Hazaköltöznétek külföldről ebben az esetben?
Esetleg egy jobban fizető munkahely?
Ahogy az itthoni politikai helyzetet nézegetem, itt lassan már csak a mazochisták maradnak, meg a politikusok...
De miért ne jöhetne haza. Neki fontosabb lenne a családja és a barátai, mint ez a pénz. Ilyen emberek is vannak, ha neki jobb lenne, akkor jöjjön haza.
Kérdező: Anyagi szempontból valóban megéri kint maradnotok, de ha neked az itthoni dolgok többet érnek, mint a pénz, akkor gyere, csak tudd, hogy nem jók itthon sem a viszonyok.
Attól függ, milyen messze vagytok, ha havonta hazajöttök meglátogatni a családot?
Élni ne gyertek haza, szerintem. Bár én is jó vagyok, csak anyám miatt nem mennék el itthonról...
Én is külföldön dolgozok a párommal! Mi ketten kb 2700-3200 ig keresünk havonta! Csak max. 200 at költünk el belőle, de azt is élelmiszerre vagy ruha! Mindig olyan munkát keresünk ahol ingyen van a szállás! Igy lehet spórolni!
Egy darabig még én se mennék haza a helyetekben! De új munka után néznék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!