Elmondjuk nekik ezekután a mostani terhességet?
67%-os süt az irományaidból a keserűség amiért neked nem lehet. Nem lennél tele rosszindulattal, talán nem lenne mindenféle betegséged.
Kérdező: nem mondanám el.
Na akkor tegyük rendbe!
Ha megkérünk valakit, hogy ne kürtölje szét a rábízott titkot, legyen szó bármiről, akkor NE tegye! Ha mégis szétkürtölte, akkor meg ne csodálkozzon, hogy az ember nem szavaz ismét bizalmat neki rögtön!
Fogjátok a munkára, meg arra, hogy betegeskedtek, nincs időtök, elígérkeztetek máshová stb...
Itt a "megkértük őket...hogy ne mondják el...ennek ellenére világgá kürtölték" szakaszon van a hangsúly. Nem az volt a baj, hogy örültek az unokának, hanem a megszavazott bizalommal visszaéltek.
Én sem mondanám el. Keressetek valami kifogást, hogy nem értek rá, túl hideg van, egészségügyi akadálya van, más programra már elígérkeztetek. És nem kell részletekbe bocsátkozni, ha nyaggatnak, rázzátok le őket azzal, hogy magánügy.
találjatok ki valamit szerintem. ebben az esetben a füllentés nem olyan nagy bűn.
én 7 hónapban vesztettem el a kisbabánkat,megállt a szive, benn is fogtak kórházban, szülni kellett hívtuk a szülőket hogy mi a helyzet és mondtuk anyósnak is hogy ne mondja el senkinek legalább addig még haza nem érünk. másfél napig vajudtam vele de már fél nap után hívogattak minket mikor még a szülőszobán voltam hogy nagyon sajnálják, hát anyós volt olyan drága és egyből szaladt mindenkihez panaszkodni. mikor pedig kérdőre vontam akkor még neki állt feljebb.
ezt a terhességem a 6 hónapban tudta meg és nem is tőlünk mert más okból kifolyólag nem beszéltünk vele 1.5 évig.
A távolságtól függetlenül, egy ilyen eset után megértem, ha semmiképp sem akarnád párod szüleit látni.
Tehát:
1. Ha úgy érzed, nem tudnál elutazni hozzájuk, ne utazz el.
2. Ha egymagadban lenni nem problémás (a rosszullétek miatt), vagy valaki tud veled lenni azalatt, esetleg utazzon el a férjed egymaga. És mondja meg, hogy nem vagy jól, ezért nem mentél vele.
3. Ha a férjednek is otthon kéne maradnia veled, akkor mondjátok meg, hogy beteg vagy, és ő nem akar betegen egyedül hagyni. Kenjetek rá mindent a vírusokra (habár most még a hóhelyzetre vagy a jégre is lehetne)!
Ezek után egyébként teljesen érthető lenne, ha csak a terhesség legvégén mondanátok meg, hogy gyereket vártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!