Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek milyen a viszonyotok a...

Nektek milyen a viszonyotok a barátotok/barátnőtök, párotok, házastársatok szüleivel?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok írjátok meg a korotokat, illetve, hogy mióta vagytok együtt, ismeritek egymást.

Meg mondom őszintén kíváncsi vagyok másoknál, hogy megy ez.

2016. dec. 19. 22:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 pàrom 37 4éve vagyunk együtt. Apukàjàt sajnos nem ismertem mert meghalt. Az anyjàt nem szeretem. Sokszor belénkrúgott az évek alatt legutoljàra màsfél évig nem beszéltünk. Most jön az unoka,azt hiszi ha mézesmàzos majd olyan lesz mintha mi se történt volna. 1,5 évig szinte nem is làttuk most meg naponta kb a nyakunkra jàr mert "úgy hiànyzunk neki".
2016. dec. 20. 09:07
 12/20 anonim ***** válasza:
42 éves vagyok és 9 éves házasok vagyunk a férjemmel. Vegyes a kapcsolatom az anyósommal, alapvetően nem annyira rossz a viszonyunk, de azért időnként vannak olyan dolgok, amik nem tetszenek (gyorsan hozzáteszem, simán lehet, hogy fordítva is vannak, tehát anyósomnak sem tetszik egy-két dolog bennem). Ami problémát szokott jelenteni az, ha anyósom valamit akar, akkor vagy a fián keresztül éri el (mert a férjem sajnos egyáltalán nem tud nemet mondani neki) vagy az unokáján keresztül, mivel tudja, hogy akkor nyert ügye van. Én az ilyet nem szeretem, mert játszmázásnak tartom. Nem tartom tisztának. Ha velem van problémája, akkor sem nekem mondja, hanem a férjemnek, ráadásul úgy, hogy előtte velem tökre jópofizik, nevetgél, rá 2 percre pedig a férjemnek beszámol, hogy mit tettem. Nemrég történt, hogy nem szóltam neki valami miatt, amit be is vallottam, hogy teljesen elfelejtettem. Mentségemre legyen mondva, egész nap apukám körül járt az agyam, ugyanis nagybetegen kórházban fekszik. Mondtam, hogy sorry, legközelebb figyelek erre. Anyósom a férjemnek szidott, hogy nem szóltam, de a férjem lelkére kötötte, hogy ne szóljon nekem, mert most nehéz időszakomat élem. Kérdezem én, akkor miért mondja egyáltalán? Akkor nem lett volna egyszerűbb csöndben maradni?
2016. dec. 20. 09:21
 13/20 anonim ***** válasza:

4 év 8 hónapja vagyunk együtt, barátom 33 éves én 27 éves vagyok!

Az anyjával úgy érzem jól kijövök,a testvérét utállom meg a gyerekét is az élettársával semmi bajom. Az apja alkoholista így azzal nem sokat kommunikálok

2016. dec. 20. 11:19
 14/20 anonim ***** válasza:
54%

1,5 éve vagyunk együtt, én 21/L, párom 24/F.

A szülei az elején érdeklődek voltak, utána már annyira nem, de azért rendesek voltak, hívtak magukkal nyaralni nyáron, valamint dolgozhattam a vállalkozásukban (amivel azért ők is jól jártak, nem kellett egy vadidegent beállítani dolgozni). Amikor dolgoztam, sokat találkoztunk, aranyosak voltak, egész közeli lett a viszony.

De mióta egyetemre járok - szeptember - távkapcsolatban vagyok a párommal, azóta keveset vagyok náluk, egyszerűen nem tudok többet menni, így meg szinte hozzám se szólnak. Sokszor csak ülök csöndben, mert mindenki csak csinálja a maga dolgát, még véletlenül sem néznek fel, amikor megérkezek (csak odalöknek egy heló-t), aztán kb 30-60 perc után megkérdezik, hogy hogy vagyok, de csak kb 1 mondatot tudok mondani, mert rögtön mással foglalkoznak, mást csinálnak, másról beszélnek. Így nagyon feszélyezve érzem magam náluk már.

(De ha meg bemegyek a párom szobájába és elfoglalom magam, akkor az a baj, megszólják a páromnak hogy ki se megyek hozzájuk.)

2016. dec. 20. 11:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb 3 éve vagyunk együtt. A szüleivel jó a kapcsolatom, de azért azt pl nehezen tudom elképzelni, hogy a barátom nélkül csak úgy ketteseben találkozzam az "anyósommal". Havonta egyszer-kétszer megyünk fel hozzájuk. Eleinte kicsit hidegebbek voltak velem, pláne az apja, de mióta látják, hogy nem egy pár hetes kapcsolat és tényleg szeretjük egymást, azóta gyakran próbál nyitni felém, ami tőle nagy szó, mert nagyon mogorva ember. A vele való beszélgetésünk még így is kimerül a hogyvagy szinten, de ez így megfelel mindkettőnknek. Az anyja kedves, de teljesen más típus mint én, ő tipikusan A Nagybetűs Anya akinek a gyerekein kívül semmi más elfoglaltsága nincs az életben, nem is dolgozik. Pedig amúgy művelt, világlátott, diplomás nő. Igazából így nem nagyon van közös témánk, elbeszélünk egymás mellett, mert hiába bírom, egyszerűen annyira különbözünk, hogy nehéz őszintén jókat beszélgetni. Mert ha ő pl. elkezd mesélni arról, hogy tanult egy új horoglási technikát a anyuka klubban, és most a gyereknek csinál plüss izét, akkor én magamban arra gondolok, hogy de jó neked, hogy ennyire ráérsz, amúgy meg kit érdekel a horgolás? Nyilván nem fogom ezt mondani, de így meg nem igazán lehet magasabb szintre emelni a kapcsolatot. Szóval elvagyok mindkét szülőjével, kedvelem is őket, de olyan nagyon jóban soha nem leszünk. 22l
2016. dec. 20. 16:01
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha azt vesszük jó. Csak néha fél évente beléjük jön valami és elkezdik mondani, hogy mert én nem úgy csinálom ahogy kéne a dolgokat ami a páromat illeti (mi az, hogy nem úgy gondolom, hogy a hátartás teljes mértékben a nő dolga)...

