Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hányingerem van anyos föztjétö...

Hányingerem van anyos föztjétöl, hogyan egyek belöle?

Figyelt kérdés
Karácsonykor sajnos nem uszhatom meg, hogy a párom szüleinél ebédeljünk, de nekem hányingerem van a kajátol, tavaly karácsonykor is beteg voltam elég rendesen..Nem igazán higiénikusan föz, meg mossa el az evöeszközöket..szinte mindig találok vlmi hajszálat vagy szöszt a kajában..nagyon rosszul vagyok töle..eleve ha belépek a házba iszonyu büdös állot szag van..

2016. dec. 20. 12:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
85%

Én laktóz gluténérzékenynek hazudom magam,a glutenmentes tul draga igy meg jofej is vagyok hogy viszek magammal,neki nem kell bajlódnia😀 mindig olyat viszek amihez villa se kell 😀

De van hogy elmegyünk sétálni és mekizünk egyet. Igen karácsonykor.

2016. dec. 20. 20:36
 22/35 anonim ***** válasza:
20%
Nem eszed meg, ilyen egyszerű. Ha enni van szád, akkor megmondani is legyen, hogy ez nem a te ízlésednek való. Állja a sarkadra és ne légy nyámnyila. Attól hogy a párod szülei, még nem felsőbbrendűek, hogy neked mindent meg kell tenni amit mondanak.
2016. dec. 20. 20:55
 23/35 anonim ***** válasza:
75%

ha piszkos az evőeszköz, akkor menj ki és mosd el.

ha van benne vmi (haj szösz stb) akkor szépen megmondod, hogy bocsika elment az étvágyam

2016. dec. 21. 09:03
 24/35 anonim ***** válasza:
71%
URISTEN, mintha en írtam volna ki a kérdést!! Nálunk annyival rosszabb a helyzet, h messze laknak es ott is kell aludni. Nos, 3 napig nem enni, kicsit durva lenne... (nekem). Nagyon erolkodom minden alkalommal, amikor ott kell ennem, minden kaja annyira szarul esik, h utana masszív hányingerem van. De valamit muszáj ennem. En most eldöntöttem, h viszek etkeszletet es abból eszek, mondtam a férjemnek is. Azt mondta, h rendben. Lesz belőle sértődés? Valószínű. Nem erdekel, mar a saját gyerekei is szóltak neki, h mocskosak az edények, nem mindenkinek olyan erős a gyomra h tudjon az ilyenből enni. Vagy elfogadja vagy nem. Leszarom. Kaját is viszek magamnak, szerencsére tudok arra hivatkozni h dietazom (ami igaz is), szóval vacsi letudva. Reggelire is viszek saját cuccot (amugy sem eszem a reggeli rántotta, bundás kenyer stb. -ből amiket készít. Egyedul az ebédet nem úszom meg, de saját etkeszlettel valahogy kibirom. Amugy borzalmas ez az egész, az en anyósomat nem is érdekli ez az egész, annyi csak a baja h nem lát de nem képes feltenni a szemüveget. Komolyan nem ertem az ilyet na mindegy. Volt olyan h macska szőrös volt a tányér meg lattam h a macska bele eszik a kaja a amit utana oda adott. Sot olyan is volt, h a macska beszart a konyhába ahol utana enni kellett volna. Durva
2016. dec. 22. 16:14
 25/35 anonim ***** válasza:
59%
Nem ertem, aki azt javasolja h segítsen főzni anyosnak, h gondolja? En anyósomnál az edények is koszosak, talán még jobban mint a tányérok meg az evőeszköz. Mosson el mindent gyorsan? Vagy hogy? En pl a konyhába se tudok kisurranni ha koszos a villa (pedig mindig koszos)mert a konyhában eszünk. Igy js tok ciki h mindig törölgetem szalvétával. Aki nem kényszerül ilyen körülmények koze, nem is tudja mennyire szar ez. Meg ertem en , h van akinek erős a gyomra de nem mindenkinek. Ez van sajna. Es akkor meg arról szó se esett h nem lehet egy jot fürdeni/wc-re menni/ aludni mert koszos a kád, a wc, az ágynemű plusz büdös van.....
2016. dec. 22. 16:23
 26/35 A kérdező kommentje:
Dettó..sajna pont ez van utolso amit leirtal..ott ulunk hatan az asztalnal nem tudok hova kimenni..de lehet meguszom a dolgot..legalabbis az ebedet..delutan viszont nem uszom meg de remelem addigra csak desszert lesz..
2016. dec. 22. 22:03
 27/35 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk is hasonló volt a helyzet, de én megmondtam az asszonynak kerek perec, hogy nem vagyok hajlandó elmenni a szüleihez. (Szabolcs megye, tehát szintén a távolság miatt ottalvás is elkerülhetetlen, ami a dohos szobába különösen egészséges...) Lett is belőle balhé, de pár nap múlva már kvázi elfelejtődött. Tudomásul vették, hogy én nem megyek, ment ő a gyerekekkel egyedül. Viszont a gond akkor erősödött fel ismét, amikor már a gyerekek sem akartak menni, mert nekik is gáz volt az ottani állapot. Most már ők is ha tehetik, kibújnak a menetel alól.

