Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg jogos volt, hogy...

LacaH kérdése:

Tényleg jogos volt, hogy menyasszonyom kiakadt rám?

Figyelt kérdés
Én, édesanyám és a menyasszonyom lakunk egy lakásban. Miután édesanyám megbetegedett, hozzánk költözött. Már 1 éve velünk lakik. Ugy egyeztünk meg annaak idején a párommal, hogy én fizetem a rezsit (kb 60 ezer) ő pedig vásárol (kaja, takaritószer stb...). Mivel sokkal jobban keres nálam ebből eddig nem volt baj. Volt, hogy ő fizette édesanyám gyógyszereit, mobilszámláját is mikor elköltötte a nyugdíját. Ma megjegyezte neki anyukám, hogy nem fair, hogy én és ő fizetjük a rezsit és ő csak kaját vesz. Ideje lenne beszállnia abba is. Akkor neki több nyugdíja maradna. Ekkor szabadult el a pokol... a párom közölte, hogy beszáll, de ezentúl csak saját magának vesz ételt, gyógyszert stb, mindenki más oldja meg magának ahogy akarja... próbáltam lenyugtatni, mert édesanyám gondolkodása ugyse változik már meg, de akkor nekem esett, hogy én mindig anyám pártját fogom és sosem védem meg őt. Tényleg annyira nagy.kiadás lenne a párom számára (kb 300 000 ret keres)? Én(120) anyu(80). Összepakolt és átment egy barátnőjéhez. Tényleg ilyen nagy bűn lett volna? Kérjek bocsánator?

2016. dec. 28. 17:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/128 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam rosszat kívánni a kérdezőknek, de őszintén remélem,hogy a menyasszonyod észbe kapott és nem hagyja magát többet kihasználni.

Ez nagyon gáz így,hogy nem elég,hogy a nyakatokra költözteted az anyukádat, aki semmibe nem száll bele(csak pár havonta ha eszébe jut), de még el is várja,hogy a menyasszonyod fizesse neki a gyógyszereit,telefonszámláit és persze hogy a kaján kívül a rezsit is fizesse ..Szóval anyukád iszonyúan pofátlan volt és te gondolom neki adtál igazat... Az utóbbi 100 kommentben szerintem láthatod,hogy SENKI szerint nem volt igazad..Ez eléggé elgondolkodtató, tényleg nem szokott ekkora egyet értés lenni itt, mindig megoszlanak a vélemények..

De most kivétel nélkül mindenki szerint te voltál a hülye..Úgyhogy gondold át hogyan tovább..

Szerintem kezdetben anyukádat költöztesd szépen haza. 80 ezer nem sok, de ha van lakása,akkor ennyiből ki tud jönni.+ tegyük hozzá,hogy mióta nálatok él kb semmibe nem száll be,úgyhogy gondolom van megtakarítása is..

Ha elköltöztetted,akkor meg próbálj változtatni magadon és a munkádon,ha nem vagy vele elégedett.

Ha ezeket megcsinálod,utána jöhet a menyasszonyodnak a könyörgés,hogy költözzön vissza.

De amíg ott él a mama veled,addig kár a gőzért,ha van esze nem fog visszamenni.

Meg mondom, kezdj valamit a munkáddal.Ha jól láttam akkor villanyszerelő vagy. Vállalj be munkaidőn kívül maszekolást, akár a társaiddal együtt.

Ha tegyük fel napi 10 ezret összetudsz szedni maszekkal(mondjuk egy szombati nap),akkor az már egy hónapban +40 ezer forint. És idővel egyre többen megismernek,egyre több helyre hívnak maszekolni,több pénz.. Ha jól megy,akkor meg érdemes vállalkozáson is gondolkozni..De egyelőre az is jó,ha a munkád mellett vállalsz 1-1 napot így.. Jobb mint a semmi.

Amúgy nincs azzal baj,hogy a párod többet keres,mint te. De az gáz,hogy le akarod húzni és meg akarod mondani mire költsön, mert neki úgy is több van... Mondom,ha van esze vissza se megy.. De ha változtatsz,akkor talán van esélyed még.

2016. dec. 30. 15:22
 112/128 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom mindenki nevében kérdezhetem tőled Kérdező:

HOVA LETTÉL, MIÉRT NEM VÁLASZOLSZ A FELTETT KÉRDÉSEKRE?

MI VAN ANYÁDDAL?

DE FŐLEG, MI VAN A MENYASSZONNYAL?

