Csak a lányokat utálják az anyósok? (bővebben lent)
A minap éppen válaszoltam itt egy kérdésre
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
és csak nők/lányok írtak. Kicsit elgondolkodtam ezen. Illetve a belinkelt kérdésben jópár olyan is volt, hogy az anyós kvázi lelépési pénzt ajánlott fel. Meg a másik, hogy egyfolytában próbálják megalázni az illetőt mindenféle eszközökkel. Szerintetek miért ilyenek az anyósok a lányokkal. Nekem van egy elméletem (belinkelt kérdésben a 21. válasz), de kíváncsi lennék más lányok/nők véleményére is ezügyben. Én anyósom is eléggé érdekes szerzet, és szintén ajánlott nekem pénzt, egész sokat a vén ördög, bár nálunk a párommal még csak az eljegyzés volt meg, se esküvő, gyereket se szültem. Csak ahogy fogalmazott "megelőzni a bajt"
Illetve férfiak véleménye is érdekelne, hogy ők hogy jönnek ki az anyósukkal, hogy velük is olyan bunkók-e nagy általánosságban, ha igen milyen módon mint a lányokkal. Vagy csak a saját nemüket tisztelik meg ezzel?
Biztosan csak a lányokat legtöbb esetben... Bár azért vannak vőgyűlölő anyós/após is, de én még olyat ritán hallottam.
Hát nálunk is dettó. Az én családom imádja a párom, viszont fordítva... hááát... megmondom őszintén apósommal semmi gondom nincs, nagyon szeretem. Ahhoz képest mennyi csúnya dolgot csinált addig, míg anyóssal el nem váltak (ivott, csalta anyóst rendszeresen), de anyós nekem mikor elmesélte az egészet, sajnáltam (akkor még apóst nem ismertem), gondoltam h mennyire rossz lehetett neki ebbe élni és nagyon úgy tűnt tök jóba leszünk, mert nekem minden nyűgjét elmesélte (a mai napig is). Aztán miután megismertem a másik oldalát is a dolgoknak 1 bizonyos idő után, hát... kicsit lefagytam. Anyós se volt különb, ő sokkal rosszabbakkal ment félre, meg mióta tudom milyen anyóssal együttélni, teljesen megváltozott a véleményem. Most már ott tartok anyóssal kapcsolatba, hogy szinte elviselni se tudom... Hisztis, mindig mindenről tudni akar, nincs az embernek 2 perc nyugta, mert mindig ott liheg a nyakamba vmiért, meg féltékeny mindenkire, de közbe mindig ő az áldozat, holott (párom szerint) jobban jár ha befogja. Én erre semmit nem szólok, nem az én életem, semmi közöm hozzá. Sajnos ő most ennyi idősen rosszabb, mint a mai tizenévesek, úgy váltogatja a pasikat, mint más a bugyiját, volt akivel fél óra ismertség után lefeküdt, de mindig a pasi a sz*r, ő nem, pedig normálisakat fog ki, csak nem veszi észre és sztem direkt elcseszi v elunja magát, nem tudom.De általában úgy megy h összejönnek, odaköltözik, hú mégse nem jó, hm hazaköltözök és ezt csinálja évek óta (minden évbe legalább 3-4x kb oda-vissza-oda-vissza...) és rendesen kikészít minket is.
Hiába van külön lakrészünk, meg neki is. Annyit költöttünk a házra, ő semmit, pedig megtehetné, ő mindig más pénzén érzi jól magát, ezt észre vettem, mindig az kell, ami a másé sajnos.
Velem nem bunkó, csak azt sajnálom h miért ilyen bolond??? Nekem több eszem van, mint neki és csodálkozik h mindig rosszul sülnek el a dolgai. Hát könyörgöm gondolkozzon el azon, h nem mindig más a bűnös, de ez sose fog bekövetkezni, apóssaal is ezért voltak a rossz dolgok, ezért is váltak el. De az is érdekes, hogy apósnak jóideje van barátnője és mellette nem iszik, nem megy félre, és sztem anyóst ez zavarja mocskos módon. De hát mindegy... Én csak azt tudom mondani, h a fiús anyósok (tisztelet a kivételnek) teljesen meg vannak örülve agyilag és nincs az az Isten, aki felnyitná a szemüket h nem minden úgy van, ahogy elképzelik.
Én nagyon remélem h nem leszek ilyen.
nekem azt mondta az anyósjelölt a lánykéréskor: miattam össze is házasodhattok!
és ennyi volt :-)
A vőkkel talán az apósoknak van baja, hiszen féltik tőlük a pici lányukat.. de lássuk az anyós-meny problémát:
Tényleg gyakori, leginkább szerintem olyan anyósok hajlanak rá, akik egészségtelen módon csüngenek a fiukon. A fiúgyerek tulajdon számukra. Ugyanezek az anyósok a saját lányukkal általában rivalizálnak, úgyhogy nem zavarja őket, ha rosszabb partit fog ki, mint ők egykor. A nők szerepe nagyon sokat változott az elmúlt 50 év alatt, a férfiaké nem akkorát. Ezért van az, hogy az anyós, még ha hajlandó lenne is elengedni a fiát, akkor is csak a rosszat látja a menyben, hiszen teljesen eretnek életet él ahhoz képest, amilyenek az ő korában a normális nők voltak.. Ha ez nem a háztartásban csúcsosodik ki, akkor majd az első unokánál. Szerencsére vannak anyósok, akik tudnak haladni a korral, de nem ők vannak többségben.:(
Te csak lányokat utálhatsz?????
Az anyósok sincsenek csak arra programozva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!