Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennéteka helyemben?

Ti mit tennéteka helyemben?

Figyelt kérdés
Párom szülei tegnap leültették őt és elkezdtek faggatózni,már megjegyzem sokadszorra,hogy hogyan szoktunk védekezni,rendszeresen védekezünk e és stb. Aztán kijelentették,hogy szerintük biztosan egy gyerekkel akarom megfogni a páromat. Ezt a kedvesem ma mondta el félve,hogy mut reagálok... Eddig sem volt jó a kapcsolatom a szüleivel. Az anyós jelölt mindig piszkálódik,parancsolgatés mindig meginvitál "beszélgetésekre" hogy mit is csinálok rosszul,nekik mik a szokásaik. Ennyire azonban még sosem sértettek meg! Rendes,tisztelettudó 17 éves lány vagyok,aki főiskolára készül. Nem gondolnám,hogy olyan rossz féle ember lennék ezzel. És akkor azzal zaklatják a párom,hogy biztosan milyen rossz vagyok... Jövőhéten megyek látogatóba ahol egy óvszer kíséretében megbeszélem ezt velük az asztalnál.

2016. okt. 25. 23:08
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
31%

Két 17 éves és féléves együtt járás után a szülőket akarják felvilágosítani egy óvszert mellékelve.

Ezen most nagyot nevettem. Ez azrán az önbizalom.

Te "tisztelettudó" (:D) Kislány! Neked halovány sejtésed nincs még az életről. Ne játsszátok már el a tapasztalt papás-mamást, a dolog ott kezdődik, hogy kiskorúak vagytok.

A pasid meg szimplán gyerek még, nem hogy lekezelte volna a kérdést a szüleinél, még rohant hozzád árulkodni.

Gyereke vagytok még! Nagyon! Korai lenne nektek még kioktatnotok bárkit is.

2016. okt. 26. 21:29
 32/36 anonim ***** válasza:
67%
Én már azon röhögtem, hogy párom.
2016. okt. 26. 21:31
 33/36 anonim ***** válasza:
20%

FÉL éve együtt járnak, tinik még de azt írja "Anyósjelölt".

Fogadok, hogy már az esküvői székszoknyákat tervezgeti! :D

2016. okt. 26. 22:37
 34/36 anonim ***** válasza:
15%

Kicsi lány, menj is a jövő héten az óvszereddel, talán a szülők el tudják majd magyarázni neked, hogy az óvszer mekkora védettséget ad.

Egyelőre annyit, hogy a Pearl-indexe 2-12 között van, ami azt jelenti, 100 olyan nő közül, aki ezt a fogamzásgátló eszközt alkalmazza, 2-12 esik teherbe.

17 éves korban igazán megfontolandó ez az arány.

2016. okt. 27. 08:09
 35/36 anonim ***** válasza:
46%
Égigérő tapasztalatu 23 éves, aki tudja, milyen a tipikus kismama. 😃😃😃
2016. okt. 28. 19:06
 36/36 omba ***** válasza:
75%

Én is elbeszélgettem ilyesmikről a kamasz fiammal, anno - de olyan bunkóság azért nem jött ki belőlem, hogy bármelyik barátnőjét ilyennel gyanúsítottam volna.

Mindig is azt hittem (és jól), hogy az ilyen módon "pasifogós" kisasszonyokkal ő nem kerül semmiféle kapcsolatba.

2016. okt. 29. 13:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!