Tényleg jogos volt, hogy menyasszonyom kiakadt rám?
Hát már ne haragudj! Én nem, hogy a még a bocsánatodat se!! fogadnám el ezek után, hanem:
1.) - ÖRÖKRE elhúznék a vérbe tőled és hagynálak örökre!
- Mi az, hogy ezek után még alig-alig merül fel a bocsánatkérés gondolata is?? Normális vagy??
1.) Elejétől kezdve abban egyeztetek meg, hogy ő fizeti a TI 3-ÓTOK részét is!! Kajügyileg! Tudod te, hogy ez mennyi??? Alsó hangon is 60 ezer/3 főre! De akkor még keveset mondtam!
TI ehhez képest! Összesen! Fizettetek 60 ezret, anyád helyett a rezsit te fizetted!
2.) Szégyellje el anyád magát, hogy POFÁTLANUL odaköltözik 1 évre, és még a barátnődnek kellett fizetnie HELYETTE az ő mobilszámláját és a gyógyszereit is! Mert nem tudta "beosztani" anyád!
3.) Ha nem költözött volna oda, ez hogy lett volna?? Tudod te, hogy eddig IS MENNYIT fizetett pluszban a BARÁTNŐD helyettetek??? Felfogtad?! Csaj! Pofám leszakad! Itt van egy marha nagy kan, és ad 1: a nő SOKKAL többet keres, ad2: még ő ad bele, és pofátlanul követelőztök ti ketten!! Valaki a karját nyújtja és ti egész testtel lehúzzátok és kiszipolyozzátok?! Normálisak vagytok?!
Te is pontosan ugyanaz a féreg vagy, mint anyád, a férfi nem szégyene! Kihasználjátok a barátnődet és még pofátlanul követelőztök is ezek után ahelyett, hogy a két kezetek összeraknátok a jóindulatától!
3.) NEM, NEM MENTSÉG AZ, hogy ő kb. 3x többet keres! Kije neki az anyád?! Még az anyósa se b...ssza meg! Még erre se voltál képes, hogy a lányt elvedd!!
4.) VÉGLEGESEN otthagynálak és tanulnék a hibámból, hogy egy ilyen jellemtelen, követelőző, senkiházi kannal jöttem össze!
Ui.: nyugdíjas nő vagyok, tehát nem fiatal, hogy őt védjem.
Azt nem tudod, az anyukád mire költi a pénzét, de a bátorítására máris könyékig vagy a menyasszonyod zsebében.
A helyében ilyen mentalitással ott is hagynálak. Nem azért dolgozik, hogy titeket 'kiszolgáljon', és még eltenni is csak annyit tudjon, amennyit te jónak látsz és megengedsz.
Még ha 3x60 ezer forint is a kaja stb még mindig marad 120 ezer megtakaritása... nekem csak 60. Anyától nem kérünk rezsit, csak néha ad bele vmit, azt nem tudom, hogy ő hova költi a nyugdíját. De ha a menyasszonyom is beleadna 20at, akkor kb hasonló megtakaritásunk maradna.
És azzal tisztában vagy, mennyivel több megtakarítása maradna ha kidobna titeket a fenébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!