Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha lehetséges lenne,...

Férfiak! Ha lehetséges lenne, vállalnátok a terhességet?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, a tudomány megoldja, hogy egy férfi is ki tudjon hordani egy magzatot. Mondjuk olyasmi módon, mint a Junior-ban, beültetik a hasba, majd császármetszéssel világra hozzák.

Ha feltételezzük, hogy létezne egy ilyen módszer és az egészségre nem lenne károsabb, mint a nőknek, vállalnátok?

2012. dec. 3. 18:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Direkt megkérdeztem a páromat, hogy ide tudjam írni, mit reagált. Lehet, hogy nő vagyok, de legalább nem rosszindulatból írogatok ide...
2012. dec. 3. 19:30
 12/20 A kérdező kommentje:
"B" kérdésnek még bedobnám, hogy a nők átadnák-e a lehetőséget?
2012. dec. 3. 19:31
 13/20 Quorra ***** válasza:
62%
Simán!
2012. dec. 3. 19:37
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Én bevállalnám az olyan megoldást, hogy 1-et én szülök, 1-et a férjem. :DDDDD De ő tuti nem menne bele.
2012. dec. 3. 19:37
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
Ja, és ha én szülnék, ki lenne az apa? A nejem?:)))))
2012. dec. 3. 19:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem el is dőlt az emberiség sorsa.

Éljen a kihalás!!!!!:D

2012. dec. 3. 19:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A párom a terhesség alatt poénkodott hogy mit kell ezen felfújni, tök jó dolog. Aztán bent volt szülésnél... Nem, ha neki kéne megszülni akkor nem lenne 1 gyereke sem :-))

Én átadnám a lehetőséget, főleg a szülést meg a szoptatást.

2012. dec. 3. 20:05
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

Én nem szívesen adnám át ezt a barátomnak, hacsak nem szeretné, de erősen kétlem, hogy minden vágya lenne terhesnek lenni. Furcsán is nézne ki hatalmas hassal.

Remélem, a tudomány nem igyekszik megoldani ezt a problémát.

2012. dec. 3. 20:43
 19/20 anonim ***** válasza:
77%
nekem csak úgy lesz gyerekem, ha addigra kitalálják,hogy a férfiak is tudnak szülni..amúgy kihagyom :)
2012. dec. 3. 20:55
 20/20 anonim ***** válasza:
73%
Én simán átadnám. Egyet ő, egyet én, megosztoznánk :) De kérdeztem, nem vállalná :) Ha rajtam múlna, én se vállalnám, dehát nekem muszáj, ha valaha akarok majd gyereket. Respect mindenkinek, aki képes végigcsinálni.
2012. dec. 3. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!