a
terhességet?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, a tudomány megoldja, hogy egy férfi is ki tudjon hordani egy magzatot. Mondjuk olyasmi módon, mint a Junior-ban, beültetik a hasba, majd császármetszéssel világra hozzák.
Ha feltételezzük, hogy létezne egy ilyen módszer és az egészségre nem lenne károsabb, mint a nőknek, vállalnátok?
Direkt megkérdeztem a páromat, hogy ide tudjam írni, mit reagált. Lehet, hogy nő vagyok, de legalább nem rosszindulatból írogatok ide...
2012. dec. 3. 19:30
12/20 A kérdező kommentje:
"B" kérdésnek még bedobnám, hogy a nők átadnák-e a lehetőséget?
2012. dec. 3. 19:31
13/20 Quorra válasza:
Simán!
2012. dec. 3. 19:37
14/20 anonim válasza:
Én bevállalnám az olyan megoldást, hogy 1-et én szülök, 1-et a férjem. :DDDDD De ő tuti nem menne bele.
2012. dec. 3. 19:37
15/20 anonim válasza:
Ja, és ha én szülnék, ki lenne az apa? A nejem?:)))))
2012. dec. 3. 19:41
16/20 anonim válasza:
Azt hiszem el is dőlt az emberiség sorsa.
Éljen a kihalás!!!!!:D
2012. dec. 3. 19:45
17/20 anonim válasza:
A párom a terhesség alatt poénkodott hogy mit kell ezen felfújni, tök jó dolog. Aztán bent volt szülésnél... Nem, ha neki kéne megszülni akkor nem lenne 1 gyereke sem :-))
Én átadnám a lehetőséget, főleg a szülést meg a szoptatást.
2012. dec. 3. 20:05
18/20 anonim válasza:
Én nem szívesen adnám át ezt a barátomnak, hacsak nem szeretné, de erősen kétlem, hogy minden vágya lenne terhesnek lenni. Furcsán is nézne ki hatalmas hassal.
Remélem, a tudomány nem igyekszik megoldani ezt a problémát.
2012. dec. 3. 20:43
19/20 anonim válasza:
nekem csak úgy lesz gyerekem, ha addigra kitalálják,hogy a férfiak is tudnak szülni..amúgy kihagyom :)
2012. dec. 3. 20:55
20/20 anonim válasza:
Én simán átadnám. Egyet ő, egyet én, megosztoznánk :) De kérdeztem, nem vállalná :) Ha rajtam múlna, én se vállalnám, dehát nekem muszáj, ha valaha akarok majd gyereket. Respect mindenkinek, aki képes végigcsinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!