Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Anyosoméknak a párom fényképes órat szeretne a gyerekröl venni.Vannak ezek a szépek ,amikbe már több kép belefér saját maga teheti bele.viszont mi az összesetafiunkról szeretnénk.De van egy olyan megérzésem kicserélne párat másik unokára...mert hát öt jobba szereti.én gyerekemre 2 hetente

10 perc jut max másikkal minden nap sétál itt a városba( nem nagy város) Viszont én akkor darabokra törném és nem hiszem látnia kéne egy darabig a gyerekem.de férjem mindenképp olyat szeretne

2016. okt. 14. 08:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
Azzal hogy ratukmalod a kepet azzal meg ellenszenvesebbek lesztek. Anyukam (aki normalis, kedves), ki se rakna valoszinuleg egy gagyi orat a szep lakasaba. Rossz valasztas lakberendezest targyat akandekozni, es nem is igazan illik, mert rakenyszerited a masikat hogy hasznalja. Ertem en jogy pont ez a celod, de eleg primitiv dolog.
2016. okt. 14. 10:16
 12/29 anonim ***** válasza:
63%
Mauniká, a anyós nem teszi ki az én pulyám fényképit, csak a többi tizenkettűét! Miazhogy!
2016. okt. 14. 10:43
 13/29 anonim ***** válasza:
96%
Mi 2 km lakunk anyóstól,én pozitívumnak veszem ,hogy nem jön át hozzánk. Ha átmegyünk akkor észreveszem rajta ,hogy zavarjuk csak 5 és 7 éves fiaim nem túl angyalok. A sógornőmnek lányi vannak azokat jobban tudja kezelni.
2016. okt. 14. 10:54
 14/29 A kérdező kommentje:

Pont ezaz én nem akarom rátukmálni mert nemis az én ötletem volt hanem férjem ötlete szüleinek.az én szüleim örülnének de ez más téma.hát igen azt csinál amit akar ez igaz a saját lakásában ezért kérdeztem,ti mit szolnátok ha a Ti gyereketek képét lecserélné másik unokáéra.nem hiszem jol esne.

Nem irtam egy szóval sem,hogy én szeretnék mindenképp,hanem férjem.de látom mindenki szemében én vagyok a rossz mert bánt,hogy leszarja a gyerekem.amikor elmegyünk nem ér rá hozzáérni jön a másik felkapja puszilgatja.Nektek hogy esne ez.ezért kérdeztem,mit tennétek ha kicserélné.nemkell primitivnek elmondani meg minden...nem féltékeny vagyok hanem bánt.elég lett volna ha félsz ne vegyél azt mondat.semmi rosszindulat nincs ebben a kérdésben de lehet ha máshogy fogalmazom meg tisem igy értelmeznétek

2016. okt. 14. 11:04
 15/29 anonim ***** válasza:
78%

Nem adnék ilyen giccset senkinek, kezdjük ott. Amellett, hogy ezek a fényképes kacatok rendkívül ízléstelenek, szerintem nettó pofátlanság és proliság másnak a gyerekünkről képes dísztárgyat ajándékba adni és elvárni, hogy ki is rakja.

És itt az a legnagyobb gond, hogy ti erőltetitek, pedig tudjátok jól, hogy a másik unokát preferálja. Az, hogy ez rosszul esik, jogos! Nekem is rosszul esne, de ha ez lenne a helyzet, nem erőltetném csak azért is az enyémet és végképp nem problémáznék ilyenen, egyszerűen más ajándékot adnék neki.

2016. okt. 14. 11:05
 16/29 A kérdező kommentje:
És nem kényszeritem rá mert egy képet sem kért én magamtol nem adtam neki,lesem fényképezte egyszer sem miota megszületett.telefonjában a másik unoka a háttér számitogépen is.tele van a ház képpel róla.ezért gondolta férjem hogy talán elférne ott a fiam is.
2016. okt. 14. 11:06
 17/29 anonim ***** válasza:
97%

Tehát te már előre eldöntötted, hogy kicserélné, és ezen vergödsz?

Ennek kb mi értelme? :o

2016. okt. 14. 11:17
 18/29 anonim ***** válasza:
56%
De örülnék, ha ennyi gondom lenne csak, istenem!
2016. okt. 14. 11:33
 19/29 anonim ***** válasza:
97%
Beszélj a férjeddel, hogy ne ilyen ajándékot válasszon az édesanyjának. Keress valami mást, mutasd meg neki, hogy ennek jobban örülne az anyukája. Mást nem tudsz tenni. Ha meg mégis azt vesztek neki, és ki lesznek a képek cserélve, akkor a férjed is rájön, miért akartál mást venni anyukájának.
2016. okt. 14. 11:35
 20/29 anonim ***** válasza:
43%
Miért zavar az téged, hogy egy számodra idegen embernek más érzelmei vannak, mint neked ?
2016. okt. 14. 11:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!