Mefogja kulonboztetni oket?
Anyosom nagyon aranyos, szinte baratnok vagyunk, Eddig nem hallottam tole ilyesmit. De mostanaban azt mondogatja az elso unokajat jobban szeretni. Hiszen o az elso es mar 3 eves. Beszel stb. Nagyon orult a kistesonak de meg nem erez ragaszkodast mert ketszer latta. Messze koltoztek , elso gyereknel meg itthon voltak sogornomek.
Most mi tervezzuk. Tudom h szandekosan es latszatban kulonbseget nem tenne.. de ugy erzem mindig a legelso lesz a kedvence es az ha akarja , ha nem erezheto lesz. Persze harag nem lenne. Foglalkozna vele, de erdekel mit gondoltok
Egyebkent nagyon jo anyuka, nagymama es anyos. 3ève egy vitank sem volt. Koszonom
Várd meg lehet tiétek lesz a kedvenc mert ti laktok közelebb :)
Nekem anyósom a két unoka közt szemmel látható különbséget tesz csak neki a fiú a szive csücske a kislányal általában én foglalkoztam h ne érezzr elhanyagolva magát (sógorom gyerekei)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!