Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ennyire befolyásolja a párom?...

Ennyire befolyásolja a párom? A többi lent.

Figyelt kérdés
Hát akkor elkezdeném.. Nagy gondok/gondjaim vannak a párom édesanyjával. Úgy érzem se eleje se vége ennek az egésznek. Nos együtt élünk a drága anyósommal aki kifejezetten nem szeret engem. Elkezdtem dolgozni és beteg lettem haza kellett jönnöm és ő a szemembe mondta hogy nem vagyok beteg ezt már 2x-3x eljátszotta. Utolsó alkalommal a párom mellém állt. Mióta meghalt a párom apukája felfordult minden. És a párom amiatt nem költözik velem külön merthogy mi lenne az édesanyjával.. Ez eléggé bánt mert így nincs magánélet. Most nemrég felhoztam a baba témát páromnak amire persze nemleges választ kaptam merthogy a pénz.. Szerintem meg az anyja miatt mert amikor egyszer feljött a baba téma anyósom első mondata "ráértek még". Lehetséges ebből a kiút vagy én menjek innen?
2014. dec. 29. 10:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%

Nem lesz ebből semmi.... ne is várj rá.

Mi lenne az anyjával? Semmi. Élne tovább, csak nem piszkálódhatna.

50 ezerért meg Pesten is találnátok lakát.

A barátod nem nőtt fel a családalapításhoz, de nem is nagyon fog.

2014. dec. 30. 10:01
 12/13 anonim ***** válasza:
59%
2x50-et fizettek a mamának, abból kényelmesen el lehet menni albérletbe Pesten is. Urad meg térítsd észhez, anyuci pici fiacskája álljon a sarkára. Te szenvedsz, neked nem jó így, mert anyós állandóan beléd rúg, és még fizetsz is érte. Miért olyan baromi nehéz megérteni, hogy ez így nem oké?
2014. dec. 30. 12:47
 13/13 Meridián1 ***** válasza:
71%

Minnél előbb meneküljetek el a vén boszorkány elől, jó messzire, nehogy gyakran átjárjon a banya "ellenőrizgetni".

Ha a párod maradni akar, akkor egyedül lépj le, hagyd őket veszni...

2015. jan. 1. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!