Szóval lehet lepontozni, de nekem akkor is az a véleményem, hogy határozottnak kell lenni és felnőtt emberként kell viselkedni. Ha valami nem tetszik, nem kell megtenni. Nem erőszak, nem tart senki fegyvert a homlokodhoz, hogy ha nem mész oda, akkor lelőnek. Besértődik, naés akkor mi van? Ugysem akarsz oda járkálni, ha ilyenek a körülmények. Légy felnőtt ember és tarts ki amellett, hogy márpedig te nem mész oda. Ha kell találj ki kifogást, hogy összeszedtél egy gyomorrontást vagy valami (lehetőlég minden évben mást), de ne légy nyámnyila, elvégre nem vagy már gyerek.

2016. dec. 23. 14:18
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az én szüleim ilyenek, ragad minden és csupa kosz. A kutya besz*ik a konyhába, felszedi anyám és utána ott esznek, régebben még be is hugyozott a kutya, akkor a konyhaasztal alá lerakott újságpapírokat és ott ettek a hugyos újságpapír felett. A mosogatószert felhígítja vízzel, hogy "több legyen" és azzal mosogat, csupa kajamaradvány és kosz minden. Azt is láttam már, hogy apám csak úgy visszarakja a már használt tányért, mert "csak morzsás és kicsit lett vajas", de már vettem ki olyan kanalat is a fiókból, amin látszott, hogy nemrég ettek vele. Ezen kívül a macskáknak összeönt mindenféle konyhai maradványt egy edénybe, azt kiviszi, lerakja nekik a földre, kieszik belőle, utána azt az edényt, ami kint állt a macskák között a koszban lerakja a konyhaszekrényre mielőtt elmosná, utána pedig amikor főz nem használ deszkát, hanem csak ott ahol előtte a macskás edényt tárolta szeleteli a húst, zöldségeket, stb.

Én mindig elmosom az edényeket, persze anyám megsértődik, apám meg értetlenkedik, mert szerintük tiszta, anyám elmosta. Mikor vettem ki a szekrényből sorba a tányérokat és mindegyiken ott volt a kajamaradvány, akkor anyám azt mondta, hogy ő ezt nem érti, mert elmosta őket.

Szerintem aki ilyen helyzetben van, az vigyen magával evőeszközt és kaját, vagy alaposan mossa el, mert komoly fertőzéseket lehet összeszedni. Aki ilyen körülmények között él és nem zavarja, annak nem tudod mgmagyarázni, hogy ez mekkora fertőzésveszély.

2017. febr. 16. 14:35
 29/35 anonim ***** válasza:
85%
Az előttem válaszolók már mindent elmondtak, csak annyit tennék, hozzá, hogy nekik kéne rosszul érezniük magukat, amiért van képük ilyen higiénia mellett vendégeket hívni. Szörnyű, hogy mindig a szenvedő fél van szemétnek titulálva, lehet az bármilyen szituáció. Tényleg óvatosan kell bánni az ilyen ételekkel. Az én mamám is így főz, 5-ször használt olajjal, a penészes poharat is csak vízzel öblítette ki a szemem láttára. Ő szegény, persze a koránál fogva ilyen, de mégsem hagyja sosem, hogy megcsináljuk helyette. Minden évben nagyon rosszul voltam napokig a családi összejövetelek után, aztán egyik évben megmaradt a gyomorfájdalom, és azóta komoly problémám is lett belőle, úgyhogy igenis meg kell mondani nekik, mert az egészségetekkel játszanak.
2017. febr. 16. 17:31
 30/35 anonim ***** válasza:
35%
Befogott orral.
2020. jún. 8. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!