Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mefogja kulonboztetni oket?

Mefogja kulonboztetni oket?

Figyelt kérdés

Anyosom nagyon aranyos, szinte baratnok vagyunk, Eddig nem hallottam tole ilyesmit. De mostanaban azt mondogatja az elso unokajat jobban szeretni. Hiszen o az elso es mar 3 eves. Beszel stb. Nagyon orult a kistesonak de meg nem erez ragaszkodast mert ketszer latta. Messze koltoztek , elso gyereknel meg itthon voltak sogornomek.

Most mi tervezzuk. Tudom h szandekosan es latszatban kulonbseget nem tenne.. de ugy erzem mindig a legelso lesz a kedvence es az ha akarja , ha nem erezheto lesz. Persze harag nem lenne. Foglalkozna vele, de erdekel mit gondoltok

Egyebkent nagyon jo anyuka, nagymama es anyos. 3ève egy vitank sem volt. Koszonom

2016. nov. 23. 20:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Várd meg lehet tiétek lesz a kedvenc mert ti laktok közelebb :)

Nekem anyósom a két unoka közt szemmel látható különbséget tesz csak neki a fiú a szive csücske a kislányal általában én foglalkoztam h ne érezzr elhanyagolva magát (sógorom gyerekei)

2016. nov. 24. 11:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Bocsi h eltuntem. Koszonom a nyugtato ex ertelmes valaszokat. Isten ments , h kedvenc legyen a mienk, akkor meg azzal lenne gond.. en csak annyit kivanok, hogy meg ne legyenek kulonboztetve. :) azt is csak a gyermekek miatt!! :) koszonom mègegyszer!
2016. nov. 24. 19:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!