Tényleg jogos volt, hogy menyasszonyom kiakadt rám?
Nem szoktam rosszat kívánni a kérdezőknek, de őszintén remélem,hogy a menyasszonyod észbe kapott és nem hagyja magát többet kihasználni.
Ez nagyon gáz így,hogy nem elég,hogy a nyakatokra költözteted az anyukádat, aki semmibe nem száll bele(csak pár havonta ha eszébe jut), de még el is várja,hogy a menyasszonyod fizesse neki a gyógyszereit,telefonszámláit és persze hogy a kaján kívül a rezsit is fizesse ..Szóval anyukád iszonyúan pofátlan volt és te gondolom neki adtál igazat... Az utóbbi 100 kommentben szerintem láthatod,hogy SENKI szerint nem volt igazad..Ez eléggé elgondolkodtató, tényleg nem szokott ekkora egyet értés lenni itt, mindig megoszlanak a vélemények..
De most kivétel nélkül mindenki szerint te voltál a hülye..Úgyhogy gondold át hogyan tovább..
Szerintem kezdetben anyukádat költöztesd szépen haza. 80 ezer nem sok, de ha van lakása,akkor ennyiből ki tud jönni.+ tegyük hozzá,hogy mióta nálatok él kb semmibe nem száll be,úgyhogy gondolom van megtakarítása is..
Ha elköltöztetted,akkor meg próbálj változtatni magadon és a munkádon,ha nem vagy vele elégedett.
Ha ezeket megcsinálod,utána jöhet a menyasszonyodnak a könyörgés,hogy költözzön vissza.
De amíg ott él a mama veled,addig kár a gőzért,ha van esze nem fog visszamenni.
Meg mondom, kezdj valamit a munkáddal.Ha jól láttam akkor villanyszerelő vagy. Vállalj be munkaidőn kívül maszekolást, akár a társaiddal együtt.
Ha tegyük fel napi 10 ezret összetudsz szedni maszekkal(mondjuk egy szombati nap),akkor az már egy hónapban +40 ezer forint. És idővel egyre többen megismernek,egyre több helyre hívnak maszekolni,több pénz.. Ha jól megy,akkor meg érdemes vállalkozáson is gondolkozni..De egyelőre az is jó,ha a munkád mellett vállalsz 1-1 napot így.. Jobb mint a semmi.
Amúgy nincs azzal baj,hogy a párod többet keres,mint te. De az gáz,hogy le akarod húzni és meg akarod mondani mire költsön, mert neki úgy is több van... Mondom,ha van esze vissza se megy.. De ha változtatsz,akkor talán van esélyed még.
Gondolom mindenki nevében kérdezhetem tőled Kérdező:
HOVA LETTÉL, MIÉRT NEM VÁLASZOLSZ A FELTETT KÉRDÉSEKRE?
MI VAN ANYÁDDAL?
DE FŐLEG, MI VAN A MENYASSZONNYAL?
"Azért gondoltam, hogy így jó lesz, mert ezt láttam otthon is. Apa jóval többet keresett és szinte mindent állt. Nem gongoltam, hogy ha a nő keres többet akkor nem igy megy."
Úristen! Ez nagyon fájt!!
A többiek már mindent leírtak, fentiit olvastam el (talán 75.)
Amúgy csak egy gondolatom van, hogy egy papír és toll segítségével egészen könnyen összeadhatók a kiadások.
Fentiek olvasása után azonban úgy gondolom, hogy ilyen nincs bm, ez tényleg mindenen túltesz.
Jó, hogy eltartattad még anyádat is. Tudod mennyi a gyógyszer? A kaja? Agyhalál.
Én eléd toltam volna a netbankból, hogy mennyit költöttem kajára meg anyukád dolgaira, és mondtam volna, hogy mostantól kaja és rezsi is oszlik jövedelemarányosan háromfelé. Valszeg pofátlanságnak éreznéd, de ezek után megkérdezném, te meg anyukád mennyit költöttetek és mire, esetleg eljátszanánk, hogy egy hónapon át mindenki listát vezet róla. Aztán újratárgyalnánk az egészet.
Itt a konfliktus fő forrása az, hogy amíg ketten voltatok, addig remekül működött, hogy egyikőtöké a rezsi, másiké a kaja, mert nagyjából egálban volt, de aztán hárman lettetek, és a kaja messze többel nőtt emiatt, mint a rezsi. Pláne, hogy anyukád beteg (amiről nem tehet) meg baromi sokat telefonál (ezt se rovom fel neki, mert ha nehezen mozog, valszeg ez az egyetlen kapcsolata a külvilággal, de rá lehetne szoktatni inkább a skype-ra, az ingyen van).
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de engem nem zavar, hogy ha többet keresek, akkor arányosan többet adok a rezsibe, pláne, hogy a lakbért is megspórolja nekem az, ha a páromnak van lakása. De persze egyénenként változik, meg kell beszélni, mi a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!