Ez a problémám minden látogatás során fennáll. A férjem szülei és a testvére egy 1,5 szobás lakásban laknak. Az egyik szoba nagyon kicsi, a másik sem túl tágas, igy amúgy is zsúfoltan vagyunk.
A legnagyobb problémám, hogy képtelen vagyok ilyen körülmények között vécézni, mert kb minden szak érződik, minden hang hallatszik. A 3-4 napos látogatásokat igy irtózatos hasfájással kell átvészelnem.
Én vagyok túl szégyenlős? Mit lehetne tenni?
Már ott tartok, hogy utálok oda menni, pedig a családot kedvelem. Sajnos nem megoldható az, hogy többszőr menjünk kevesebb időre, pedig ez lenne a legjobb.
esetleg sz...rj a perzsaszőnyeg közepére, hátha ez feloldja benned a gátakat
2016. júl. 9. 13:50
22/40 anonim válasza:
Menj el mekibe. 300 forintért vehetsz egy szendvicset.
2016. júl. 9. 13:59
23/40 anonim válasza:
Tudom, milyen ez, én is eléggé gátlásos vagyok, félek, hogy hallják, meg stb. Sokszor én is vissza tartottam, pl. a jelenlegi páromnál, pedig ő lazán kezeli az ilyen dolgokat. Kellett egy kis idő, míg ilyen téren is ellazultam mellette. De tényleg nem szabad vissza tartani, nekem is nehezen ment, de muszáj, mert probléma lehet a beleiddel, szétrepedhetnek. (nekem már volt ilyen a kaki visszatartástól és műteni kellett.) Szóval tényleg, próbáld meg, a saját érdekében. És egyébként hiába gondolod, hogy érdekli őket, senki le sem sz. rja, ( érted... :) ) hogy te éppen kakilsz 22|L
2016. júl. 9. 14:06
24/40 anonim válasza:
Mi is 1,5 szobás panelban lakunk. Itt is papírból vannak a falak. Ha a harmadikon elmegy valaki sz-arni azt még az elsőn is hallják :D Én beszoktam csukni a szobaajtót és úgy nyugodtabban el tudok menni. Vagy akkor menj amikor már nagyon kell és akkor nem kell sokat ülni a wc-n ,ha a hangok miatt aggódsz akkor meg csukd be a szoba ajtót és húzd le a wc-t amikor valami hangos dolog történik. Légfrissítő meg gondolom van, az a szagot úgyis elnyomja. Vagy még másik lehetőség ,hogy reggel korán vagy késő éjszaka menj el mikor már alszanak és akkor sem zavaró.
2016. júl. 9. 14:07
25/40 anonim válasza:
Ha nincs szellőző vagy ablak akkor ku*va sokra mész a ventillátoroddal :D
2016. júl. 9. 14:58
26/40 A kérdező kommentje:
Nincsenek ajtók a lakásban, csak a fürdőajtó. Szerintem megpróbálokozok este a dologgal. Ha nem, akkor marad a bevásárlóközpont. Köszi mindenkinek. :)
2016. júl. 9. 15:29
27/40 anonim válasza:
Igazi főnyeremény lehetsz, hogy még szarni se mersz idegen helyen. :D
Gondolom te vagy az akinek inkább órákig fáj és morog a hasa, mert retteg kiengedni egy fingot mások előtt.
2016. júl. 9. 16:02
28/40 A kérdező kommentje:
Hát bocsi, hogy vendégségben nem eregetek galambokat...
2016. júl. 9. 16:09
29/40 anonim válasza:
A bevásárló központ mivel másabb?
2016. júl. 9. 17:34
30/40 anonim válasza:
Ki beszélt galamberegetésről? Tüsszenteni mersz, meg köhögni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!