Ti mit tennéteka helyemben?
Két 17 éves és féléves együtt járás után a szülőket akarják felvilágosítani egy óvszert mellékelve.
Ezen most nagyot nevettem. Ez azrán az önbizalom.
Te "tisztelettudó" (:D) Kislány! Neked halovány sejtésed nincs még az életről. Ne játsszátok már el a tapasztalt papás-mamást, a dolog ott kezdődik, hogy kiskorúak vagytok.
A pasid meg szimplán gyerek még, nem hogy lekezelte volna a kérdést a szüleinél, még rohant hozzád árulkodni.
Gyereke vagytok még! Nagyon! Korai lenne nektek még kioktatnotok bárkit is.
FÉL éve együtt járnak, tinik még de azt írja "Anyósjelölt".
Fogadok, hogy már az esküvői székszoknyákat tervezgeti! :D
Kicsi lány, menj is a jövő héten az óvszereddel, talán a szülők el tudják majd magyarázni neked, hogy az óvszer mekkora védettséget ad.
Egyelőre annyit, hogy a Pearl-indexe 2-12 között van, ami azt jelenti, 100 olyan nő közül, aki ezt a fogamzásgátló eszközt alkalmazza, 2-12 esik teherbe.
17 éves korban igazán megfontolandó ez az arány.
Én is elbeszélgettem ilyesmikről a kamasz fiammal, anno - de olyan bunkóság azért nem jött ki belőlem, hogy bármelyik barátnőjét ilyennel gyanúsítottam volna.
Mindig is azt hittem (és jól), hogy az ilyen módon "pasifogós" kisasszonyokkal ő nem kerül semmiféle kapcsolatba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!