Mit tegyek, hogy az anyósom ne befolyásolja a férjemet?
"mert tényleg külön kasszán voltunk mindig, nagyjából most is, viszont már közös a háztartás, van gyerek is,"
Itt.
9: kifizettem a szállást étkezéssel, neki csak a benzinpénzt kellett volna állnia,
ebből teljesen egyértelmű...
Nekem is van szamlam meg a férjemnek is, de mi kozos kasszan vagyunk.
O utalja a rezsit en intezem a napi bevásárlást de ez nem kulon kassza...
Amugy elkell válnod vagy megszokod
Amikor hozzámentél nem ismerted a férjed? nem tudtad, hogy ilyen pipogya alak a férjed? Nem tudtad, hogy milyen?
Kasszától való távozás után reklamációnak helye nincs. Ezt vetted, ezt kaptad.
"Én úgy gondolom, hogy az anyának kéne "okosabbnak" lennie, és megmondania,hogy az ilyen dolgokhoz semmi köze, illetve elengednie végre a felnőtt fiát, hogy élje az életét, és merjen önálló döntéseket hozni. Persze a férjem is hibás nyilán, de egyszerűen nem látja át a dolgokat."
Te most mit kérsz számon az anyóson: azt, hogy a férjed többre becsüli az ő véleményét, mint a tiédet, vagy azt, hogy ha a fia felhívja és megkérdez valamit, akkor nem rázza le azzal, hogy kérdezd a feleségedet, én sz..rok a gondjaidra? Bocs, de nem vagy észnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!