Tegyük fel, hogy a párotokkal az ő szüleinél laktok. A párotok külföldön kap munkát és csak két havonta járna haza. Ti hazaköltöznétek a szüleitekhez?
Nem költöznék a párom szüleihez, semmikép.
Igen.
Nem költöznék a párom szüleihez.
De ha valami ok miatt mégis így lenne, akkor igen, ilyen esetben hazaköltöznék.
Mondjuk nem mindenki én vagyok, úgyhogy ahány helyzet, annyi variáció lehetséges. Ha mondjuk valaki jobban kijön az anyósékkal, mint a saját szüleivel, kölcsönösen segítik egymást, stb. akkor ő meg lehet, hogy maradna.
Ha nem rossz a viszony a szüleivel, és már van gyerek is, akkor én maradnék szerintem. Akkor ugyanis ez már annál komolyabb ott élés, minthogy ide-oda pakolgassak. Akkor ott van kialakítva az életem, a gyerek élete, a barátai esetleg, az ovi esetleg...
Akkor költöznék haza, ha még csak együtt élnénk, de nem lenne annyira biztos a kapcsolat, hogy biztosak vagyunk benne, hogy együtt akarjuk leélni az életünket.., tehát ha csak fiatalos összeköltözési fellángolás miatt élünk együtt.
Jajjj, ezt nem tudom érthetően megfogalmazni.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!