Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ennyire befolyásolja a párom?...

Ennyire befolyásolja a párom? A többi lent.

Figyelt kérdés
Hát akkor elkezdeném.. Nagy gondok/gondjaim vannak a párom édesanyjával. Úgy érzem se eleje se vége ennek az egésznek. Nos együtt élünk a drága anyósommal aki kifejezetten nem szeret engem. Elkezdtem dolgozni és beteg lettem haza kellett jönnöm és ő a szemembe mondta hogy nem vagyok beteg ezt már 2x-3x eljátszotta. Utolsó alkalommal a párom mellém állt. Mióta meghalt a párom apukája felfordult minden. És a párom amiatt nem költözik velem külön merthogy mi lenne az édesanyjával.. Ez eléggé bánt mert így nincs magánélet. Most nemrég felhoztam a baba témát páromnak amire persze nemleges választ kaptam merthogy a pénz.. Szerintem meg az anyja miatt mert amikor egyszer feljött a baba téma anyósom első mondata "ráértek még". Lehetséges ebből a kiút vagy én menjek innen?
2014. dec. 29. 10:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Ő még anyuci pici fia, ezen változtatni kellene. Vagy mindketten költöztök (ebből sértődés lesz először), vagy csak te. Beszéljetek a pároddal erről, nem szemrehányóan, nem az anyóst szidva. Sok sikert.
2014. dec. 29. 10:16
 2/13 anonim válasza:
59%
Szia! Nálunk is hasonló volt a helyzet, csak annyi, hogy anyósom párom testvérének panaszkodott, a szemembe soha... Ha párom megkérdezte, mindig az volt, hogy "semmi baj...". De nyilvánvaló volt, hogy csak az érdekli, hogy párom segítse őt, én ne is legyek. Magánéletünk szinte semmi nem volt, sokat veszekedtünk. Aztán jött a baba és kezdtek megváltozni a dolgok és párom is belátta, hogy külön család vagyunk, költözzünk. Azóta szinte sose veszekedtünk és boldogok vagyunk. Minden megváltozott. :) Ezzel persze nem azt mondom, hogy jönnie kell a babának a változás miatt, csak nekünk ő változtatta meg a dolgokat. Nálad elsősorban a pároddal való megbeszélés segíthet szerintem.
2014. dec. 29. 10:22
 3/13 anonim ***** válasza:
28%

Előre elnézést, de: te komolyan ilyen körülmények közé akarsz gyereket szülni?

Anyósod nyilván nem fog változni. Vagy maradsz és elfogadod, hogy így fogtok élni amíg ő él, vagy költözöl/költöztök.

2014. dec. 29. 10:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja és havi 50 rugó fejenként páromtól meg tőlem a követelmény ;)
2014. dec. 29. 10:42
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Ja, de nem lehetne apárom helyett férjet, feleséget, barátot, barátnőt mondani? Akkor legalább kiderülne, hogy milyen nemű vagy és milyen viszonyban vagytok.
2014. dec. 29. 10:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
2014. dec. 29. 10:58
 7/13 anonim ***** válasza:
41%
Amíg ott laktok semmiképp se szüljél.
2014. dec. 29. 12:40
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Mire fel követeli a havi 50 rugót koponyánként? Akkora házban éltek, vagy ilyen nagy a fogyasztásotok?
2014. dec. 29. 15:39
 9/13 A kérdező kommentje:
2+fél szoba..nem sok fogyasztás. Ja 50-en felül mindent magunknak kell venni. Édesség ilyesmik..
2014. dec. 29. 17:40
 10/13 anonim ***** válasza:
41%
És mennyi a mama fizetése/nyugdíja?
2014. dec. 30. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!