Ti mit tennétek a helyemben?
Anyosoméknak a párom fényképes órat szeretne a gyerekröl venni.Vannak ezek a szépek ,amikbe már több kép belefér saját maga teheti bele.viszont mi az összesetafiunkról szeretnénk.De van egy olyan megérzésem kicserélne párat másik unokára...mert hát öt jobba szereti.én gyerekemre 2 hetente
10 perc jut max másikkal minden nap sétál itt a városba( nem nagy város) Viszont én akkor darabokra törném és nem hiszem látnia kéne egy darabig a gyerekem.de férjem mindenképp olyat szeretne
"viszont mi az összesetafiunkról szeretnénk."
Már megbocsáss....miért fáj az neked, hogy a többi unoka képe is belekerülne a gyűjteménybe? Nem igazán értem.
Nem az zavar hogy máshogy érez mint én.Csak amikor egy gyerek már fel tudja fogni a dolgokat neki fog ez fájni.Most szerencse nem érzékel semmit belöle ha megigéri és nem ér ide mert a másik beteg...vagy miatta siet haza.Tudom sajnos ez milyen érzés benne voltam sajnos.Soha nem akartam ezt a gyerekemnek és mégis ugy járt mint én.Igazatok van lebeszélem mindenképp róla férjem.gyereket meg nem eröltetem tényleg,mert nemis megyünk 2 szer akartunk menni mindig kifogás volt,hogy miért ne inkább.
Az biztos,hogy velem 9 év után más mint a másikkal.1 éve került családba tegezödnek nyalják egymást énmeg 9 évig arra voltam jo hogyha ott voltam mosogassak kaja után,a család meg beszélgetett.Most is elvárná ha nemis eszünk ott,hogy helyettük csináljam meg mert ö fáradt meghát a kiscsillaga a mama mindene rángatja gatyáját.
"Most szerencse nem érzékel semmit belöle ha megigéri és nem ér ide mert a másik beteg..."
És te ezt nem érted meg, ha azért nem ér oda, mert a másik beteg? Ritka érzéketlen teremtés lehetsz, már megbocsáss. Talán a gyereked nem lesz ennyire magánakvaló. Talán boldogabb is lesz, mint te.
Arra nem kenyszeritheted, hogy szeressen teged. Sot, minel jobban erolkodsz, annal rosszabb lesz.
A masik meg nem tehet arrol, hogy ot jobban szereti. Lehet, h egyszeruen hasonlobb a gondolkodasuk...
Ne gorcsolj ezen. Legy boldog a ferjeddel es a gyerekeddel, orulj, h ok szeretnek. Ha anyos nem kedvel, ez van. A gyereked meg pint abbol fogja eszrevenni, h vmi nem ok, ha ezen porogsz, problemazol. Ha majd magatol is eszreveszi, biztos rossz lesz, de ez ellen sem tehetsz semmit.
Csak magatoknak artasz, ha ezen porogsz.
Biztos neked is volt mar olyan, h valakit nem kedveltel akar ok nelkul... Ez ellen nem lehet tenni.
Neeem,dehogy döntöttem el.Inkább mondtam az elejétől,hogy bármikor jöhetnek hiszen család vagyunk.Soha nem jutott nekem eszembe kizárni bármiből,inkább sogornöm aki az elején megmondta neki,ne szoljon bele az ő gyereke.De én nem.mondtam is első baba neki van 4 inkább jol esne ha majd segitene.Dehát nem történt meg.Irtam már elöbb is ha átmegyünk mindog azt mondja nem ér rá mert főz mosogat ,pakol...mindig mikor megyünk.De ha odamegy hozzá a másik unoka rá van ideje.Multkor jött hozzá ismeröse pont ott voltunk,és a másik unokát odavitte ő a mi kicsi kincsünk,a mindenünk
...miénkre. Ja ö meg a masik unokám most született.Szerinted ne legyen bántó.Főleg hogy én tényleg soha egy rossz szót nem mondtam neki/rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!