2016. dec. 30. 16:06
 113/128 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a hozzàszólàsokat, de Te egy nagy gyerek Vagy. Így Vagy vőlegény, hogy fogalmad nincs mennyi a kaja, mosószet. Cserélj a mennyasszonyoddal, fizeti Ő a rezsit, Ti anyukàddal a kajàt stb.Nektek is telik rà. Azért anyukàd és a Te pézedből bőven telett a gyógyszetekre. Jogos volt, jogy lelépett a pàrod, ha van egy csöpp esze nem megy vissza, kihasznàljàtok anyukàddal, hogy többet keres. Nőlj fel, légy férfi, tegyél azért, hogy annyit keress, de ne a nő oldja meg a Ti gondotokat!
2016. dec. 31. 08:13
 114/128 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező Te nagyon pofàtlan Vagy! Így kihasznàlni egy nőt! Volt pofàd félre rakni, hobbodra költeni és utàna anyukàdnak is pénzt kérni Tőle? Neki 3x annyi kiadàsa volt. Szegény làny sokat tűrt, màs 2-3 hónap utàn kidobott volna. Ne kérj tőle bocsànatot, hagyd békén, had keresen olyan férfit, aki férfi nem egy kis taknyos élőskodő. Alàztad màr eleget.
2016. dec. 31. 08:24
 115/128 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi lett azóta?
2016. dec. 31. 19:43
 116/128 anonim ***** válasza:
100%
Hát a kérdező jól eltűnt. Mi történt a menyasszonyoddal? És anyáddal? Legyen már benned annyi, hogy válaszolsz! Legalább itt légy férfi, ha már anyádnak nem tudod megmondani, hogy állítsa lemagát! Én még mindig csak a menyasszonyodat sajnálom (ha még az és volt esze kidobni téged)
2017. jan. 2. 00:05
 117/128 anonim ***** válasza:
92%

"Azért gondoltam, hogy így jó lesz, mert ezt láttam otthon is. Apa jóval többet keresett és szinte mindent állt. Nem gongoltam, hogy ha a nő keres többet akkor nem igy megy."

Úristen! Ez nagyon fájt!!

A többiek már mindent leírtak, fentiit olvastam el (talán 75.)

Amúgy csak egy gondolatom van, hogy egy papír és toll segítségével egészen könnyen összeadhatók a kiadások.

Fentiek olvasása után azonban úgy gondolom, hogy ilyen nincs bm, ez tényleg mindenen túltesz.

Jó, hogy eltartattad még anyádat is. Tudod mennyi a gyógyszer? A kaja? Agyhalál.

2017. jan. 2. 15:34
 118/128 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező jól eltűntél. Pedig jó lenne tudni mi van veletek
2017. jan. 11. 21:35
 119/128 anonim ***** válasza:
100%
Büdös paraszt vagy anyáddal együtt. Szégyelljétek a mocskos pofátokat. Undorítóak vagytok. Nem tudom a menyasszonyodnak hol volt az esze idáig. És nem azért mondom mert ő a nő és ő keres többet. Azt is megértettem volna ha csak úgy lelép mert megunja, de ez hogy anyád beleveszik....te meg neki adsz igazat. Hát szánalom vagy komolyan. Miért bocsátana meg? Ennyire nem lehetsz hülye, csak fosol mi lesz veletek nélküle. Meg is érdemlitek....
2017. jan. 29. 13:32
 120/128 anonim ***** válasza:
61%

Én eléd toltam volna a netbankból, hogy mennyit költöttem kajára meg anyukád dolgaira, és mondtam volna, hogy mostantól kaja és rezsi is oszlik jövedelemarányosan háromfelé. Valszeg pofátlanságnak éreznéd, de ezek után megkérdezném, te meg anyukád mennyit költöttetek és mire, esetleg eljátszanánk, hogy egy hónapon át mindenki listát vezet róla. Aztán újratárgyalnánk az egészet.

Itt a konfliktus fő forrása az, hogy amíg ketten voltatok, addig remekül működött, hogy egyikőtöké a rezsi, másiké a kaja, mert nagyjából egálban volt, de aztán hárman lettetek, és a kaja messze többel nőtt emiatt, mint a rezsi. Pláne, hogy anyukád beteg (amiről nem tehet) meg baromi sokat telefonál (ezt se rovom fel neki, mert ha nehezen mozog, valszeg ez az egyetlen kapcsolata a külvilággal, de rá lehetne szoktatni inkább a skype-ra, az ingyen van).

Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de engem nem zavar, hogy ha többet keresek, akkor arányosan többet adok a rezsibe, pláne, hogy a lakbért is megspórolja nekem az, ha a páromnak van lakása. De persze egyénenként változik, meg kell beszélni, mi a megfelelő.

2017. febr. 26. 23:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!