Hányingerem van anyos föztjétöl, hogyan egyek belöle?
Csak nem tart fegyvert a fejedhez. :)
Mondd azt, mikor megérkeztek, hogy elrontottad a gyomrod, inkább csak egy kis kekszet rágcsálsz (vigyél magaddal), és mást egyelőre nem kérsz. És ha nem gond, akkor nem is maradnátok sokáig.
Huh, ismeros a helyzet, bar nalunk a nagynenemnel ez a helyzet. En csak kanallal eszek naluk, mert a villa mindig koszos. Igyekszek olyan etelt enni, ami kis esellyel "koszos". Pl. natur sult csirkecombot. Mar ha van. Panirozott dolgot soha nem eszem.
Sutit is csak akkor, ha nayon erulteti, sokszor az elso flaat utan, ha nem figyelnek, zsepibe rakom es kidobom itthon. Ha fiyelnek, akkor oaszpontositok, hogy ne oklendezzek mikozben eszem.
Reszvetem. :S
De ha ritkan vaytok ott, en azert a rosszul vagyok, csak kekszet-eszek dolgot eljtaszanam.
"Eleve a párom és a szülei között oriási különbség van.. nem is értem, hogy hogyan van közük egymáshoz.."
:D:D:D:D:D
a te szüleid és közted is ÓRIÁSI különbség van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!