Azért nem mindig van így :) A húgomat imádja az anyósa, és engem is az én anyósom, és ez kölcsönös. Bármit meg tudunk beszélni, mintha a második anyukám lenne, olyan!
Viszont van olyan barátnőm, akit az anyósa ki nem állhat.
2016. aug. 15. 21:11
12/18 anonim válasza:
Mi ketten vagyunk tesók a nővéremmel. Van ő meg én az öcsi. Az én szüleim kedvelik a nővérem férjét és az én feleségemet. De amikor a feleségem bemutatott a családjának akkor az jól sikerült bár tudom hogy akkor nem voltam pár ember kedvence. Az apósomnak azért nem mert az első lànya a barátnőm a keresztanyjának(aki az apósom húga)meg valami baja volt velem ami az esküvőnk előtt egy kicsi idővel változott meg. Az anyósommal a kezdettől fogva jóban voltunk és vagyunk. De a feleségem szülei még régen elváltak és akkor ő az apósommal élt(ezért is lett még jobb a kapcsolatuk) a két húga meg az anyósommal.
2016. aug. 15. 23:57
13/18 anonim válasza:
Eddig minden anyósom normális volt volt akivel kb barátnök lehettünk volna,de a mostani egy nemnormális.
Egy fia van, férje meghalt. Amég nem volt komoly a dolog kedves volt de amikor eszrevette h a fiának egyre kevesebb szüksége van rá elkezdett velem undokoskodni.
A fia 34 volt mikor összejöttünk,otthonülös volt mert az anyja kb erre nevelte ugyhogy ha mi nem jövünk össze lehet örök agglegény marad.
Azt érte el a velem szembeni ellenségeskedésével hogy a fiának elege lett belöle és látni sem akarja, jövöre érkezik a baba es nem akarja h az anyja részt vegyen az életében mert velünk nagyon sok undoritó dolgot követett el (gondolom abból az okból hogy hátha sikerül szétugrasztani bennünket és visszakapná a fiát)
2016. aug. 16. 07:32
14/18 anonim válasza:
Ex anyós jelöltem nagyon érdekes nő volt, a szemembe nyalt, sokáig azt hittem de rendes, nagyon szerettem, aztán meghallottam egyszer a nyitott ablaknál hogy miket mond rólam... nem hogy mond, HAZUGSÁGOKAT talált ki a barátnőjének amiknek semmi, de semmi alapja sem volt... nem mondtam el neki hogy hallottam amit mond de onnantól kezdve nem tudtam úgy viselkedni vele mint azelőtt. Aztán kezdett kibújni a szög a zsákból és minden baj volt: hogy mosogatok, hogy vágom a krumplit, ha vastagra vágtam az volt a baj ha vékonyra az, miért azt a nadrágot vettem fel, miért olvasok, miért veszek könyvet, miért nem teszkós tápot adok a macskámnak hanem prémium tápot, stb stb... igazából a mai napig nem értem miért utált vagy ha utált miért volt kétszínű velem szembe.
2016. aug. 16. 10:10
15/18 anonim válasza:
Mert nem tudja elfogadni, hogy a fia életében van egy másik nő is. Aki anyás azzal vigyázni kell, hagyni kell a francba.
2016. aug. 17. 15:46
16/18 anonim válasza:
Féltékeny. Ugyanis a meny fiatalabb, szebb, vékonyabb (többnyire) és elvette tőle a fiát. A fiának már nem ő a legfontosabb, nem vele beszéli meg a gondjait, hanem a feleségével. Ezt nagyon sokan nem tudják elviselni.
2016. aug. 18. 13:57
17/18 anonim válasza:
Nekem volt olyan ex anyósom aki szeretett és a kezdetektől fogva befogadtak csak sajnos a fia nem önálló!A mostani anyósom utál a kezdetektől látszik rajta ha rám mosolyog csak kényszerből teszi !Másokkal kedves pl a családtagjaihoz is de velem viszont nem!
2016. aug. 18. 21:18
18/18 anonim válasza:
Az ex anyósom házasságban él és nem éreztem azt rajta hogy a pici fiát elveszíti a mostani anyósom meg egyedül van elvált neki csak a párom van igy gondolom nem akarja elveszíteni a pici fiát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!