Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csak a lányokat utálják az...

Csak a lányokat utálják az anyósok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A minap éppen válaszoltam itt egy kérdésre

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

és csak nők/lányok írtak. Kicsit elgondolkodtam ezen. Illetve a belinkelt kérdésben jópár olyan is volt, hogy az anyós kvázi lelépési pénzt ajánlott fel. Meg a másik, hogy egyfolytában próbálják megalázni az illetőt mindenféle eszközökkel. Szerintetek miért ilyenek az anyósok a lányokkal. Nekem van egy elméletem (belinkelt kérdésben a 21. válasz), de kíváncsi lennék más lányok/nők véleményére is ezügyben. Én anyósom is eléggé érdekes szerzet, és szintén ajánlott nekem pénzt, egész sokat a vén ördög, bár nálunk a párommal még csak az eljegyzés volt meg, se esküvő, gyereket se szültem. Csak ahogy fogalmazott "megelőzni a bajt"

Illetve férfiak véleménye is érdekelne, hogy ők hogy jönnek ki az anyósukkal, hogy velük is olyan bunkók-e nagy általánosságban, ha igen milyen módon mint a lányokkal. Vagy csak a saját nemüket tisztelik meg ezzel?

#anyós #tahó anyós
2014. nov. 20. 15:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
67%

Nem olvastam a linkelt kérdést, anélkül válaszolok. A férfi ismerőseim ha számítógépeznek, akkor nem ilyen lelkizős kérdésekre válaszolnak, hanem játszanak, vagy sportos, műszakis, egyéb témakörök érdeklik őket. Szerintem emiatt itt eleve nagyrészt nők írnak, tehát nem is nagyon fogsz anyós-vej problémáról olvasni.

Nekem vannak problémáim az anyósommal, de a sógornőm férjének ugyanúgy. Sokszor úgy beszélnek egymással, hogy hallgatni is rossz, de el nem tudnám képzelni a srácról, hogy ide jöjjön panaszkodni. Én már írtam itt ki kérdést és örlődtem évekig a problémán, ő simán kiosztja és továbblép.

Az én anyukám nagyon szereti a férjemet, jól kijönnek, de anyukámnak az öcsém barátnőivel sem volt még problémája (neki is voltak komoly kapcsolatai).

2014. nov. 20. 15:23
 2/26 anonim ***** válasza:
59%

Ez egy érdekes dolog, ezen már én is sokat gondolkoztam, és igen arra jutottam a saját családomat elnézve, hogy a lányokat utálják az anyósok, tehát a fiús anyák a problémásabbak.

Én anyósommal nagyon nem vagyok jóban. A párom és az én anyukám imádják egymást. Ezzel szemben a fiú testvéreim barátnőit már nem fogadja el az anyukám.

Persze ez nem törvényszerű, de a környezetemben ez a gyakoribb.

2014. nov. 20. 15:23
 3/26 Deákné Vászna ***** válasza:
62%
Mert az anyák egy részének nem fia, hanem TULAJDONA van. Megpróbálnak rátelepedni, birtokolni. Te ezt a tulajdont akarod tőle elvenni. Sajnálatosak az ilyen szülők. Csak szenvedést okoznak a gyerekeiknek. Talán emlékszel mikor az "anyuka" bepanaszolta 32-éves fiát, hogy ilyen fiatalon randizni akar. Vagy aki saját ujjára is gyűrűt akart húzatni az esküvőn. Esetleg arra, aki rajta akart lenni az esküvői képeken a fiatal pár között.
2014. nov. 20. 15:32
 4/26 anonim ***** válasza:
23%
Férjemmék 6an vannak testvérek...de abból kettő nő,és anyósom egyik menyével nem jön ki csak attól függ milyen a kedve de ritka ha tud normális lenni velünk!Ez fordítva nem tudom,hogy az én szüleim,hogy állnának a férjemhez de biztos nem lenne ez amit sok anyós csinál ok nénkül a menyeivel!
2014. nov. 20. 15:32
 5/26 anonim ***** válasza:
36%
Tényleg érdekes,én is csak téged erősítelek. Az én anyám minden pasimmal rendes volt,még akkor is,ha nem szerette,ezt nem mutatta ki. Nekem ugyan mondta,hogy nem hozzám való,de sosem éreztette egyikkel sem. Ehhez képest én sosem leszek/vagyok elég jó, fekete bárány vagyok, és ezt hangoztatja is anyós pajti. (még nem vagyunk házasok,de elég komoly a dolog,meg együtt is élünk). Sosem éreztem azt,hogy a család befogad,mindenbe belekötnek,emiatt nincs is kedvem menni a párom szüleihez,ami megint csak konfliktus forrás,mert a "kicsi fia" sem megy olyan gyakran,mint régen. (kicsi fia 30 éves lassan). Én nem értem,miért van ez.
2014. nov. 20. 15:37
 6/26 anonim ***** válasza:
71%
Nő és nő között, ha férfiről van szó, gyakori a rivalizálás. A férfiak inkább segítik a másik férfit, ha nőről van szó. Ez pedig kihat minden kapcsolatra.
2014. nov. 20. 15:38
 7/26 anonim ***** válasza:
60%
3-as, de miért csak a fiúgyereket tekintik tulajdonnak?
2014. nov. 20. 15:39
 8/26 Deákné Vászna ***** válasza:
35%
A fúkat valahogy többen tekintik tulajdonnak. Persze lányokkal szemben is sokszor mutatkozik meg az uralkodni vágyás. De a lányok talán erélyesebbek ilyen esetben, mint anyuci pici fia.
2014. nov. 20. 16:02
 9/26 anonim ***** válasza:
46%

Erre egy kérdéssel felelnék, amiből minden kiderül!

Hallottál már az anyós viccekről? :)

24f

2014. nov. 20. 16:23
 10/26 anonim ***** válasza:
80%

1.) A fiús anyák féltékenyebbek a menyükre. Talán mert elveszi a fiúkat a meny. Egy lányos anya nem igazán lehet féltékeny a vejére.

2.) A nők jönnek inkább ide lelkizni. A férfiak lerázzák magukról a gondot, vagy a haverokkal kibeszélik.

3.) A lány anyja kevésbé mer a vejével packázni. A fiú anyja bátrabban egrecírozza a menyét.

2014. nov. 20. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!