Mefogja kulonboztetni oket?
Anyosom nagyon aranyos, szinte baratnok vagyunk, Eddig nem hallottam tole ilyesmit. De mostanaban azt mondogatja az elso unokajat jobban szeretni. Hiszen o az elso es mar 3 eves. Beszel stb. Nagyon orult a kistesonak de meg nem erez ragaszkodast mert ketszer latta. Messze koltoztek , elso gyereknel meg itthon voltak sogornomek.
Most mi tervezzuk. Tudom h szandekosan es latszatban kulonbseget nem tenne.. de ugy erzem mindig a legelso lesz a kedvence es az ha akarja , ha nem erezheto lesz. Persze harag nem lenne. Foglalkozna vele, de erdekel mit gondoltok
Egyebkent nagyon jo anyuka, nagymama es anyos. 3ève egy vitank sem volt. Koszonom
Nálunk mindig az aktuális legkisebb a kedvenc. :)
De azért nem hal bele senki se. ;-)
Na alljunk meg.. nem kell ezt kiforgatni. Nem katasztrofanak fogom fel. Vagy fognám fel..
Koszonom kettes !
Az első unokánál lesz nagymama az ember lánya (első gyereknél lesz szülő), ami egy - eddig nem tapasztalt - új élményhez juttat! Ehhez a gyerekhez nagyon különleges kapcsolat fűzi a szülőt, nagyszülőt. Ez a kapcsolat többnyire nem kivételezés, nem nagyobb szeretet. Ugyanolyan figyelmet, törődést szentelünk a többi gyereknek is, ugyanolyan hőfokon szeretjük mindegyiket, de ez az "AHA"-élmény mégis fennáll.
Remélem, az anyósod sem tesz különbséget a unokái között, szerintem csak egy szerencsétlen megjegyzés volt.
Sosem hiszem el senkinek, aki azt állítja, hogy a saját gyerekei mind egyformán közel állnak hozzá. Mert a hangoztatás ellenére azt látom, mindenhol van kedvencebb.
Miért ne lehetne ilyen, nagymama és unokái között is?
Kérdező, nem kell ilyesmin morfondírozni. Egyrést még meg sem született az a gyerek, ki tudja, mennyire fogja szeretni az anyós,
másrészt ne kreáljatok magatoknak problémát, amikor még nincs is.
Ismered a viccet hogy a nyuszi elindul kölcsönkérni a medve fűnyíróját?
Nem hiszem, hogy mindiig van egy kedvenc. Vannak pillanatok, amikor egyik gyerekre jobban figyelek, majd a másik kerül a középpontba, de ha pisztolyt tartanának a fejemhez és azt mondanák, hogy válasszak, melyiket szeretem jobban, akkor sem tudnék.
és feltételezem, hogy ezzel nem vsak én vagyok így. Unoka dologban nem tudok nyilatkozni, de magamat ismerve nem tennék különbséget.
7. hsz. vagyok, ügyanazt mondom én is, mint a 9. hsz.
Három gyereket neveltem fel, hat unokám van, nem tudnék különbséget tenni vagy választani közülük!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!