Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hányingerem van anyos föztjétö...

Hányingerem van anyos föztjétöl, hogyan egyek belöle?

Figyelt kérdés
Karácsonykor sajnos nem uszhatom meg, hogy a párom szüleinél ebédeljünk, de nekem hányingerem van a kajátol, tavaly karácsonykor is beteg voltam elég rendesen..Nem igazán higiénikusan föz, meg mossa el az evöeszközöket..szinte mindig találok vlmi hajszálat vagy szöszt a kajában..nagyon rosszul vagyok töle..eleve ha belépek a házba iszonyu büdös állot szag van..

2016. dec. 20. 12:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
22%
Segits fozni mosogatni rogton lesz tiszta evoeszkoz es hyg kaja
2016. dec. 20. 13:28
 12/35 anonim ***** válasza:
95%
Ne ti menjetek, hanem hívjátok meg őket magatokhoz.
2016. dec. 20. 13:31
 13/35 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ök nem fognak ide külföldre kiutazni az anyukája igy is elég nehezen mozog, izzad meg piheg, hörög, alig kap levegöt, de otthon el fözöget meg erre arra el van.. meg hát az én szüleim is várnak mindket haza karácsonyra...mi itt egy pici lakásban vagyunk, sajna nem is tudnánk öket fogadni..meg más rokonokhoz is megyünk látogatoba, szoval sajnos ez nem megoldhato...
2016. dec. 20. 13:39
 14/35 anonim ***** válasza:
19%

Ez komoly dolog, pár éve is karácsonykor egy egész család halt meg gyomor rontástól mert koszos villával ettek!!!

Sőt volt aki annyira öklendezett hogy a tüdeje is berepedt

2016. dec. 20. 13:59
 15/35 anonim ***** válasza:
85%
Menjetek el, de ne egyetek időhiányra hivatkozva, mert úgyis sok embert kell meglátogatni, és már tele vagytok a karácsonyi ételek gondolatától is.
2016. dec. 20. 14:06
 16/35 anonim ***** válasza:
88%
Ismerős a helyzet. Az én anyósom nagyon beteg és idős, borzalmas állapotok uralkodnak nála. Mi hívtuk őket étterembe (természetesen kocsival vittük volna), de megsértődtek. Az is természetes, hogy én mosogatok, amikor ott vagyok (ha tudok a két kisgyerek mellett, mert ők rájuk sem tudnak vigyázni, megemelni a kisbabát sem), és segítek főzni, de egyrészt évtizedes zsírnyomokat nem olyan könnyű lemosni egy mosogatással, másrészt teljesen mindegy, hogy az az egy étel milyen, nekem sincs étvágyam ilyen körülmények között. Nagyon messze lakunk mi is, évente egyszer jutunk el, ezt az alkalmat semmiképp nem rontanám el. Nagyon keveset szoktam enni, ennyi. Viszont vigyázok, hogy a gyerekek ebből ne vegyenek észre semmit, ne befolyásoljam őket még véletlenül sem.
2016. dec. 20. 14:17
 17/35 anonim ***** válasza:
98%

Na én megértelek.

Háromszor kaptam ételmérgezést anyóséknál, ebből egyszer a férjem is, pedig neki megedzették már a szervezetét ilyen téren...

Koszban főz, mosatlan kézzel, állott, néha lejárt alapanyagokkal.

Mivel nálunk egyébként is - rajtam kívül álló okokból - kitört a háború, itt ilyen gondok nincsenek.

Én annyit tudok javasolni, mondd azt, hogy az orvos speciális diétára fogott, és vigyél is magaddal speckó ételt.

Akkor nem nagyon tud morogni, hogy nem eszel az övéből.

2016. dec. 20. 14:21
 18/35 anonim ***** válasza:
37%
Én nem finomkodnék, előállnék a farbával és el se mennék, amíg nem takarít/szellőztet ki normálisan.
2016. dec. 20. 14:25
 19/35 anonim ***** válasza:
94%

Vigyetek magatokkal kaját.Ilyenkor ünnepekkor egyáltalán nem bunkóság beállítani egy tál sülttel pl. És egyél a saját főztödből.

Ha meg nincs jól elmosva az evőeszköz vagy tányér,akkor állj fel,menj ki a konyhába és mosd el gyorsan.Nem hiszem,hogy ezen meg kéne sértődni,ha tényleg koszos.

2016. dec. 20. 15:54
 20/35 anonim ***** válasza:
93%
Én anyám főztjével vagyok így, viszek egy tál ételt mindenkinek.
2016. dec. 20. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!