A leendő sógornővel semmiféle jó viszonyom nincs, amióta gallyra tette az egész kapcsolatunkat, már hogy vele meg velem. Fene tudja mi baja lett. De már felnőhetne, mert a 22 év nála csak egy évszámot jelent. Apósommal elvagyok, ő még nem szólt semmit. Nem is találkozok vele sűrűn igaz.

2016. dec. 22. 07:08
 17/20 anonim válasza:

Szia! Én 23 éves vagyok, párom 24.

3 éve vagyunk együtt. Van egy 7 hónapos gyermekünk. Anyósomékat hála az égnek nem látom sokat, mert annyira nem érdekeljük őket, hogy el is jöjjenek. 😀

Általában nekünk kellett menni hozzájuk, ha volt valami. "Mert nekünk egyszerűbb." A pár hetes babával is nekünk 'egyszerűbb' volt!.. Na hülye meg nem vagyok, ha akarja látni az unokáját, majd eljön.

Ja, még úgy, hogy kizárólag hozzánk.. Úgy nem jöttek, csak ha valami elintézni valójuk volt erre. Nyáron látták utoljára az unokájukat, azóta egyszer voltak itt fél órára, hogy menjünk karácsonykor. Persze..

2016. dec. 23. 05:40
 18/20 anonim válasza:

Mi 8 éve vegyünk együtt,4 éves házasok.

Eleinte nagyon-nagyon jó viszonyban voltunk,az utóbbi fél-egy évben kissé elhidegeltünk egymástól.

Ennek oka sajnos sok kis apróság,melyben biztos én is hibás vagyok.

2016. dec. 28. 01:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Hűvös részemről. 9 éve vagyunk együtt, de a mai napig sem ismernek igazán. Nem rajtam múlott. Most menne a pedálozás részükről, miután látták hogy tőlem nem "szabadulnak", de én nem tudok ennyire képmutató lenni. Nem szólok rosszat, de nagyon mást sem a közelükben.
2017. jan. 1. 00:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Mivel jelenleg éppen azon a határon állok, hogy feljelentem őket állatkínzás miatt, képzelheted milyen velük a viszonyom.

Nem hívtak állatorvost az 1 hete nagyon beteg kutyájukhoz, a szemét nem tudta kinyitni, mert összeragasztotta a diónyi csipa, ami nem két nap alatt termelődött. Így találtam rá, amikor leutaztunk az ünnepek miatt. Messze lakunk amúgy. Amikor megmondtam a férjemnek, aki épp leheveredett 180 km levezetése után TV-t nézni, hogy megyünk állatorvoshoz MOST, anyós elkezdett hápogni, hogy nem kell annak állatorvos, dehogy megyünk! Mikor rájött, hogy márpedig megyünk, közölte hogy ő is jön. Férjem ettől el van halva, én felvilágosítottam, hogy csak azért jött, mert félt, hogyan tálalom az esetet a dokinak, plusz az hogy kifizette a vizsgálatot, gőgből volt és nekem szólt, nem azért mert annyira rendes volna. A kutya állapota iszonyú volt, megmondtam az eljövetelünk napján, hogy szégyelljék magukat mindannyian. Nem mertek ellene szólni, anyós kirohant megnézni a kutyát, aztán visszajött azzal, hogy mindannyian meghalunk, hiába az orvos, ez az élet rendje. Annyit feleltem, hogy vak volt a kutya a diónyi csipától.

Ja, és azért nem hívtak a nagybeteg kutyához már 1 hete (vagy ki tudja mióta beteg már valójában) orvost, mert féltek a büntetéstől, ami azért jár, mert nincs chip és oltva se volt soha. Akkor inkább hagyták volna a láncon így meghalni.

Ilyen véget kívánok nekik is.

A kutya mentését szervezem. Holnap vittük volna állatkórházba és utána ideiglenes befogadóhoz, de anyósék nem adják egyelőre a kutyát (nem tudják, hogy el akarom tőlük vetetni, csak annyit hogy kórházi kivizsgálásra vittük volna), mert holnapra kihívtak állatorvost vért venni a kutyától és meg akarják várni az eredményt.

Mivel annyira tomboltam, de csak itthon a férjemnek és velük még nagyon is kulturált maradtam, mert azon kívül hogy megmondtam nekik, szégyelljék magukat és amikor hazafelé készülődtünk (180 km), annyira bőgtem a kutyától elbúcsúzva, hogy nem volt gyomrom végigpuszilni kedélyesen a bandát, no szóval itthon megmondtam a férjemnek, hogy mostantól csináljon valamit ő, mert ezt mind neki kellett volna elintézni a szüleivel és nem nekem menyként, de ha nem vizsgáltatják ki a kutyát, rájuk küldöm az állatvédőket, nos azóta férjem távutasításba adta, hogy a kutyát vigyék meleg helyre és diétáztassák, amíg ki nem derül pontosan mi a baj.

Szóval milyen a viszonyom velük? Hát most még nagyon is remek. Ha a férjem rákényszerít a komoly feljelentésre, mert nem csinál továbbra se semmi komolyat a kutya érdekében, akkor lesz ám csak érdekes a viszonyunk.

A házasságomnak vége.

2017. jan. 3. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!