Tényleg jogos volt, hogy menyasszonyom kiakadt rám?
Nem olvastam végig a válaszokat,csak a kérdést.
Ez nagyon gáz így.Hárman laktok együtt, osszátok szét 3 fele a kiadásokat.(rezsi,kaja). A gyógyszereket meg mindenki vegye magának.
A párod eddig tök rendes volt,segített pluszban is anyukádnak, de hálaként csak azt kapta,hogy ezt is keveselli a kedves anyós.
Egyébként nem is értem, azért mert ő jobban keres, nem várhatod el,hogy eltartson téged és az anyukádat is. Nyilván okkal keres többet,mint te, többet tanult,vagy csak talpra esetebb,mint te. Nem értem miért várod el,hogy többet költsön a kötelező dolgokra...
Nálunk amúgy úgy megy,hogy kifizetjük felesben a közös dolgokat(számlák,kaja) , teszünk félre közösen x összeget. A maradék fizuból meg mindenki arra költ amire akar. Nekem van még egy megtakarításom magamnak, a párom meg az autójára költ sokat. De ez nem a közös részből megy,nincs belőle balhé. Szerintem ez így teljesen korrekt amúgy,hogy felesben vesszük a közös dolgokat... Nálatok is így kéne.
Nem csodálom,hogy a párod kiakadt.
Elolvastam a kommentjeid végül.
Ha mindenáron vissza akarod kapni a párodat,akkor a mamát szépen küldd haza, ne éljen a nyakatokon.
Beszélj a menyasszonyoddal,hogy átgondoltad és rájöttél,hogy neki volt igaza. Ezentúl azt szeretnéd,hogy felesben fizessétek a rezsit és a kaját is. rájöttél,hogy attól mert ő többet keres, nem várhatod el,hogy nagyobb résszel szálljon be.
És imádkozz ,hogy megbocsásson.
De egyébként remélem tudod,hogy a párodnak már egy ideje elege lehetett a helyzetből,azért ment el most. Nem hiszem,hogy ez az 1 beszólás miatt költözött el rögtön.
Amúgy nem tudom hogy gondoltad,hogy most már örökre nálatok fog élni anyukád? Nem gáz ez egy kicsit,fiatal párként,hogy a nyakatokra viszed anyukád, aki ráadásul be sem száll a költségekbe és még követelőzik is?
Mondom, paterold el otthonról és utána próbálj változtatni és visszakönyörögni a lányt.
De tényleg gondolkozz el ezen,hogy attól mert ő jobban keres, nem kell többet fizetnie a rezsibe,mint neked.
Egyébként meg tegyél érte,hogy te is jobb munkát kaphass,többet kereshess. Gondolom a barátnőd az eszével keresi a pénzt , úgyhogy nem irigykedni kell,hanem jobb melót keresni.
De egyébként 120 ezres fizu sem annyira rossz, az ország fele kb minimálbért visz haza.Vagy kevesebbet. Szóval a tiéd sem annyira rossz
A húsos-csontos Kukor Ica óta nem láttam ilyen egyetértést itt gyakorin.
Átjár a közösségbe tartozás felemelő érzése! *-*
Kérdező!
A menyasszonyod zsebe helyett anyádéba turkálj.
Gondolom apád se tartotta ki anyai nagyanyádat, mikor még anyád a menyasszonya volt.
Kedves 95-ös, szerintem ez is annak az ismeretlen nagyságnak a szellemi terméke, aki "Csontosként" híresült el itt a gyakorin.
Valójában végtelen hálával tartozunk neki, mert remekül szórakozunk.
Egyébként lassan már rá lehet ismerni a stílusára, ahogy fokozza az izgalmat és a legfelháborítóbb dolgokat tálalja angyali ártatlansággal.
Nincs benne indulat, nem durva, nem trágár ...
Remekül felépített bornírtságok, mi meg ráharapunk, mert a tinipanaszok után jó egy kis változatosság.
Abba ne hagyd Csontos, nagyon hiányoznál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!