Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elmondjuk nekik ezekután a...

Elmondjuk nekik ezekután a mostani terhességet?

Figyelt kérdés
7 hetes vagyok, sajnos egy ideje rosszul vagyok illetve veszelyeztetett is ezért nem tudunk hazautazni anyósékhoz azonban ők nem tudnak a babaról mert egy éve mielőtt elvetéltem elmondtuk nekik de megkértük őket hogy a fiatal terhességre való tekintettel ne mondjàk el senkinek...ennek ellenére vilàggà kürtölték és kellemetlen volt vetélés utàn mert elkezdtek gratulàlni a rokonok...volt aki rà fel évre gratulàlt...lényeg hogy nem nagyon értik miertnem megyünk haza vidékre és mérgesek de én mondtam ferjemnek hogy amiert ilyenek voltak egy éve nem akarok elmondani majd csak 12 hét utan...szerintetek el kéne mondani hogy megértsék?

2017. jan. 8. 15:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

67%-os süt az irományaidból a keserűség amiért neked nem lehet. Nem lennél tele rosszindulattal, talán nem lenne mindenféle betegséged.

Kérdező: nem mondanám el.

2017. jan. 8. 21:59
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
11-esnek üzenem eleve betegen születtem, aztán nem nem lehet babám mivel még bele sem kezdtem de úgy állok hozzá hogy ha nem lehet, akkor mit fogok tenni, így nem görcsölök rá túlságosan és nem készülök ki ha tényleg beüt a baj. Ennyi, elhiszem ha kérdezőnek rosszul esik amit az anyósék csináltak,de ez van túl kell ezen tennie magát és max nem szólni most és kész. A görcsölés csak még jobban rontja ilyenkor az ember esélyeit amúgy is, a legjobb ha az ilyen egyáltalán nem fontos dolgokra a kérdező nem is koncentrál, őszintén vannak az életben ennél nagyobb problémák is és veszélyeztetett terhesen pont a stresszt kéne elkerülni nem pedig generálni.
2017. jan. 8. 23:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor tegyük rendbe!

Ha megkérünk valakit, hogy ne kürtölje szét a rábízott titkot, legyen szó bármiről, akkor NE tegye! Ha mégis szétkürtölte, akkor meg ne csodálkozzon, hogy az ember nem szavaz ismét bizalmat neki rögtön!

Fogjátok a munkára, meg arra, hogy betegeskedtek, nincs időtök, elígérkeztetek máshová stb...

2017. jan. 9. 00:23
 14/23 anonim ***** válasza:
93%

Itt a "megkértük őket...hogy ne mondják el...ennek ellenére világgá kürtölték" szakaszon van a hangsúly. Nem az volt a baj, hogy örültek az unokának, hanem a megszavazott bizalommal visszaéltek.

Én sem mondanám el. Keressetek valami kifogást, hogy nem értek rá, túl hideg van, egészségügyi akadálya van, más programra már elígérkeztetek. És nem kell részletekbe bocsátkozni, ha nyaggatnak, rázzátok le őket azzal, hogy magánügy.

2017. jan. 9. 01:50
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

találjatok ki valamit szerintem. ebben az esetben a füllentés nem olyan nagy bűn.

én 7 hónapban vesztettem el a kisbabánkat,megállt a szive, benn is fogtak kórházban, szülni kellett hívtuk a szülőket hogy mi a helyzet és mondtuk anyósnak is hogy ne mondja el senkinek legalább addig még haza nem érünk. másfél napig vajudtam vele de már fél nap után hívogattak minket mikor még a szülőszobán voltam hogy nagyon sajnálják, hát anyós volt olyan drága és egyből szaladt mindenkihez panaszkodni. mikor pedig kérdőre vontam akkor még neki állt feljebb.

ezt a terhességem a 6 hónapban tudta meg és nem is tőlünk mert más okból kifolyólag nem beszéltünk vele 1.5 évig.

2017. jan. 9. 06:47
 16/23 anonim ***** válasza:
89%

A távolságtól függetlenül, egy ilyen eset után megértem, ha semmiképp sem akarnád párod szüleit látni.

Tehát:

1. Ha úgy érzed, nem tudnál elutazni hozzájuk, ne utazz el.

2. Ha egymagadban lenni nem problémás (a rosszullétek miatt), vagy valaki tud veled lenni azalatt, esetleg utazzon el a férjed egymaga. És mondja meg, hogy nem vagy jól, ezért nem mentél vele.

3. Ha a férjednek is otthon kéne maradnia veled, akkor mondjátok meg, hogy beteg vagy, és ő nem akar betegen egyedül hagyni. Kenjetek rá mindent a vírusokra (habár most még a hóhelyzetre vagy a jégre is lehetne)!

Ezek után egyébként teljesen érthető lenne, ha csak a terhesség legvégén mondanátok meg, hogy gyereket vártok.

2017. jan. 9. 14:40
 17/23 anonim ***** válasza:
62%
Ha elmondanad nekik, csak lenne annyi eszuk, hogy nem kurtolik szet masodjara. En azt mondanam, h. 7 hetes terhes vagyok, senkinek ne mondjatok el, mert nagyon rosszul esett a sok gratulacio, a multkor, amikor mar regen elveteltem. Csak akkor lesz biztos az unoka, ha mar a kezetekben tartjatok. Sok sikert, s remelem ezuttal minden rendben lesz!!!
2017. jan. 17. 01:24
 18/23 A kérdező kommentje:
Màr majdnem 10 hetes vagyok, még nem mondtuk el de màr nagyon mérgesek, minden héten hivjàk a férjem hogy mikor megyünk mindent bevetnek. Végül a 12. Hét utan el fogjuk mondani pàrom keresere de akkor sem fogok elutazni mert hosszu az ut es agynyugalomra iteltek
2017. jan. 25. 22:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Kivánom nektek hogy minden rendben legyen a babával, a többit meg sz.rd le :D
2017. jan. 26. 04:44
 20/23 anonim ***** válasza:
én sem mondanám el, de attól még elutazhattok hozzájuk.
2017. jan. 26. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!