Ti ennétek még anyós főztjéből? Nekem már a gondolattól is hányingerem van.
Eddig nem láttam,hogy főz...
Most igen.Főzés közben kiviszi a a szemetet,elmegy wc-re,pattanást nyom ki,de kézmosás nulla.Se wc után,se nyomkodás után,csak a konyharuhába törli a kezét,ha már túl koszos.Most ami tetézte,elvágta a kezét pár napja,és gennyes...ő azzal a kézzel,se bekötve,semmi,úgy csinálta a kaját,és még mutatta is,de szerinte sütés/főzés közben majd fertőtlenítődik.
Nem ettem egy falatot sem,szerintem soha többet nem is fogok,undorító.
Ti ennétek?
Én vagyok túl finnyás?
Meglepődésemben hirtelen nem is gondolkodtam,csak megmondtam,hogy ez undorító,én nem eszek olyanból,amibe genny,szemét,minden belekerült.
Erre válaszolta,hogy a bacik úgyis kifőnek,kisülnek.
Párom is végighallgatta,undorral mondta,hogy ez az ebéd részünkről elmarad,és hazamentünk.
Hozzáteszem,párom sem tudta eddig hogy főz az anyja,mert főzés közben nem szabad bemenni a konyhába,most is csak azért volt szabad,mert a nappaliban elromlott a fűtés.
Ezentúl biztosan mindig ebéd után megyünk...
"pedig ő a szívét - lelkét belefőzte..."
Persze...meg a kávézacc maradékát, a wcből a bacikat, egy kis gennyt,meg ami épp a kezére ragadt...
Jobb szeretem az olyan ételt,amiben csak a tzényleg kellő hozzávalók vannak :)
Fuuu én odahánytam volna a konyhába aztán jónapot.
Nekem a kedvencem az eddig, amikor rokonék építkeztek és engem küldtek el tejért.
Elmentem hamarabb, jött az öregasszony, levette a lábáról(amin 5 centi vastag bőrkeményedés volt meg 3 centi vastag körmök, tele mocsokkal) a harisnyát, aztán azon szürte meg.
Hát azt hittem ott szopom le magam.
2-es vagyok.
Igen, a bacik érzékenyek a hőre, ezért a kajában talán nem is maradnak meg, ha kellő ideig forralja, de a retkes kezével szed belőle abba a tányérba amit összefogdosott, és azokkal az evőeszközökkel amiket szintén összefogdosott.
Ott vannak még a kilincsek amiket ugyancsak összefogdos gennyes, pisis-kakis kézzel. Mindezekből nem főnek ki a bacik, ezekkel nem árt ha tisztában van a kedves mama.
Lehet, hogy pont a higiénia hiánya miatt gennyesedett el a sebe. Félő, hogy ennyi idő korában már nem fogjátok tudni meggyőzni, ha neki ez így normális.
Kisgyereket ne engedjetek a közelébe.:(
Ha még öreg lenne,akkor megérteném valahol.
De nemrég volt 50 éves, aktív, dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!